Jak by nie patrzeć, dla ludzi, którzy wiedzą o co chodzi w polfie, słaby raport nie był zaskoczeniem.
Akcję kupiłem i trzymam długoterminowo - zobaczymy jakie efekty dała restrukturyzacja.
Niestety, jak na moje kupno fabryki to trochę kiepski pomysł jak na obecne warunki ekonomiczne polfy, ale zobaczymy, może taki vabank przyniesie korzyści.
Tadek ma rację tu idzie wszystko wg. schematu chociaż wariant z podbitką przed raportem był wariantem mniej prawdopodobnym od wywalania na wyścigi.
Kolejne kółko zaliczone.
Teraz lekki zjazd i można wchodzić na dłuższy czas.
No i masz ci jakoś nie chce spadać a Ci co znali raport to nie chcą sprzedawać , a tak swoją drogą jakim to trzeba być ludkiem bo to człowiek myślący by coś takiego nie wymyślił że Ci co znają raport sprzedają już nie ma kogo straszyć ludku znany kupuj puki jest promocja bo za niedługo kupisz ale bardzo wysokiej cenie
''Tadek ma rację tu idzie wszystko wg. schematu chociaż wariant z podbitką przed raportem był wariantem mniej prawdopodobnym od wywalania na wyścigi.
Kolejne kółko zaliczone.
Teraz lekki zjazd i można wchodzić na dłuższy czas.
Re: Niestety miałem racje ~mati, 2014-02-14 14:30 ''
Polfa chce kupić fabryki w Rosji i Wietnamie i przejść na GPW z NC w 2014 r. 29 listopada 2013 | ISBnews