Leszcze wystraszone płaczą?
Pięknie oddali po 21 i 22 zł , brawo . Giełda nie dla tchórzy, trza mieć jaja.
Si senior poludniowiec i WN rodak je mają , zapewne pięknie od Was odebrali podobnie jak ja.
Po pierwsze Pitagorasie zwany inaczej WN zastanawiam skąd się tu wziołeś. Nie przypominam, żeby w ostatnim czasie ktoś taki tu pisał,,,,, a zapomniałem to WN tworzy nowe postacie zwolenników jego chorej teorii. Skoro potrafił latać po forach CCC,EEX i błagać, żeby kupili akcje ZUK to napewno jest zdolny do wytworzenia tony nikców i wirtualnych przyjaciół czytaj akcjonariuszy tego balona.
Tak sobie myślę, że jeśli rzeczywiście posiadasz te akcje to po spadku 35% pewnie to Ty płakałeś ze strachu, a teraz grasz kozaka bo odbiło 10%:) Śmieszny jesteś. Wypowiadasz się tu jakbyś był starym forumowiczem, a widzę Cie dopiero 1wszy raz.
WN zluzuj naganiaczu, bo kiedyś na serio kogoś zdenerwujesz....
Mnie to wisi czy będzie tu 100 czy 10 bo nie mam tego i mieć nie będę, ale jak widzę jak ktoś piszę takie bzdury lata po innych forach zmienia nicki to zastanawiam się czy wszystko z Tobą ok?
Dnia 2014-02-24 o godz. 15:09 ~Pitagoras napisał(a):
> Leszcze wystraszone płaczą?
Pięknie oddali po 21 i 22 zł ,
> brawo . Giełda nie dla tchórzy, trza mieć jaja.
Si senior
> poludniowiec i WN rodak je mają , zapewne pięknie od Was
> odebrali podobnie jak ja.
Dnia 2014-02-24 o godz. 15:09 ~Pitagoras napisał(a):
> Leszcze wystraszone płaczą?
Pięknie oddali po 21 i 22 zł ,
> brawo . Giełda nie dla tchórzy, trza mieć jaja.
Si senior
> poludniowiec i WN rodak je mają , zapewne pięknie od Was
> odebrali podobnie jak ja.
J.w.
Do tego potrzebuja lekarza i to dobrego , choruja na obsesje maniakalna konwulsywna.
A pisalem , myslec LATERALNIE chorusy.
Kazdy mierzy swoja miara szybki7 .
Zapewniam Cie , ze uzywam zawsze tego samego tableta i jak sadze ten sam ip mam.
Nie mam kolego pisarzu forumowy czasu na takie zabawy.
Zobaczsz , pojawia sie wszyscy wlacznie z Benedyktem jak ukaze sie info.
Dnia 2014-03-12 o godz. 08:08 ~WN napisał(a):
> Kazdy mierzy swoja miara szybki7 .
Zapewniam Cie , ze
> uzywam zawsze tego samego tableta i jak sadze ten sam ip
> mam.
Nie mam kolego pisarzu forumowy czasu na takie
> zabawy.
Zobaczsz , pojawia sie wszyscy wlacznie z
> Benedyktem jak ukaze sie info.
te dobre wiadomości idą już grubo ponad rok i dojść nie mogą. a przy obrotach jak dzisiaj ( godzina 14.40 - 0 słownie zero) to już widzę ten odpał...
Pozdrawiam.