Żegnam się z forum bankiera.
Wszystkie wpisy sygnowane moim nikiem od dzisiaj tj. od 13 lutego 2014 roku nie będą moje.
Ja natomiast chce rozmawiać merytorycznie o giełdzie.
Znajdziecie mnie tu.
Jak na razie to MIT zachowuje się tak jak przewidzuał Chodzik Księżycowy, czyli w dół, więc skad ta nagonka na niego. Szybki nie miał racji I tyle I kropka I Koniec.
Czy tkoś był na blogu Chodzika ?
Macie adres?
Jak sie zachowa papier w ciagu najblizszych dni trudno powiedziec ale dlugoterminowo ma co odrabiac i do konca roku 2 zl jak najbardziej mozliwe moze nawet wyzej.
Re: do duńczyka
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-01 20:21
...Kurs MIT za 4 tygodnie będzie poniżej zamknięcia z piątku czyli poniżej 0.63. a spadnie co najmniej w okolice 0.50 zł.
Chodzik Księżycowy
po prostu Chodzik Księżycowy
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-04 14:25
Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN
jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty.
Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu.
Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci.
Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania.
Chodzik Księżycowy
Pożegnanie
Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-13 10:33
Żegnam się z forum bankiera.
Wszystkie wpisy sygnowane moim nikiem od dzisiaj tj. od 13 lutego 2014 roku nie będą moje
Autor: pan_maciej_z_krakowa [213.241.1.*], 2014-02-20 21:27
Błędy robi każdy, ponieważ nie ma bezbłędnej metody spekulacji - ale nie każdy jest małym .......krętaczem, próbującym ch.am.sko naganiać i oszukiwać innych.
Niedoścignionym mistrzem takiego działania był .... o ksywie Chodzik Księżycowy.
Na szczęście jak na .... przystało musiał się zwinąć z forum pod naciskiem uczciwych ludzi.
Uczestnicy forum umieją bezbłędnie wykryć małego .......... krętacza i odróżnić od ludzi uczciwych.
Ps. Wystarczy metoda dająca 60% spekulacji zakończonych sukcesem aby osiagnąć finansowy sukces w spekulacji. Ta którą ja prezentuję na forum ma ok. 80% trafnych wskazań. Już wielu ludzi zarabia dzięki temu że pokazałem na wielu przykładach, że można na podstawie AT opracować zyskowny system spekulacji. Mają swoje unikalne systemy i metody.
Ja na forum pokazuję ŻE MOŻNA. I nic więcej.
Inteligentni to rozumieją - durnie ujadają wytykając nieuniknione błędy metody...
Autor: ~ReeD [89.228.229.*], 2013-03-14 08:49 Ja już przeżyłem śmierć i zmartwychwstanie CK na tym forum, pogrzeb na Powązkach i pisanie nowych analiz przez jakąś "kobietę", której zostawił laptop i notatki. Każdy kolejny występ jest coraz bardziej zabawny i uroczy, a że kolejne pokolenia inwestorów na tym forum łapią się na ten teatr to już inna sprawa.
Autor: ~antychodzik [77.254.180.*], 2013-03-13 22:02 Dokładnie , lista denuncjatorów jest bardzo długa . A zawsze zaczynało się niewinnie - chichy ,śmichy , gra wstępna , tutti -frutti , wzajemne rysuneczki , analizy i ....bach na facjatę .... gościu zostawał bez kasy , a Chodzik wniebowzięty bo zezarł kolejnego leszcza . I zaczynało się - ty taki , ty owaki i wklejanko analiz CK , szczególnie fajnie wyglądały laski , których CK zostawił w samych maj tkach bez kasy . Lista puszczonych z torbami jest naprawdę długa :)
Co ty za głupoty wypisujesz, o facecie, który tu na MIT ostrzegał wszystkich i prosił, błagał, abyście tego śmiecia nie kupowali. Wielu posłuchało a ci co nie posłuchali mają teraz akcje i będą je mieli do śmierci. Z Mitu miał być hit a wyszło, jedno wielkie nic