• Pożegnanie Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Żegnam się z forum bankiera.
    Wszystkie wpisy sygnowane moim nikiem od dzisiaj tj. od 13 lutego 2014 roku nie będą moje.
    Ja natomiast chce rozmawiać merytorycznie o giełdzie.
    Znajdziecie mnie tu.

www.chodzikksiezycowy.wordpress.com
  • Re: Pożegnanie Autor: ~antychodzik [77.255.27.*]
    poszołwon
  • Re: Pożegnanie Autor: ~john [93.154.133.*]
    Baba z wozu koniom lżej.

pa pia
  • Re: Pożegnanie Autor: ~antychodzik [77.254.95.*]
    I ch jej wd na drogę :))
  • Re: Pożegnanie Autor: ~Kacpura [31.61.129.*]
    Jak na razie to MIT zachowuje się tak jak przewidzuał Chodzik Księżycowy, czyli w dół, więc skad ta nagonka na niego. Szybki nie miał racji I tyle I kropka I Koniec.
    Czy tkoś był na blogu Chodzika ?
    Macie adres?
  • Re: Pożegnanie Autor: ~prawda [82.145.222.*]
    Przestan leszczu tak żałośnie naganiac pod różnymi nickami na swój dziadówski blog.
  • Re: Pożegnanie Autor: ~Janek [95.40.1.*]
    Jak sie zachowa papier w ciagu najblizszych dni trudno powiedziec ale dlugoterminowo ma co odrabiac i do konca roku 2 zl jak najbardziej mozliwe moze nawet wyzej.
  • Re: Pożegnanie Autor: ~wili [5.60.128.*]
    Mile widziane. Ale to 200% wzrostu.
  • Re: Pożegnanie Autor: ~usunięty [109.125.202.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • ....................I na pożegnanie też BLAMAŻ ...................... Autor: ~antychodzik [89.228.250.*]
    ....I na pożegnanie też BLAMAŻ .(jak zwykle)

Re: do duńczyka
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-01 20:21
    ...Kurs MIT za 4 tygodnie będzie poniżej zamknięcia z piątku czyli poniżej 0.63. a spadnie co najmniej w okolice 0.50 zł.
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3348999&strona=1
  • ......................... g..... warte słowo....................... Autor: ~do chodzika księ... [81.190.153.*]
    Jak widać nie tylko twoje ,,REKOMENDACJE", ale i dane słowo jest g... wrte.
  • ..: ......................... g..... warte słowo....................... Autor: ~do chodzika księ... [81.190.153.*]
    PON ORLEN - 4 luty 2014 r - niebawem 20 zl - buhahahaha

po prostu Chodzik Księżycowy
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-04 14:25
    Moi drodzy koledzy (i koleżanki też)
    w dniu dzisiejszym tj. 04.02.2014 mój kolega mr.kuchar zwrócił moją uwagę na PKN ORLEN
    jako na papier, który czeka bardzo mocna przecena. Ponieważ to nie ja , że tak powiem odkryłem możliwość zarobienia tu sporej kasy, po jakże spektakularnej przecenie, więc niejako nie mam nic więcej do powiedzenie, bo to nie mój temat. Ale zgadzam się z mr. kucharem co do joty.
    Od siebie natomiast dodam jedynie, że niebawem zobaczycie tu DWA z przodu.
    Nie podaje adresów sklepów, gdzie możecie zaopatrzyć się w spadochrony, listę znajdziecie bez problemów w sieci.
    Pozdrawiam, życząc miękkiego lądowania.
    Chodzik Księżycowy

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3352509&strona=1
  • Re: ..: ......................... g..... warte słowo.................... Autor: ~do CK [178.32.181.*]
    gdzie te dwa (2) z przodu buraku jeden ?
  • .................UWAGA NA OSZ.USTA.........:........................ Autor: ~OSZUST [81.190.152.*]
    Pożegnanie
    Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2014-02-13 10:33
    Żegnam się z forum bankiera.
    Wszystkie wpisy sygnowane moim nikiem od dzisiaj tj. od 13 lutego 2014 roku nie będą moje
  • ............jest małym .......krętaczem........................ Autor: ~z up Macieja z Krako [89.228.74.*]
    Autor: pan_maciej_z_krakowa [213.241.1.*], 2014-02-20 21:27
    Błędy robi każdy, ponieważ nie ma bezbłędnej metody spekulacji - ale nie każdy jest małym .......krętaczem, próbującym ch.am.sko naganiać i oszukiwać innych.
    Niedoścignionym mistrzem takiego działania był .... o ksywie Chodzik Księżycowy.
    Na szczęście jak na .... przystało musiał się zwinąć z forum pod naciskiem uczciwych ludzi.
    Uczestnicy forum umieją bezbłędnie wykryć małego .......... krętacza i odróżnić od ludzi uczciwych.
    Ps. Wystarczy metoda dająca 60% spekulacji zakończonych sukcesem aby osiagnąć finansowy sukces w spekulacji. Ta którą ja prezentuję na forum ma ok. 80% trafnych wskazań. Już wielu ludzi zarabia dzięki temu że pokazałem na wielu przykładach, że można na podstawie AT opracować zyskowny system spekulacji. Mają swoje unikalne systemy i metody.
    Ja na forum pokazuję ŻE MOŻNA. I nic więcej.
    Inteligentni to rozumieją - durnie ujadają wytykając nieuniknione błędy metody...

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3382883&strona=1
  • Re: ............jest małym .......krętaczem........................ Autor: ~rzeczywistość [89.228.249.*]
    Autor: ~ReeD [89.228.229.*], 2013-03-14 08:49
    Ja już przeżyłem śmierć i zmartwychwstanie CK na tym forum, pogrzeb na Powązkach i pisanie nowych analiz przez jakąś "kobietę", której zostawił laptop i notatki.
    Każdy kolejny występ jest coraz bardziej zabawny i uroczy, a że kolejne pokolenia inwestorów na tym forum łapią się na ten teatr to już inna sprawa.

Autor: ~antychodzik [77.254.180.*], 2013-03-13 22:02
    Dokładnie , lista denuncjatorów jest bardzo długa . A zawsze zaczynało się niewinnie - chichy ,śmichy , gra wstępna , tutti -frutti , wzajemne rysuneczki , analizy i ....bach na facjatę .... gościu zostawał bez kasy , a Chodzik wniebowzięty bo zezarł kolejnego leszcza . I zaczynało się - ty taki , ty owaki i wklejanko analiz CK , szczególnie fajnie wyglądały laski , których CK zostawił w samych maj tkach bez kasy . Lista puszczonych z torbami jest naprawdę długa :)
  • Re: ............jest małym .......krętaczem........................ Autor: kamerdyner-profesora [89.68.99.*]
    Co ty za głupoty wypisujesz, o facecie, który tu na MIT ostrzegał wszystkich i prosił, błagał, abyście tego śmiecia nie kupowali.
    Wielu posłuchało a ci co nie posłuchali mają teraz akcje i będą je mieli do śmierci.
    Z Mitu miał być hit a wyszło, jedno wielkie nic
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.