już niedługo...
spółki które chcą zostać na gpw nie mogą być notowane jako groszowe
chcąc nie chcąc zapowiada się przynajmniej próba wyciągnięcia na poziom powyżej 50 gr
Forum: Giełda
Autor: ~doda [89.67.208.*], 2014-02-13 06:06
już niedługo...
spółki które chcą zostać na gpw nie mogą być notowane jako groszowe
chcąc nie chcąc zapowiada się przynajmniej próba wyciągnięcia na poziom powyżej 50 gr
Lol...
Oj szkoda mi Cie Dodziu...
Bo tylko chodzi o spółki na głównym parkiecie :(
Nie dotyczy to Newconnect!!
Oj co się stało? aż takie zdziwko? lepiej naucz się dobrze słuchać i czytać ze zrozumieniem:)
tutaj wystarczy mała iskierka i kurs jest na 50 groszach , Free float 50,32 % , Kapitalizacja tylko 711 000 zł , wystarczy 30 tyś zł i mamy 50 % up . Wiem wyniki żadna rewelacja , ale prowadzą jakieś rozmowy ze Spółką Kana Digital Company - wiem ciągną się i ciągną ale może to jest na rękę niektórym ? zobaczcie jak kurs spadł z 80 paru groszy na 15. W tej spółce udział posiada CDE oni raczej nie machną ręką na zaliczenie wtopy. Wystarczy jedno info o zwiększeniu zaangażowania w spółce przez jakiegoś akcjonariusza i jest szał zakupów. W tym momencie mamy sytuację patową przy tych cenach nie ma chętnych do sprzedaży a kupujący się obawiają. Wątpię by kurs spadłby jeszcze dużo niżej na przykład do 5 groszy bo spółka byłaby warta wtedy raptem 237 tyś .
to jest giełda tutaj jest wszystko możliwe a akcji tutaj naprawdę nie jest za dużo, na pewno będzie tu jakieś odbicie pytanie jest tylko kiedy? jak mówię jedno małe info i pozabijamy się o akcje , 50 grosz przy odbiciu spokojnie zobaczmy ;)