na wątku i na papierze totalna nuda
wyniki naprawdę dobre, jak utrzymają tę tendencję to w 2014 można się spodziewać 600-800 tys zł zysku
ps. ciekawe czy podadzą prognozę i ciekawe czy ta spółka jeszcze ruszy, w górę mam na myśli
ja się o spółkę już nie boje wcale
oczywiście twoje kreski i odpały nie zdają egzaminu ale dla mnie najważniejszy był, jest i będzie FUNDAMENT
a wyniki, transparentność, wskaźniki finansowe, perspektywy każą mi siedzieć na tyłku i takie sesje jak dzisiaj wykorzystywać do drobnego kupowania
jak nie jutro, nie za miesiąc to za rok będzie wymarzona złotówka a kto chce wywalać po 0,4x niech sobie wywala
o odpałach piszę co prawda od dawna ale to wciąż ten sam poziom 40 - 50 bo spekuła robi sygnał K a za chwilę schodzi półkę niżej ale teraz jest na tyle wyrazny że już ruszą na północ a i w końcu sami się wkurzyli bo trzeba zarobić i to solidnie .. a jak to zrobi joker z kompanami to się jutro przekonamy ))
jest dobrze..spekuła też jest jak najbardziej w akcji bo chyba nie sądzicie że te obroty robią drobni.. a jak się dzieje to coś z tego będzie .. przeglądając dzisiejsze transakcje to widzę że czaili się na trzy czarne kruki czyli jutro byłoby niżej o jakieś 3 gr ale zrezygnowali z tego pomysłu i niektóre szybkie wskazniki są na zero - nawet na wykresie tygodniowym.. gdyby jednak zechcieli na wykresie dziennym zejść jeszcze niżej byłoby to zwykłe chamstwo z głupotą włącznie.. odbicie z tego poziomu powinno jak najbardziej nastąpić tylko jak szybko to może zależeć czy prowadzący zechce utrzymać szybkie wskazniki tygodniowe na zero w piątek na zamknięciu czy nie..na teraz sygnał K ..moim zdaniem..jest silniejszy niż wczoraj..
rzeczywiście
jakieś wypatrywanie sygnałów, formacji, odpałów, spekuł przez Michała na spółce gdzie dzienne obroty to kilka zł albo kilka tys zł, zaczyna być śmieszne, co ja gadam, od dawna jest śmieszne
ja na razie patrzę, może zleci na 30 gr wtedy skrócę się na innych moich papierach i dokupię ARI
co? kupiłeś po 40 gr 2000 akcji i od razu ustawiłeś po 42 na S
wow, 40 zł brutto, netto jakieś 25 zł
na kaszę z sosem w barze mlecznym i browar pod sklepem jest, szacunek
a kto ci neta opłaci?