Powodem jest, że Agora już nie równa się Gazeta Wyborcza jak w ostatnich latach i pomimo przespania przez spółkę rewolucji internetowej to dywersyfikacja na branżę kinową pomaga wynikom a i ogólnie rynek reklamy już nie ma gdzie spadać bo i tak szoruje po dnie, do tego spółka jest wyceniana poniżej WK, niezadłużona i ma trochę gotówki, więc inwestuje w nowe projekty typu stop klatka..
Bo to dobra firma jest. Weśmy na przykład Gazetę Wyborczą. Profesjonalna ,.polska.Jest naprawdę co poczytać. Wzięłam w rękę taki niemiecki Fakt a tam tylko du..y i trupy. Następnie w pracy przeglądałam Głos Wielkopolski ( też niemiecki) ,też o d....Maryni .Sąsiadka podrzuciła Nasz Dziennik tam to dopiero sami nawiedzeni. I jaki mam wybór? . Na nic nie naganiam bo zawsze mam te akcje i długo będę miał.
GW -Gówno Warta ! W GW - prawdziwe są jedynie nekrologi !!!!! Medialny szajs , talmud dla ogłupiałego leminga wyznawcy Donalda Matoła sponsora GW !!! hahaha
GW nadaje się tylko do podcierania tyłka !!!
Mimo powszechnej edukacji , czytanie tekstu ze zrozumieniem , dalej nie jest dane każdemu. GW ma dużo stron , napisana jest językiem ludzi wykształconych. Nie martw się , na rynku prasy , ludzie twojego pokroju , też mogą coś dla siebie znaleźć np Fakt, gazetki sklepowe z promocjami.
Re: Do rabina Autor: ~Rabin z Czerskiej [178.43.129.*]
Nie napinaj się peowski pajacu , bo ci żyłka pęknie he he he . Antysemityzm jest OK , każdy kto nie kupuje GW-na jest antysemitą . I każdy jest antysemitą kto nie głosował na Tuska i PO bo to następny szajs po GW-nie Mi mi mi mi chnika !