• KIEDY WKONCU RUSZYMY??? Autor: ~zawodowy_inwestor [78.9.0.*]
    RUSZYLA CALA GPW ; RAFAKO,ENERGA,TAURON,PGE A CEZ??

OBOK ENERGI NAJLEPSZY CUKIEREK Z ENERGETYKOW I NAJBARDZIEJ ZDOLOWANY DALEJ W MEIJSCU I TAK JUZ 2TYDZIEN!!!!!!!

->90ZL!

KASY W KASIE DUZO,CASH FLOW ZNAKOMITY,DYWIDENDA PRZY OBECNYCH CENACH WIEKSZA NIZ NA ENERDZE 7,7%!DLUG JAKBY O NIE BYLO!

LINIE KREDYTWOE OTWARTE A KURS W CZARNEJ ........E~!!!!!!!!

..ZRESZTA CALY CZAS BLOKOWANY!!!

• Re: KIEDY WKONCU RUSZYMY??? Autor: ~stiopa [89.69.52.*]
    wczoraj ruszyliśmy...dzisiaj dalej
  • Re: KIEDY WKONCU RUSZYMY??? Autor: ~zawodowy_inwestor [78.8.240.*]
    DALEM SYGNAL W POSYTACI PYTANIAI PROSZE!

JAKBY MNIE POSLUCHALI!
    DALEM SYGNAL W POSYTACI PYTANIAI PROSZE!

JAKBY MNIE POSLUCHALI!

wczoraj krecili obrot ponad 10mln wiec to dzis to naturlane wybicie,ale czy trwale??

watpie!!
    14:40:40 80,46 1,85 83763 97 TRANSAKCJA

dawno takich akietow tutaj nei widzialem :)

od przeszlo roku!
  • Re: KIEDY WKONCU RUSZYMY??? Autor: ~stiopa [89.69.52.*]
    No i wyjaśniło się. Rekomendacja JP Morgan -przeważaj cena 92.

Na razie ostrożnie - jeszcze wszyscy zainteresowani nie nabrali akcji. AD na rekordach, a kurs na dnie - tu kurs wyskoczy jak korek spod wody powyżej 100
  • Re: KIEDY WKONCU RUSZYMY??? Autor: ~zawodowy_inwestor [87.105.8.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/JP-Morgan-podwyzszyl-rekomendacje-CEZ-u-do-przewazaj-cene-docelowa-do-92-35-zl-3060365.html

dokladnie pakowali ile sie da tearz zbieraja resztki,odrazu mi smierdzilo morganami i blkowaniem kursu celwoym!!!

Jeszcze dobiore pod dywidende,bo widze ze gra idzie o duza stawke!

a kurs jak w ubieglym roku na samym dnie! oczywiscie celowo zanizany w celu zakupu po jak najnizszych cenach!

Jak to Moragany maja odlat wypraktykowane i cala energetyka up czyli w tej hossie i cyklu koniukturalnymd oc zerwca energetyki beda perlami!
  • Re: KIEDY WKONCU RUSZYMY??? Autor: ~xxx [77.255.122.*]
    kurs na dnie to był po 72zł. Ale jest jeszcze dużo do ugrania. Cóz nie warto kombinować teraz, parę ładnych raazy udawało się obracać pomiędzy 76 i 80zł. Raz na początku grudnia puściłem 2/3 po 84,7 by na drugi dzień kupić 7% niżej. Teraz zostawiłem 2/3 cezu i niech leżą, czekam na stabilny wzrost.
  • Re: KIEDY WKONCU RUSZYMY??? Autor: ~zawodowy_inwestor [78.8.99.*]
    Niecale 800tys zl obrotu,toz to chyba nie JP MORGAN??

jak ruszyc to po calosci a nie takie zabawy!!

Panowie 85-90zl co to dla was trzy dni i jest! w sumie dzis byscie to wyzbierali do gornych widel!

PKB zaklamane przez komuchow rosnie,gielda to winna wycneic,ale korekta w locie,cez wyceniany bardzo nisko ,bardzo!

Zysk: nizszy niz w ubeiglym roku to wiemy,ale wyniki niebawem i grac pod wyniki,jak w 2013,pozatym wszytsko przemaiwa za wzorstami wiec co oni tutaj kombinuja jeszcze??

MORGANY DO ROBOTY,WYZBIERAC DO 90ZL!
[x]
CEZ 5,24% 212,80 2026-04-10 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.