Nie osmieszaj sie, tego smiecia nikt nie kupuje i nikt nie chce.
PO 6 KWARTALACH ZNIKA Z GIELDY,
kurs nie przebije 50 gr a o 100 mozesz zapomniec.
Ale naganiac oczywiscie mozesz
czy nie widzisz podbierania zanim 4 kwartaly mina to 10 razy przewinie 1 zyla a ty stoj i sie przygladaj za lada moment 40 grochala pokona a ty lamentuj Pa
Chlopie, ECARD to badziew, obroty jak w warzywniaku, kazdy to omija z daleka. Ja tego G.... mam od chu...... i chetnie oddam po 40 groszy. Ruch niby jaki obserwujesz to ruchy stonki ktore mysla tak jak ty ze kurs musi byc powyzej 50 groszy by od kwietnia nie spasc do alertow, 6 kwartalow w elitarnym klubie i spolka wypada z GPW. To jest na reke wlascicielowi gdyz robil dwa wezwania i wszyskiego nie zebral. A tak duszac kurs ponizej 50 gr za 1,5 roku zaoferuje kazdemu nominal czyli 20 gronia. I albo sie zgodzisz albo zamrozisz kase na wieki.
Drugi czynnik to 28. 02 i wyniki za 4Q.
Spolka obiecala wejsc na sciezke stabinego wzrostu w 2013 roku, ale trudno mowic o euforii przy zysku jaki prezentuje.
na parkiecie to polowa badziew druga czesc zadluzona po uszy itd. tutaj spekula zrobi swoje jak na sanwilu i tp, komu sie oplaca na fix przeciez mewa 50% z takiego niskiego pulapu przestan panike siac lada moment odlot nara
Nie licz na zyski na ecard. W koncu marca uwale kurs tak by zlecial do alertow. a to istne wieko od trumny dla spolki.
40 groszy mnie zadowala by wyrzucic smiecia.