dobra przestańcie pitolić o nędznych raportach spółki co nic nie robi a ma dostać 600 baniek (pewnie pustych po wodzie) bierzcie moje papiery nic nie warte bo muszę wyskoczyć przed 14-tym
a ja chcialbym zapytac szanowne grono, czy w psychiatryku sa organizowane ferie ? Strasznie wzmozony ruch sie tutaj zrobil osobnikow nie majacych kompletnie nic do powiedzenia :)
JORGENN po pierwsze to piszemy pominal, a nie pominol. Bez obrazy, ale z taka pisownia to niektorzy uzytkownicy powinni cofnac sie do podstawowki lub gimnazjum (pozdrowienia dla ALDKA, krola forumowej ortografii). Po drugie pojawiaja sie nicki z nikad i zaczyna sie komentowanie. Spadnie na 15 groszy. Nie spadnie na 15, bo bedzie 60groszy. Nastepny mitoman pisze, ze bedzie 10 zl w przyszlym tygodniu. Kolejny swir wpada na forum i wiesci, ze nic z tego nie bedzie bo tak twierdzi ON. Rozumiem, ze kazdy ma prawo do swoich przemyslen, wywodow i przekonan. Jednak mozna napisac to raz lub dwa, a nie spamowac co 5 sekund na kazdym watku. Przeciez tutaj nie da sie dotrzec nawet do jakis ciekawych rzeczy, ktore czasami jakiemus uzytkownikowi "wpadna w rece" lub ma cos ciekawego do przekazania. Wyzwiska na poziomie podstawowki i tony spamu uniemozliwiaja normalne funkcjonowanie tego forum. Zaburzaja jego pierwotna role. Wiem, ze dla 15 latkow tu piszacych bedzie to smieszne, ale starsi i bardziej rozgarnieci uzytkownicy powinni to przemyslec.
pozdrawiam
Wlasnie o tobie pisalem kolezko. Jesli jestes taki fifarafa to wrzuc pita to sie posmiejemy wszyscy :) Takich siurkow przechwalajacych sie jak ty blaznie bylo tu od groma. Znikali tak szybko jak sie pojawili. Tobie wieszcze taka sama przyszlosc :)
Bez odbioru pokrako intelektualna.
Widzę że trochę się siedzi na spółce i się jeszcze nie zarobiło, tak mi pojechałeś teraz że chyba nie będę mógł spać, przykozaczyłeś na "otro", pośmiać to się można z Ciebie za pisownię, w końcu co za różnica c czy ć, z czy ż,ź, o czy ó, czyta się tak samo Polaku ze wsi sowieckiej.
Na takie bzdety nie zwracam uwagi a to nie lekcja pisowni ,a odnośnie ferii w psychiatryku to zadzwoń może znajdzie się wolny turnus dla zmęczonych giełdą ,a forum to trybuna dla kibiców a o biznesie można pogadać przy piwie !
Przy piwie to mozna o dupach pogadac :) Po % lepiej nie podejmowac takich decyzji :) Chyba, ze ktos gra rownowartoscia skrzynki piwa na gieldzie to moze ryzykowac :)
Co do forum to sie nie zgodze, bo jednak jest tu pare osob z glowa na karku, ktore maja cos ciekawego do powiedzenia.
....odnośnie forum to nie zrozumiałeś przesłania ale powiem tak ,trybuna to miejsce gdzie każdy może wykrzyczeć swoje a piwo to może tylko symbol ,również pozdrawiam !
popyt 40 podaz 41 i brak ruchu ..wysypywali sie po 40gr ....i SUPEr ..bo teraz nie ma kto sypnac hahahahaha ....
jest to co chcialem zeby wczoraj sie pojawilo ...a wiec uwaga ....
takie stanie sugeruje ze spolka jest przed gwaltownym ruchem ...biorac pod uwage kierunek ostaniego ruchu .GÓRA!!!!!
> Książkowo to idzie na 75gr. bo 60gr to nie będzie żadnym
> oporem
> Spójrz na te fale od 22gr do 62gr a potem zjazd na
> 30gr , i z 30gr kolejna fala idzie- może być nawet i dojść
> 80-90gr.
Kolego poczytaj moje komentarze sprzed 2 tygodni i tam znajdziesz PRAWIE to samo co tu napisales ...ja oczekuje 72-74gr zasieg tej fali wzrostowej ...
Sytuacja na walorze robi sie z kazdym dniem ciekawsza. Na poziomie 40 groszy obserwujemy skup, na razie nie nachalny aby nie windowac znacznie kursu jednak wielu kolkowiczow zostalo bez akcji co widac po coraz mniejszych zrzutach. Liczyli na tradycyjny powrot po infie i cofke a tu konsternacja, ale spoko wezma duzo wyzej. Zostawmy jednak ich problemy a zajmijmy sie tym co przed nami. Papier coraz bardziej dojrzewa i pecznieje. Wbrew pozorom do np 80 grosikow mamy tylko 100% co jak rynek NC nie jest wiecznoscia a moze pofrunac w kilka sesji. Ja wrozka nie jestem ale jakies zalozenia mozna przyjac. Nalezy sie powoli oswoic z mysla,ze spolka z pilkarskiej B-klasy znajdzie sie Extraklasie a raczej Extrakasie. Inne perspektywy, skala projektow i przede wszystkim mozliwosci finansowe przeloza sie diametralnie na kurs akcji. Wyzszy kurs. Mysle, ze zaczarowane 60 gr peknie wkrotce jak banka mydlana. Po infie o realizacji pkt 3 i 4 ci bez akcji zaczna nerwowo przebierac nogami, bo czasu bedzie juz bardzo malo. Popyt sie uaktywni i zdecydownie zwiekszy ( akcji jest w sumie na ff malo ) i zeby nie zostac na peronie gdy przed nami bedzie ostatnie info trzeba bedzie brac coraz wyzej.
Natomiast co do realizacji kolejnych dwoch etapow to mysle, ze pojdzie to szybciej niz dwa pierwsze. Koniec lutego?, kto wie?
Trzeba uczciwie przyznać,że w lutym nastąpiło przyspieszenie dot. przesyłania komunikatów na rynek.Im bliżej zakończenia procedowania,tym większa częstotliwość-czekam na pkt.5
Jeżeli potwierdzą w tym tygodniu lub miesiącu zakończenie realizacji punktu 3,4 i przystąpienie do punktu
5, jaki przewidujecie ruch w górę, do ilu może zbliżyć się kurs?
Tutaj jeszcze nie nadszedł czas na silny trend wzrostowy-aktualnie trwa próba wygenerowania kursu,zebranie akcji w możliwie najniższej cenie,rozgrywka zacznie się póżniej po komunikacie o zrealizowaniu pkt.3-4.
Martin, Ty na pewno zarobisz, bo widzę jak się starasz - należy Ci się chłopie.
Ale raczej na tej spółce będzie trudno. Tu każdy komunikat bliższy finału generuje coraz mniejszy wzrost i obroty. Można wrócić do Dependa, gdy pod wyniki, gdy zaksięgują zysk z rokowaniem na dalszy rozwój a to tego czasu spokojnie przeżyjemy jeszcze trzecią wojnę światową :)
Wysypuja sie ci, co mysla ze za chwile odkupia taniej. i zawsze w takich sytuacjach facet o znamiennym nick sie pojawia wieszczacy armagedon. Ktos pytal do ilu moze kurs wzrosnac, wiec odpowiadam - do tylu ile jest w nick tego faceta. Zycie bywa przewrotne.
Dnia 2014-02-12 o godz. 13:32 ~wawiak napisał(a):
> Wysypuja sie ci, co mysla ze za chwile odkupia taniej. i
> zawsze w takich sytuacjach facet o znamiennym nick sie
> pojawia wieszczacy armagedon. Ktos pytal do ilu moze kurs
> wzrosnac, wiec odpowiadam - do tylu ile jest w nick tego
> faceta. Zycie bywa przewrotne.
4,5-jeżeli posiadasz faktycznie akcje to byłbyś zainteresowany ich wzrostem,jezeli tych akcji nie posiadasz to winienes powstrzymać defetymizm i zbytnio nie interesować się kapitałem innych osób.
Człowieku rób sobie kólka ,nawet dwa/trzy dzienne.Dzieki takim jak Ty wzrasta płynność.Brawo spekuluj i zarabiaj.
Tylko nie nabijaj się z innych ,bo Ty tymi swoimi 10/20tys akcji możesz robic płytkie kółeczka,ale ktoś kto ma 100/300tys akcji raczej nie .
No bo jak to zrobic jak średnio na sesje przypada 150tys akcji.
możesz to zrozumieć???