Zlecenie analizy finansowej i gospodarczej spółki
Zarząd Formuła 8 S.A. (Spółka) Informuje, że podjął decyzję o zleceniu przeprowadzenia analizy finansowej i gospodarczej spółki i spółek jej zależnych, na wniosek głównych akcjonariuszy. Raport z analizy zostanie opublikowany w osobnym komunikacie EBI.
Podstawa Prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Kolejne sugestywne info aleczy ceno twórcze? Raczej nie tupotrzebne są konkrety aby rosło a 14.02.2014 raporcik który niepowali.Ludzie zostaną z akcjami na weekend,jeśli nie podadzą równocześnie b.dobrego infa to poniedxziałek lawina.
Matyjas jest w spółce - wykończył PMI to i was tu wykończy ...a prezes Franek jest od niego.....radzę uważać i mieć się na baczności , bo pójdziecie z tobrami
Dnia 2014-02-11 o godz. 10:26 ~qq napisał(a):
> Matyjas jest w spółce - wykończył PMI to i was tu wykończy
> ...a prezes Franek jest od niego.....radzę uważać i mieć
> się na baczności , bo pójdziecie z tobrami
na to wygląda ....nieudacznicy mieli coś robić innego ...a dalej te ich 3stacje ....
matyjas na PMI też cuda obiecywał , podawał cudne komunikaty ....co teraz prawdopodobnie okażą się fikcja Sąd to bada......a jak on tu siedzi to będzie też duży wałek........
Dnia 2014-02-11 o godz. 10:28 ~ZENek napisał(a):
> Dnia 2014-02-11 o godz. 10:26 ~qq napisał(a):
>
> Matyjas jest w spółce - wykończył PMI to i was tu wykończy
> > ...a prezes Franek jest od niego.....radzę uważać
> i mieć
> się na baczności , bo pójdziecie z tobrami
> na to wygląda ....nieudacznicy mieli coś robić innego ...a
> dalej te ich 3stacje ....
Dwie stacje i 50% udziałów w trzeciej
Do tego brak kasy na spłatę zobowiązań
Brak kasy na rozwój działalności i brak pomysłów
Są tez inne kwestie bardzo powazne ale na tym etapie nie moge napisać
Dwie stacje i 50% udziałów w trzeciej
> Do tego brak kasy na spłatę zobowiązań
Brak kasy na rozwój
> działalności i brak pomysłów
Są tez inne kwestie bardzo
> powazne ale na tym etapie nie moge napisać
a kopalnie to niby co? gips?
słyszałem ze to te słynne kopalnie niejakiego SALOMONA:)))))))))))))))
KURDE-KLEJNOTY,ROPA,ŁUPKI A NAWET ZŁOŻA LAL GUMOWYCH Z TRZEMA OTWORAMI!!!!!!!!!!!!:))))))))))
powiem tak ; ostrzegam, przekonacie się-bo owszem spółka może podskoczyć np. z powrotem do 4 pln , ale później będzie wyprzedaż i tylko wyprzedaż ....... i zatrzyma się poniżej 1 pln z czasem....
to że walek to podejrzewalem od samego początku, formula i Pakademia to to samo dziadostwo, nawet członek zarządu którego odwołali z Pakademi to bruzdził w PMI, chodzi mi o Lacha, poczytajcie uchwaly z walnego Pakademii to tam się przewija to nazwisko. Nie zdziwiłbym się gdyby Wiśniewska z PMI była powiązana w jakiś sposób z Wiśniewskimi w formuly, PMI, Formula i Pakademia przekręty newbanana, ale ludzie są cwani i nie wierzą w ich lipne komunikaty, firmy z siedzibami na Cyprze czy w stanach założone przez matyjasa. Ja wierzylem we wzrosty tylko spekulacyjnie, które calkiem możliwe pojawią się na tej spółce.
nie mam zaufania do gościa, zresztą chyba nie tylko ja, przecież miał pelnomocnictwa na ponad 5%, co się z tym niby stalo? ludzie wycofali bo gości się zaczął dziwnie zachowywać.
Jakbym poznał miluha zamiary to może i bym się na coś takiego zdecydował
Tez bys sie zaczol dziwnie zachowywac jak by naslali na ciebie szpiegow
I wypytywali o istotne sprawy. Wiekszosc osob z ktorymi bylem w kontakcie to podstawione osoby. Spotkaj sie opowiem ci jak bylo. I nie dostalem ani jednego pelnomocnictwa. Nie widzisz ze ta zadyma to byla forumowa mistifikacja. Umow sie zemna nas z bytomia zabrza i kolic jest kilku, i obawiam sie ze jestesmy jedyna grupa.
dd no w sumie miluh ma rację , bo jednak macie bardzo dużo do stracenia.....a może jednak coś uda się odzyskać , siedzieć nie ma co z założonymi rękami