• BAK Autor: ~olo [37.109.74.*]
    co się dzieje z tą spółką
  • Re: BAK Autor: ~manolo [46.238.77.*]
    nic..a co ma sie dziac .. to jest bananowa klasyka .. jak jeden wychodzi to 10 sei z nim sciga ze oni wczesniej i za mniej oddadza ..
  • Re: BAK Autor: ~gr [89.78.189.*]
    jest droga
    sa duzo drozsze i wciaz rosna .. i nei tylko takie balony jak lpp ...bo tam przynajmniej sa zyski .. ale sa i tez duzo lespze spolki niz bakalland majace wycene bankruta ... jak na przyklad daleko nei szukajac tauron .. jeszcze 2 tyg temu po 4 zl sprzedawali .. dzis po 4,56 co wciaz przy jego zyskach i wartosci ksiegowej jest cena delikatnie mowiac slaba..
    gielda to przede wszsytkim spekulanci .. wiec nie ma takiego pojecia jak drogo czy tanio .. wszsytko jest relatywne ..
  • Re: BAK Autor: ~Kotek [31.61.131.*]
    Pełna zgoda. Kondycja finansowa, perspektywa poprawy wyników finansowych to jedno a bieżący kurs to drugie. I z tą nadzieją czekamy zatem na jeszcze jeden wodospad.
  • Re: BAK Autor: ~marysia [46.204.26.*]
    Kotek po co jeszcze jeden wodospad??????????????????

chcesz ustawić ssaki do 1.86zł i nabrać ile się da.Jak tam zejdzie to co?Zobaczysz dolną linię trójkąta rozszerzającego się.Antymarysia zaraz dostanie polecenie służbowe i zacznie piać w drugą stronę.Inwestory qrwa jego nać.

• Re: BAK Autor: ~Kotek [5.172.252.*]
    Marysia, wg mnie kurs jest sztucznie zanizany przez tzw szumwine i chcę przejąć ich akcjek taniej by się cieszyć z poprawiających się wyników spółki.
    ktos z wiekszym pakietem od kilku dni wychodzi .. zachowuje sie jakby pracowal w ofe .. byc moze jakis makler kupil pakiet i teraz wg naczelnej zasady ofe .. kupic za 3 sprzedac za 2 ralizuje swoj plan ..
  • Re: BAK Autor: ~antymarysia [93.104.155.*]
    Co wy piszecie? Jaka kondycja, jaka poprawa?
    Bylo wyjsc przy 3zl i zarobic gorsza, to nie wyszliscie, a teraz zaklinacie rzeczywistosc :)
    Na takich jak wy zarabia sie najwiecej ynwestory :)

• Re: BAK Autor: ~ed [85.119.21.*]
    Poprawa wyników spółki? Przecież wszystkie ostatnie kwartały były gorsze od tych sprzed roku. dane na koniec grudnia też raczej beda gorsze, choc mam nadzieje minimalnie na plusie.
  • Re: BAK Autor: ~kosogon [37.31.94.*]
    Antymarysia nie ma krótkiej sprzedaży na BAKALLANDZIE. Może oświecisz nas jak zarabiasz??????????????Podbitki też nie było.Doradż zagubionym inwestorom.
  • Re: BAK Autor: ~kokotek [90.156.5.*]
    Oj dzieje się dzieje... Niedawno wystąpił mocny sygnał kupna gdy kurs przebił górną linię kanału spadkowego po czym sztucznie został zdołowany i powrócił do kanału i na powiększonych obrotach delikatnie opadał. Większość ludzików spanikowała i odsprzedała akcje w dołku, a tu się szykuje ostra jazda w górę. Według mnie wyniki będą ok. i ktoś to pod nie kupuje...
  • Re: BAK Autor: ~antymarysia [194.138.39.*]
    Ale koles naganiasz, az zal patrzec :)
    Ciekawe ilu naiwniakow nagoniles :)
    Ja nikogo nie naganiam. Przedstawiam tylko własny punkt widzenia. Jeżeli ktoś nie potrafi samodzielnie podjąć decyzji inwestycyjnej lecz kieruje się tym co piszą na jakimś forum to powinien przerzucić się na lokaty bankowe i to możliwie szybko !
  • Re: BAK Autor: ~realista [89.73.22.*]
    bredzisz kokotek obroty slabe i spada bo wlasnie nikt nie kupuje poprawy wynikow tez bym się nie spodziewal natychmiast bo pifo pochlania kupe pieniędzy a zrobić tam porządek nie tak latwo
    Pożyjemy, zobaczymy ja obstawiam rychły wzrost.
  • Re: BAK Autor: ~antymarysia [93.104.157.*]
    Bredzisz czlowieku i to ostro, ta spolka to syf.
    Byla podbitka, trzeba bylo wychodzic, teraz zaklinasz rzeczywistosc bo lykales po 3zl :)

Powodzenia w usprawiedliwianiu swojej wtopy na forum, to jednak ci nie pomoze odrobic strat :)
  • Re: BAK Autor: ~Wiedyn [95.40.118.*]
    zmiana trendu?
[x]
BAKALLAND 0,00% 2,77 2014-11-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.