• Raport Autor: ~albert [83.21.115.*]
    14 lutego raport za III kwartał 2013..miejmy nadzieje, że raczej pozytywny..
  • Re: Raport Autor: ~zax [83.31.156.*]
    Tu się nic nie produkuje, to jak może być na plusie?.
  • Re: Raport Autor: ~albert [83.20.109.*]
    masz racje,raport nic pozytywnego nie wykazal..
  • Re: Raport Autor: ~półtusza [193.86.83.*]
    mniejszą stratę niż z lat ubiegłych ;))))
  • Re: Raport Autor: ~samm [83.7.174.*]
    Kto czyta raporty tej spółki !
    Zatrudnionych 6-szt.nic nie robiących.Jaka kur..a mniejsza strata,srata tata
    jak nic nie wyjdzie z tego metanu to kopa w dupsko i won z giełdy !
    A tak się spinają jak z tym szkłem !Ten zarząd to nic nie potrafi-banda nieudaczników !
    Cały czas tylko problemy(a może inne głupoty w głowie?)
    Ja wiem ze w bananowej jest kur..wa cięzko interesa robić,ale jak się dupsko ruszy
    to w końcu się coś uda a jak sie na dupsku siedzi to tylko skamlenie zostaje 1
    Że ja tego gniota nia wywaliłem za 0.24 to kur..a nie wiem co mnie zaćmiło:)
    Debil jestem i tyle:)
    Pozdrawiam
    przy 24gr siedziałem na gorącej plaży i niestety nie myślałem, że kurs idzie do góry, też żałuję i debil jestem ;) zastanawiam się tylko, czy faktycznie jest jakaś szansa na podbicie przy połączeniu. Jedyny wyciągnięty wniosek na przyłość - to nigdy więcej NEWSRONECT ;)
    zbierają?
  • Re: Raport Autor: ~samm [83.7.199.*]
    Na NC są perełki:)więc nie zarzekaj się tak że już nigdy,tylko tu jak wszedzie obowiązuje zasada ograniczonego zaufania:)
    Ja kupiłem trochę Makory bo robili zajebiste szkło...ale chyba w kryzysie nikt nie kupuje fajnego szkła:(a może to prezes i nieudolny zarząd nie potrafili się przebić na rynku,a może inne głupoty w głowie:)cóż ...jak z tym metanem to nie ściema to może się uda wysć z tyj szmaty bez straty,He,He,rymło mi sie:)
  • Re: Raport Autor: ~półtusza [31.174.4.*]
    obyś miał rację, tego Wam wszystkim życzę! ja niestety w ubiegłym tygodniu nie wytrzymałem i wyszedłem po 2 latach z tej spółki, z bardzo dużą stratą (ale większą wiedzą) ;) uciekam na...hmmm jedyna spółka z NC to może jeszcze DEPEND ale jak już wspominałem, będę trzymał się z dala od NC. POZDRAWIAM
[x]
MAKORA 0,00% 0,07 2019-04-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.