No tak ...........Juz sie zaczyna...............SIANIE PANIKI!!!!!!!
08.02.2014
Komunikat Synthos
Nad ranem 8 lutego około godz. 4.30 w budynku degazacji Wydziału Polimeryzacji zakładu Synthos Dwory doszło do miejscowego zapłonu. Jednostki zakładowej straży pożarnej Synthos oraz Państwowej Straży Pożarnej natychmiast rozpoczęły akcję gaśniczą i ugasiły pożar, zanim się rozprzestrzenił.
Nad ranem 8 lutego około godz. 4.30 w budynku degazacji Wydziału Polimeryzacji zakładu Synthos Dwory doszło do miejscowego zapłonu. Jednostki zakładowej straży pożarnej Synthos oraz Państwowej Straży Pożarnej natychmiast rozpoczęły akcję gaśniczą i ugasiły pożar, zanim się rozprzestrzenił.
Jedna osoba odniosła niegroźne poparzenia dłoni w trakcie akcji gaśniczej.
Sytuacja została natychmiast opanowana. Pożar został ugaszony, a teren zabezpieczony. Według obecnej wiedzy osób obecnych na miejscu zdarzenia, poniesiona szkoda jest niewielka.
W trakcie zdarzenia nie było i nie ma obecnie żadnego zagrożenia dla zdrowia ludzi bądź środowiska.
Powołana została specjalna komisja do zbadania przyczyn pożaru. Po oględzinach miejsca zdarzenia będziemy przystępować do przywracania normalnego trybu produkcji.
Śmierdziało palona gumą w okolicy jak by ktoś palił stare opony.
W akcji brało udział tylko 40 jednostek strazy pożarnej z całego województwa.
Musiała się więc pewnie skopcić jakaś stróżówka zaspanego ciecia.
Straty zapewne żadne, a jacyś kretyni daja rekomendacje "sprzedaj" z ceną
4 zł. Może chca kurs zrobic jak JSW , krecha na 3,50 zl ?
NIc wielkiego sie nie stalo.pracuje w firmie i wiem jak bylo.moze i faktycznie kurs lekko tapnie w dół ale wierze ze szybko odrobi w to co straci.POWTARZAM NIC SIE NIE STAŁO!Nie siac paniki!
Mix we wszystkich postach piszesz ze tam pracujesz i że nic się nie stało. Chyba się ubrałeś w akcje i tak naganiasz. Ja mam zupełnie inne informacje, że właśnie dużo się stało. Spaliła się hala E 145 - polimeryzcja i starty są znaczne. Sam mam akcje, sprzedaje w poniedziełek PKC.
Do asda..to ja ci powiem,jak jest.straty sa prawie zadne.nie robisz tam wiec sie nie wypowiadaj.ja naganaiam na spadki??sadze ze TY to robisz.dla twoich wiadomosci polimeryzacja idzie!a twoje info jest tyle warte co nic!!