Na terenie firmy chemicznej Synthos wybuchł pożar. Strażacy mówią o zagrożeniu wybuchem - podaje TVN24 to jest tragedia dla pracowników i akcjonariuszy.ludzie zainwestowali swoje pieniądze a okazuje się ze za chwilę nie ma niczego współczuję wam a w poniedziałek z -50% będzie
gosciu nie pisz glupot i nie naganiaj.zadna polimeryzacja sie nie spaliła!!!poszycie dachu poszlo i nic wiecej.dla twojej wiadomosci ta polimeryzacja juz idzie tzn od wczoraj.pracuje tam i wiem jak jest i wiem co bylo takze nie pisz glupot nie bedac w temacie!
jakby pożar przeniósł się na sąsiedni butadien w oswięcimiu by była druga fukuszima!!!.stawianie tak niebezpiecznego zakładu obok 50 tysiącznego miasta zakrawa to idiotyzm
Dnia 2014-02-08 o godz. 08:42 ~obserwator napisał(a):
> jakby pożar przeniósł się na sąsiedni butadien w oswięcimiu
> by była druga fukuszima!!!.stawianie tak niebezpiecznego
> zakładu obok 50 tysiącznego miasta zakrawa to idiotyzm
http://www.faktyoswiecim.pl/fakty/mroczna-strona-zycia/13043-oswiecim-pozar-w-firmie-chemicznej-synthos20140208 na tym zdjęciu dokładnie widać że pali się na wszystkich poziomach budynku degazacji lateksów(najważniejszego i najdroższego w firmie) okien już nie ma a wszystkie urządzenia zalane są wodą myślę że jak uruchomią produkcje za 2 miesiące to będzie sukces