Skoro spodziewacie się narastającej straty, to dlaczego rośnie? Bo strata mniejsza?
Przecież strata, to zawsze strata, a nie zysk, a skala dotychczasowej straty jest tak duża, ze nawet przyszły zysk jej szybko nie zasypie. No ale jak na razie przewidujecie stratę, więc ...???
Wyniki nie są złe- wyniki są TRAGICZNE, a główny udziałowiec to tez "padaka" -jak co kwartał - wszystkiemu winna sytuacja rynkowa - ale maja tyle zapytań ofetowych ze następny kwartal to będzie rewelacja - a ogólnie to maja nowa grafikę na stronie internetowej - wiec to całkowicie zmienia sytuacje. LUDZIE ( to do firmy) Wy się nauczcie SPRZEDAWAC- a nie pisać "bzdurne" komentarze" do kolejnych raportów kwartalnych obarczanych kolejną stratą. Sorrki, ale mam wrazenie ze jedyna wartosc tej firmy to parcela na której firma się znajduje.
czy ta PANI ma za zadanie położenie tej firmy, czy normalnie się nie nadaje! IV kw w oświetleniy to zawsze żniwa, a tu? Zapytań to mogą mieć milion i co z tego jak nie ma komu sprzedawać. Czas na wyp.. tej PANI. Co robi RN?
Jak jej szybko nie zmienią to jeszcze trochę i nie będzie co zbierać. Dziwi mnie podejście RN, po kolejnych słabych kwartałach po co trzymają księgową której jedynym pomysłem na restrukturyzację jest cięcie kosztów. No i przycieła zwalniając tych doświadczonych a teraz zdziwienie że nie ma komu sprzedawać (samo ma się sprzedawać ?). Wniosek jest prosty - firmie potrzebny menager z branży a nie księgowa bez pojęcia. Czy RN tego nie widzi? Zresztą sama też zamiast wymyślać coraz głupsze komentarze do raportu mogłaby podziękować. Za klasykiem " kończ waść wstydu oszczędź".
Obawiam się ze tu już nie ma co zbierac. Firma w praktyce jest bankrutem - restrukturyzacja ( ciecie kosztów) w takiej firmie ( relatywnie małej) po roku albo przynosi efekt albo nie , w przypadku tej firmy nie przyniosła i już nie przyniesie. Niestety obawiam się ze spółka istnieje jeszcze tylko po to żeby spróbować wyciagnac kolejna kase od inwestorów. Za chwile należy się spodziewać kolejnego walnego z propozycja głownego akcjonariusza - kolejna emisja akcji ( dodatkowo oczywiście propozycja żeby emisje nowych akcji mogly odbywać się bez potrzeby zgody akcjonariuszy i z wylaczenieniem prawa poboru).
Strata za 2013 rok minus 570 tys zł! Ponad dwa razy gorzej niż w 2012 roku...
MASAKRA!
Tylko patrzeć jak kurs będzie po 1 gr a na koniec 2014 roku spółki już nie będzie...