a ja powiem inaczej , ostatnio była jazda tez na ten poziom tylko ze zrobiona przez spekułe, poprostu mysleli ze maja jeszcze kupe czasu i zwala kurs spowrotem co juz im sie udało
teraz niespodziewanie przyszło info , ale ze tu wszyscy sa popakowani po uszy i nie ma kto ostrzej kupowac wiec pewnie bedzie spowrotem powrót na 35 i to po infie
aldek-kolejna zrzutka na 35 groszy jest już zbyt ryzykowna, bo kolejne komunikaty mogą pojawiać się w kolejnych tygodniach-przyszły tydzień da nam odpowiedz na siłę lub słabość tego waloru
macie napisane w infie jasno i wyraźnie od 10 do 14 i to jest bardzo pozytywne info na przyszły tydzień.Niektórzy jeszcze nie zatrybili że tym razem to coś innego.I to jest baza przyszłych nabywców papiera.
wielu nie zatrybilo i mysla ze kupia znowu taniej np po 35 gr. Ale wielu tez wie o co biega stad fajny wolulem. A ze wzrost sredni to kupujacy korzystaja z glupoty sprzedajacych
szasnsa jest dzis na ...45gr jeszcze godzina zostala.wystarczy zeby po 44gr wzieli i reszta ma cieplo ...i w poniedzialek sie beda zastanwaic czy odnawiac ..czy nie ...i wtedy 50-54gr i tu odnowicie sie Ci co dzis po 40gr sypaliscie ;] AMEN
optymistyczny hmm mozliwe ...ale wystarczy spojrzec na wykres zeby dostrzec ze 10-11.2013r byl jeszcze bardziej optymistyczny wariant ;] i sie sprawdził ...oczywiscie tak dobrze nie bedzie raczej bez infa ..ale dajmy dalej sie realizowac niewierzacym ...a niewiadomo skad ...nagle bedzie skok o 5-8gr bo podazy braknie na pewnych poziomach ;]
Jaśnie oświecony Martinie. Teksty typu "zaczyna docierać do świadomości" itp. zachowaj dla siebie. Już wiele razy było pisane to samo co dzisiaj. Że strach być bez akcji, że w każdej chwili może być info. Wiem, że kreujesz się na przewodnika stada i najmądrzejszego na forum, ale ciut pokory przyda się. Pkt 3 i 4 będą realizowane od następnego tygodnia. Tylko nie wiadomo, kiedy ich realizacja skończy się. Poprzedni punkt był obrabiany przez miesiąc. Tutaj też może to trochę potrwać. A jeżeli procedura przedłuży się to i 0,35 możemy ponownie zobaczyć.
I coś specjalnie dla Ciebie
Zachwycony jej powabem
Hipopotam błagał żabę:
"Zostań żoną moją, co tam,
Jestem wprawdzie hipopotam,
Kilogramów ważę z tysiąc,
Ale za to mógłbym przysiąc,
Że wzór męża znajdziesz we mnie
I że ze mną żyć przyjemnie.
Czuję w sobie wielki zapał,
Będę ci motylki łapał
I na grzbiecie, jak w karecie,
Będę woził cię po świecie,
A gdy jazda już cię znuży,
Wrócisz znowu do kałuży.
Krótko mówiąc - twoją wolę
Zawsze chętnie zadowolę,
Każdy rozkaz spełnię ściśle.
Co ty na to?"
"Właśnie myślę...
Dobre chęci twoje cenię,
A więc - owszem. Mam życzenie..."
"Jakie, powiedz? Powiedz szybko,
Moja żabko, moja rybko,
I nie krępuj się zupełnie,
Twe życzenie każde spełnię,
Nawet całkiem niedościgłe..."
bałwan śniegowy-bardzo serdecznie dziękuje za dedykację-ale ta bajka nie dała odpowiedzi-czy hipopotam nadział nitkę-w świecie wirtualnym by to zrobił i spełni\Ł by jej życzenie
Jestem ,starym doświadczonym graczem,więc pozwalam sobie na wiarygodne posty dla \młodszej generacji-Ty masz prawo nie czytać tych postów,jeżeli urażają Twoje ego.
Nie mam wybujałego ego więc nie mam też problemów z jego urażaniem. Napisałem to, co napisałem, żebyś miał świadomość jak mogą być odbierane Twoje posty, pisane w bardzo mentorskim tonie. Moje spostrzeżenia potwierdza Twój ostatni wpis. Ale nie mam zamiaru dłużej zajmować się tym tematem. Kończę. W przyszłym tygodniu kurs 0,35 :)
Dnia 2014-02-07 o godz. 16:42 ~bałwan śniegowy napisał(a):
> Nie mam wybujałego ego więc nie mam też problemów z jego
> urażaniem. Napisałem to, co napisałem, żebyś miał
> świadomość jak mogą być odbierane Twoje posty, pisane w
> bardzo mentorskim tonie. Moje spostrzeżenia potwierdza Twój
> ostatni wpis. Ale nie mam zamiaru dłużej zajmować się tym
> tematem. Kończę. W przyszłym tygodniu kurs 0,35 :)
Widze balwan, ze entuzjazm do spolki sie ulotnil u ciebie. Kacik poetycki zalozyles w pesymizm popadles.Co sie z toba dzieje? Mozemy sie skorekcic jeszcze ale mysle, ze wielokrotnie juz przerabiany scenariusz sie zmieni wreszcie. Nic nie trwa wiecznie. Info bardzo konkretne z datami. Uwazam,,ze do konca lutego sobie z tym poradza jesli nie wczesniej. Punkt 4 to np potrwa momentalnie. Czekamy juz tyle, ze nalezy nam sie to zalozylismy. Wytrwalosc zawsze poplacala na gieldzie.
Z wiekszych graczy nikt w tej chwili nie wywali akcji. Jak jeszcze opublikuja info o realizacji punktu nr 4 to nastapi totalna konsternacja dla mniejszych akcjonariuszy bo faktycznie moze byc kosmos w kazdej chwili. Ryzyko zostania na peronie ogromne i pozniejszy lament.
Dnia 2014-02-07 o godz. 16:21 ~stachu napisał(a):
> Dnia 2014-02-07 o godz. 16:05 ~znachor napisał(a):
> > faktycznie moze byc kosmos w kazdej chwili.
lub
> zawieszenie notowań i wycofanie z obrotu
też w każdej
> chwili
660tys szt od 37-40gr = 3gr ..cena taka byla 18.grudnia 2013r .czyli grudniowych i styczniowych grajków zebrali na dystansie 3gr ! pieknie ...do widzenia chlopaki na 72-74gr