• Poki co brak grubego Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    gruby jeszcze sie nie zainteresowal walorem.....papier mega zaleszczony niestety. Same słabe rece...ktoregos dnia to sie skonczy...milego wekendu.
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~aldek [83.28.23.*]
    a ja powiem inaczej , ostatnio była jazda tez na ten poziom tylko ze zrobiona przez spekułe, poprostu mysleli ze maja jeszcze kupe czasu i zwala kurs spowrotem co juz im sie udało

teraz niespodziewanie przyszło info , ale ze tu wszyscy sa popakowani po uszy i nie ma kto ostrzej kupowac wiec pewnie bedzie spowrotem powrót na 35 i to po infie

ale lipa
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~Martin EWP. [31.174.29.*]
    aldek-kolejna zrzutka na 35 groszy jest już zbyt ryzykowna, bo kolejne komunikaty mogą pojawiać się w kolejnych tygodniach-przyszły tydzień da nam odpowiedz na siłę lub słabość tego waloru
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~zadowolony [31.11.231.*]
    macie napisane w infie jasno i wyraźnie od 10 do 14 i to jest bardzo pozytywne info na przyszły tydzień.Niektórzy jeszcze nie zatrybili że tym razem to coś innego.I to jest baza przyszłych nabywców papiera.
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~Karol [94.251.213.*]
    wielu nie zatrybilo i mysla ze kupia znowu taniej np po 35 gr. Ale wielu tez wie o co biega stad fajny wolulem. A ze wzrost sredni to kupujacy korzystaja z glupoty sprzedajacych
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~lol [81.219.244.*]
    Przy takim niby super infie kurs wzrósł o marne 3 gr. Naprawdę myślisz że to dobry znak? Hehe
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~dependziak [164.127.204.*]
    ...juz nie odnowią po 35gr...widac popyt jest po 40gr i nie boi sie sypiacych ...
    No nareszcie zaczyna docierać do świadomości,że m-c luty jest rozstrrzygajacy dla spółki.,a co za tym idzie-do należytej wyceny akcji Dependa.
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~bbbbb [83.20.77.*]
    chciałbym po 0,35, jesli mozna to poprosze
    Przecież były wolne akcje do kupienia od 29 -30-31-32 grosze-czyżby były wtedy za drogie dla Ciebie ?
    szasnsa jest dzis na ...45gr jeszcze godzina zostala.wystarczy zeby po 44gr wzieli i reszta ma cieplo ...i w poniedzialek sie beda zastanwaic czy odnawiac ..czy nie ...i wtedy 50-54gr i tu odnowicie sie Ci co dzis po 40gr sypaliscie ;] AMEN
    Bardzo optymistyczny wariant.
    optymistyczny hmm mozliwe ...ale wystarczy spojrzec na wykres zeby dostrzec ze 10-11.2013r byl jeszcze bardziej optymistyczny wariant ;] i sie sprawdził ...oczywiscie tak dobrze nie bedzie raczej bez infa ..ale dajmy dalej sie realizowac niewierzacym ...a niewiadomo skad ...nagle bedzie skok o 5-8gr bo podazy braknie na pewnych poziomach ;]
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~bałwan śniegowy [89.77.83.*]
    Jaśnie oświecony Martinie. Teksty typu "zaczyna docierać do świadomości" itp. zachowaj dla siebie. Już wiele razy było pisane to samo co dzisiaj. Że strach być bez akcji, że w każdej chwili może być info. Wiem, że kreujesz się na przewodnika stada i najmądrzejszego na forum, ale ciut pokory przyda się. Pkt 3 i 4 będą realizowane od następnego tygodnia. Tylko nie wiadomo, kiedy ich realizacja skończy się. Poprzedni punkt był obrabiany przez miesiąc. Tutaj też może to trochę potrwać. A jeżeli procedura przedłuży się to i 0,35 możemy ponownie zobaczyć.
    I coś specjalnie dla Ciebie

Zachwycony jej powabem
    Hipopotam błagał żabę:

"Zostań żoną moją, co tam,
    Jestem wprawdzie hipopotam,
    Kilogramów ważę z tysiąc,
    Ale za to mógłbym przysiąc,
    Że wzór męża znajdziesz we mnie
    I że ze mną żyć przyjemnie.
    Czuję w sobie wielki zapał,
    Będę ci motylki łapał
    I na grzbiecie, jak w karecie,
    Będę woził cię po świecie,
    A gdy jazda już cię znuży,
    Wrócisz znowu do kałuży.
    Krótko mówiąc - twoją wolę
    Zawsze chętnie zadowolę,
    Każdy rozkaz spełnię ściśle.
    Co ty na to?"

"Właśnie myślę...
    Dobre chęci twoje cenię,
    A więc - owszem. Mam życzenie..."

"Jakie, powiedz? Powiedz szybko,
    Moja żabko, moja rybko,
    I nie krępuj się zupełnie,
    Twe życzenie każde spełnię,
    Nawet całkiem niedościgłe..."

"Dobrze, proszę: nawlecz igłę!"
    bałwan śniegowy-bardzo serdecznie dziękuje za dedykację-ale ta bajka nie dała odpowiedzi-czy hipopotam nadział nitkę-w świecie wirtualnym by to zrobił i spełni\Ł by jej życzenie
    Jestem ,starym doświadczonym graczem,więc pozwalam sobie na wiarygodne posty dla \młodszej generacji-Ty masz prawo nie czytać tych postów,jeżeli urażają Twoje ego.
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~bałwan śniegowy [89.77.83.*]
    Nie mam wybujałego ego więc nie mam też problemów z jego urażaniem. Napisałem to, co napisałem, żebyś miał świadomość jak mogą być odbierane Twoje posty, pisane w bardzo mentorskim tonie. Moje spostrzeżenia potwierdza Twój ostatni wpis. Ale nie mam zamiaru dłużej zajmować się tym tematem. Kończę. W przyszłym tygodniu kurs 0,35 :)
    bałwan śniegowy-mój mentorski głos wynika z wykonywanego zawodu-wydaje mi się ,że istotne są informacje jakie przekazuje na Forum
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Dnia 2014-02-07 o godz. 16:42 ~bałwan śniegowy napisał(a):
    > Nie mam wybujałego ego więc nie mam też problemów z jego
    > urażaniem. Napisałem to, co napisałem, żebyś miał
    > świadomość jak mogą być odbierane Twoje posty, pisane w
    > bardzo mentorskim tonie. Moje spostrzeżenia potwierdza Twój
    > ostatni wpis. Ale nie mam zamiaru dłużej zajmować się tym
    > tematem. Kończę. W przyszłym tygodniu kurs 0,35 :)

Widze balwan, ze entuzjazm do spolki sie ulotnil u ciebie. Kacik poetycki zalozyles w pesymizm popadles.Co sie z toba dzieje? Mozemy sie skorekcic jeszcze ale mysle, ze wielokrotnie juz przerabiany scenariusz sie zmieni wreszcie. Nic nie trwa wiecznie. Info bardzo konkretne z datami. Uwazam,,ze do konca lutego sobie z tym poradza jesli nie wczesniej. Punkt 4 to np potrwa momentalnie. Czekamy juz tyle, ze nalezy nam sie to zalozylismy. Wytrwalosc zawsze poplacala na gieldzie.
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~stachu [212.191.74.*]
    widzę, że większość boi się zostać na weekend z akcjami !
    strach zagląda w oczy ?
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Z wiekszych graczy nikt w tej chwili nie wywali akcji. Jak jeszcze opublikuja info o realizacji punktu nr 4 to nastapi totalna konsternacja dla mniejszych akcjonariuszy bo faktycznie moze byc kosmos w kazdej chwili. Ryzyko zostania na peronie ogromne i pozniejszy lament.
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~stachu [212.191.74.*]
    Dnia 2014-02-07 o godz. 16:05 ~znachor napisał(a):
    > faktycznie moze byc kosmos w kazdej chwili.

lub zawieszenie notowań i wycofanie z obrotu
    też w każdej chwili

• Re: Poki co brak grubego Autor: ~Karol [94.251.213.*]
    Dnia 2014-02-07 o godz. 16:21 ~stachu napisał(a):
    > Dnia 2014-02-07 o godz. 16:05 ~znachor napisał(a):
    > > faktycznie moze byc kosmos w kazdej chwili.

lub
    > zawieszenie notowań i wycofanie z obrotu
    też w każdej
    > chwili

ciebie zawiesza za pisanie takich bredni
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~bez nazwy [80.54.42.*]
    świeca na tygodniowym mniam , mniam
  • Re: Poki co brak grubego Autor: ~arowbplus [164.127.204.*]
    zgadza sie ! ;] a jakby jeszcze zamkneli na 42gr mmmmmiód byłby ! ;]
    660tys szt od 37-40gr = 3gr ..cena taka byla 18.grudnia 2013r .czyli grudniowych i styczniowych grajków zebrali na dystansie 3gr ! pieknie ...do widzenia chlopaki na 72-74gr
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.