ale sie chlopaki wpakowali, troche mi ich zal ale z drugiej strony zawodnicy o mocnych psychikach bo przez tak dlugi czas sie oszukuja hhaha jedyneczka z przodu w tym tyg nieunikniona !
Nie interesuje mnie ten syf ile moge Ci pisać!! Miałem sprzedałem i nie żałuje bo to gniot.... i to w dodatku przewartościowany. Jak nie brałeś kredytu to po co piszesz i naganiasz, że dobierzesz i kredyt weźmiesz.
Mam w nosie czy Wam wzrośnie czy spadnie. Jestem tutaj tylko i wyłacznie przez Ciebie i Twoją mega śmieszną nagonkę. Wprowadzasz ludzi w błąd zamiast grzecznie czekać skoro taki pewny jesteś.
Nigdy nie pisałem, że to nigdy rosnąć nie będzie. Na razie trend spadkowy, cel 20 może niżej. Spadło 50% i jakoś chętnych do zakupu nie widać.
To jest Gniot i to mega przewartościowany i proszę nie wmawiaj, że tak nie jest. Popatrz na C/Z i C/WK brak kontraktów i Ty pitolisz, że mega fundamentalnie dobra spółka!! Dobrze sie czujesz??
To jest
> Gniot i to mega przewartościowany i proszę nie wmawiaj, że
> tak nie jest. Popatrz na C/Z i C/WK brak kontraktów i Ty
> pitolisz, że mega fundamentalnie dobra spółka!! Dobrze sie
> czujesz??
WN to pionek w tej grze,jak pisałem to lachociag prezesa.Tutaj gra idzie o wyższą stawkę.Fundy kupiły po 28 zł i pytanie,jak długo będą miały jeszcze cierpliwosc.Ci ludzie,czyli prezesi,Pasturczak i reszta to szumowina.Nawet nie są świadomi do ilu kurs może spasc.Kiedyś ich woziłem pijanych po jednej z imprez.Cruz,może kiedyś się spotkamy,to Ci opowiem całą tą historię.A teraz jedziemy na 20 zł i potem może odbicie,pod warunkiem że znajdą kolejnych jeleni.Ale głupich nie sieją,oni sami się rodzą.
Dnia 2014-02-11 o godz. 16:22 ~WN napisał(a):
> Bredzisz lux. Ty nawet nie wiesz jak Prezes i ZUK wyglada.
> Piekne sny masz.
A klakieropodobni podbieraja i podbieraja.
> Trzymac cieniasy!
Od roku zapowiadasz niesamowite wzrosty kursu ZUKa i jak na razie nic takiego nie widać. Przez chwilę otarł się o 36zł w wakacje i nic więcej. Od tamtej pory ciągle spada. Przy kursie 32zł namawiałeś do kupowania, to co powiesz teraz? Dobrze, że już nikt nie słucha Twoich bredni. Widać, że ludzie myślą.
Być może ZUK jest dobrą firmą, ale w moim przekonaniu, Ty jesteś zwykłym naganiaczem.
Na szczęście wpisy na tym forum nie zawsze mają wpływ na kurs
Od kilku tygodni widać, że ZUKa nikt nie chce. Powoli wysypuje się twardy akcjonariat. Być może powrócę do tej spółki, ale moim zdaniem jeszcze spadnie.
Powtórzę to, co napisałem już kiedyś: ZUK może dać zarobić, ale dopiero po pierwszym kwartale. Może ale nie musi...
Gimbo , piekny wywod, znam je na pamiec.
Co tu robisz , podobnie jak inni, skoro ZUK to slaba spolka a wy nie macie akcji?
Ciekawe? Czyz nie?
Pisalem i pisze trzymac , a dzis dodam KUPOWAC w takiej promocji .
Zal mi tych co nie trzymali i takim jak Ty i klakiery oddali (PATRZ OBROTY)
SPADKI SA NA SMIESZNYCH OBROTACH , NIKT DUZY NIE ODDAJE , TYLKO PRZESTRASZONE LESZCZE .
Jestem tutaj, bo takie jest moje prawo. Mogę pisać wszystko co mi się podoba, byleby było to zgodne z regulaminem.
Spadki mogą być na niewielkich obrotach, mogą być na wysokich. Wszystko jedno. Spadek to jest spadek. Nikt nie chce kupować akcji ZUKa, a znajdują się chętni do sprzedaży. Miałem akcje tej spółki przez kilka miesięcy, ale już dawno je sprzedałem zarabiając przy tym nieco. Gdybym posłuchał Ciebie byłbym mocno do tyłu. A tak... sprzedałem i teraz mogę kupić w niskiej cenie. Po co trzymać bezsensownie kiedy kurs leci na pysk? Jeśli dalej masz nadzieję na 40zł, to spokojnie zdążę jeszcze wskoczyć. Póki co kurs spada i nic nie zapowiada aby miało się to zmienić.
Dopóki nie zrozumiecie, że nie toleruje Waszej nagonki dopóty będę Wam w tym przeszkadzał. Przestańcie pisać tu o perpektywach bo tutaj perspektywy nie ma i sie nie zanosi:)
Dnia 2014-02-26 o godz. 13:01 ~WN napisał(a):
> Drobne spekulanty nie mysla, tylko spamuja i probuja
> zarobic na spekulacji dziennej.
Pozdrawiam SG i myslacych.
> Ps polecalem juz poczytac nt. myslenia lateralnego.
Już niebawem zapraszamy na stronę internetową naszego nowego produktu – LINII DO PRODUKCJI PELLETU.