,,Po prawie dwuletnich ,,perypetiach" na Trakcji które zakończyłem z sukcesem szukałem spółki ,,po przejściach" tj mocno zdołowanej, ale z potencjałem na przyszłość. A MIT na tle sektora jest spółką o największym potencjale wzrostowym.,,
I bardzo dobrze pisze Szybki a co jest jeszcze warte uwagi to to że im więcej te akcje spadną tym potencjał wzrostowy będzie większy.
Więc wszyscy inwestujący w wzrastający potencjał wzrostowy powinni kupować te akcje.
Pamiętasz chodzik jak uśredniałeś na HB Polska i jak ci pięknie wzrastał potencjał wzrostowy i na GTC to samo -twoja szkoła niedojdo więc o co ci chodzi ?
Już kilka razy pisałem żebyś zakłamana gnido podał link do wątku w którym zalecam kupno Bumechu a wtedy się do tego odniosę .
Ja już wiele razy wklejałem twoje wpisy kiedy oznajmiałeś że kupujesz Bumech powyżej 6 zł ale ty gnido nie raczyłeś na nie odpowiedzieć ale za to napisałeś że sprzedałeś Bumech po 4 zł i zarobiłeś dużo kasy .
Więc może przynajmniej wytłumacz jak można kupić po 6 zł potem sprzedać po 4 zł i zarobić.
Odpowiedź jest tylko jedna ty grasz na wirtualnym rachunku na którym na Bumechu można grać na krótko.
Ale to jest forum dla realnych inwestorów a nie dla wirtualnych gołodupców więc spadaj w kosmos.
Re: ---------------- ty mu mów , a on zdrow - Do Tworek : )))
Autor | ~awe 123 [83.27.246.*] 2014-01-10 15:59 Zobacz wątki dotyczące Sfinks
Zobacz profil Sfinks
Chodzik niedojdo a co ty zarobiłeś na Bumechu skoro kupowałeś powyżej 6 zł a teraz jest 4 .
Dlaczego tak kłamiesz -jesteś niedojdą ale to nie twoja wina -taki się urodziłeś ale nie musisz być aż tak zakłamaną mendą -na to masz wpływ.
A oto twój wpis przy cenie 6.10 zł
Re: Kilka słów o Bumechu
Autor | ~chodzik księżycowy [89.68.164.*] 2013-08-14 14:48 Zobacz wątki dotyczące Bumech
Zobacz profil Bumech
No dobra Antychodziku niech ci będzie. Zadeklaruję otwarcie. Nie wiem jak WY ale ja sobie trochę Bumechu kupiłem właśnie dziś i niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze godzić trzeba.
CK
Jeśli znowu będę miał rację, zapłakać ci się przyjdzie krokodylimi łzami.
+ Utwórz nowy wątekRe: ---------------- ty mu mów , a on zdrow - Do Tworek : )))
Autor | ~awe 123 [83.27.246.*] 2014-01-10 16:31 Zobacz wątki dotyczące Sfinks
Zobacz profil Sfinks
Tak więc piękny zakup miałeś 14 sierpnia ale że ty z dnia na dzień głupiejesz to już po 5 dniach dalej dajesz czadu
Re: Kilka słów o Bumechu
Autor | ~chodzik księżycowy [89.68.164.*] 2013-08-19 13:24 Zobacz wątki dotyczące Bumech
Zobacz profil Bumech
.
Mamy poniedziałek 19.08.2013.
Antychodziku, widzę pierwszą łzę na twym policzku.
Dzisiaj znowu troszeczkę dokupiłem.
Pozdrawiam
CK
---------------------------------------------
Jesteś typowym leszczem -szkoda tylko że gołodupcem bo można cię strzyc jak ow
Ty mnie skop , sponiewieraj, udowodnij że jestem kłamcą i niedojdą -zrób to co ja robię z tobą a nie pisz mi pierdół bo ja nie jestem twoim klonem kucharem.