oj tak ..przydaloby sie zrobic porzadek z groszołapami i kolażami...rajdzik na 72gr a potem 98gr by ladnie przeczyscil towarzystwo ...jakby sie 1,00 utrzymalo to bylby piekny bal ;]
Dnia 2014-02-07 o godz. 11:23 ~łajza meneli napisał(a):
> ja guru nie zgrywam, a ty skąd się wziąłeś, siedzisz tu
> ujadasz i gówno masz, ja dzisiaj 500 na czysto a ty? odp. a
> ty nic
hahaahahahahahaha cale 500 zł zarobiles? ahhahahahahahahahahahaaha no nie wiedzialem ze mamy w akcjonariacie az takich grubasów ahahahahahahahahahah:) ciekawe na co przeznaczysz swoja wygrana? moze zrobisz gest i przeznaczysz ten zarobek na jakis szczytny cel ahahahahaha.
taki Tomcio matołek jesteś i się śmiejesz ze mnie, ale ja mam 500 a ty nie, widzisz różnicę? czy zarobiłeś dzisiaj chociaż 200 w pół godziny, nie wiem kto z kogo powinien mieć ubaw, po za tym masz na szybko 5000 wolne żeby zarobić 10%, ja nie jestem grubasem, ale lubię szybki pieniądz, powodzenia w oczekiwaniu na poziomy złotowe
widzisz....jak ja bym chcial sprzedazc dzisiaj to bym mial zarobek 50 razy wiekszy niz ty....ale wole poczekac i zarobic 100 razy wiecej niz ty .........a i moze nawet tobie sprzedam moje akcje hahaha::)
"jak bym" mówią przeważnie marzyciele, ty masz jedynie papier, kasę zarobiłem ja, nie ważne że 500 w pół godziny, ale kasa jest a ty masz papier, więc nie gdybaj bo twoja ilość akcji nie jest porażająca na tak długi okres inwestycji gdzie nie zarobiłeś jeszcze bo cały czas masz papiery, dla mnie masz fantazję i jesteś Tomuś
Dnia 2014-02-07 o godz. 13:00 ~łajza meneli napisał(a):
> "jak bym" mówią przeważnie marzyciele, ty
> masz jedynie papier, kasę zarobiłem ja, nie ważne że 500 w
> pół godziny, ale kasa jest a ty masz papier, więc nie
> gdybaj bo twoja ilość akcji nie jest porażająca na tak
> długi okres inwestycji gdzie nie zarobiłeś jeszcze bo cały
> czas masz papiery, dla mnie masz fantazję i jesteś Tomuś
oj chlopczyku.....ciekawe czy juz kupiles znowu spowrotem po cenie co sprzedales czy sie jeszcze czaisz ahhaah....i naprawde nie martw sie o mnie bo nie ma takiej potrzeby
po co mam kupować? wpadłem i wypadłem, kupiłem i sprzedałem i nie martwię się o Ciebie ale jestem w szoku że napisałeś, że po sprzedaży papieru miałbyś 25000 zarobku, dziwię się, wolę 25000 niż papier DEP
Może i masz rację , ale i tutaj taka sposobność istnieje
Zauwaz jedno=od 10-14 lutego będą rozpatrywane kolejne pkt. harmonogramu-a więc powinny ukazać się kolejne raporty i to już w niedługim czasie.Wnioski pozostawiam Tobie.
aldek-jakbym miał szklaną kulę to mógłbym cos z niej odczytac,ale w tym czasie przekazuje jedynie wiarygodne informacje-chyba się z tym zgadzasz ?Giełda jest zbyt dynamicznym tworem ,by wyrokować dzisiaj wartość akcji na zakończeniu tej procedury.
nie przeszkadza mi że ktoś kupuje te akcje, może coś tu jest na rzeczy, ale mnie to nie obchodzi, napisałem że przytuliłem pięć stów i wyśmiał mnie Tomuś, chciałem mu wytłumaczyć parę kwestii bo gość jest mało kumaty albo ma kompleksy
Tutaj-w tej dyskusji racja jest po obu stronach-Ty i Tomek jesteście dysponentami swojego kapitału i każdy ma prawo grać według własnego uznania.Ty uważasz zysk 500zł jako satysfakcjonujący,Tomek natomiast uważa ,że zysk na tym etapie procedowania to kropla w morzu.
Siedzę w tej spółce już rok. Coś tam zarobiłem. Ale wiem, ze znowu za tydzień lub dwa zobaczymy 3x groszy. Jakby nie to, że mam po 46 gr to już dziś szybko bym stąd wychodził, bo nie doczekam tych poziomów złotowych nigdy. Dobrze zrobiłeś, że choć 500 zł zarobiłeś.
Dnia 2014-02-07 o godz. 13:53 ~łajza meneli napisał(a):
> ja uważam że te pięćset jutro wydam i to jest moja
> satysfakcja, a że zostałem wyśmiany od cała dyskusja którą
> kończę
chlopcze nie zostales wysmiany z tego za zarobiles 500 zł.....ale to co napisales wczesniej. I kto tu jest malo kumaty?