Dnia 2014-02-07 o godz. 10:06 ~Martin EWP napisał(a):
> Depend-godz.9,28-KOMUNIKAT Z HARMONOGEAMU URUCHOMIENIA
> LINII KREDYTOWEJ- do wiadomości wszystkich akcjonariuszy
dnia 2014-02-07 o godz 9.37.02 po chwilowej euforii gruby zaczal sypac to taka informacja dla wszystkich akcjonariuszy
Procedury przyznania kredytu już nie zatrzymasz-stąd atak rozpaczy spekuły-np. stracili akcje wyprzedając od 29 groszy do 37 groszy-rozebrali zaporę z 37 groszy-wcześniej rzecz nie do pomyślenia-teraz marsz w góre od tych 36 wczorajszych groszy.
Pisałem wcześniej,ze komunikat na dniach-w odpowiedzi Ktoś serwował bajki,inni-Prezes-poddawali w wątpliwość ten post. itp. frazesy.Rzeczywistość jest taka-mamy długo oczekiwany komunikat dot. uruchomienia linii kredytowej..Pozdrawiam-akcje nadal trzymam.
ale jestem pewien, że to całe zadęcie to ..............
i żadnego kredytu nie będzie
ale to nie przeszkadza aby kurs akcji urósł nawet do 5 zł
i na to stawiam
Dnia 2014-02-07 o godz. 10:57 ~niedowiarek napisał(a):
> mam tych akcji aż za dużo wystawione po 3,7
ale jestem
> pewien, że to całe zadęcie to ..............
i żadnego
> kredytu nie będzie
ale to nie przeszkadza aby kurs akcji
> urósł nawet do 5 zł
i na to stawiam
masz racje....kazdy komunikat to sciema.....ale i tak bedzie 5 zeta..ech
Napisałeś cyt. Rzeczywistość jest taka-mamy długo oczekiwany komunikat dot. uruchomienia linii kredytowej. Masz chyba duży problem, w czytaniu ze zrozumieniem. Komunikaty dotyczące uruchomienia linii kredytowej ukazują się już od kilku miesięcy!!! Ale dla mnie to nie jest powód by zakładać nowe wątki i pisać posty i samemu na nie odpowiadać...
Pozdrawiam
Prezes-są różnorodne metody komunikacji informatycznej=ja wybrałem taka ,która mi odpowiada .- wiarygodna Ty możesz zastosować inną -bardziej sceptyczna.Wybór metody jest dowolny.
Widzisz Tomek- u niedowiarków jest tak-------brak komunikatu-ściema, jest komunikat-ściema realizacja harmonogramu pkt.1- ściema realizacja pkt.2- ściema kurs 29 groszy-ściema kurs -36 groszy - ściema ,kurs 41 groszy- piszę o kilku dniach do publikacji komunikatu-ściema,ściema,ściema .ściema.Chyba jakas pomrocznośc ściemowa ich ogarnęła.
tak .ale to wbrew pozorom to dobrze ze sa tacy niewierzacy ....bo przeciez ....
sciana strachu jest najlepsza pozywka dla wzrostow !!! stare gieldowe powiedzenie
Powoli, systematycznie zblizamy sie do konca epopei. Jesli realizacja 3 i 4 punktu bedzie robiona jednoczesnie to jestem zdania, ze punkt 5 niekoinecznie bedzie zrealizowany z koncem kwartalu ale znacznie szybciej. Pisalem przy cenie 32 grosze, ze warto kupic bo tanio a teraz moge powtorzyc - wciaz bardzo tanio. Kapitalizacja jaka mamy obecnie po finalnym infie dlugo sie nie utrzyma, nie ma takiej opcji. Oczywiscie jakies drobne harce groszowych inwestorkow beda caly czas miec miejsce ale i oni beda w koncu wessani , przezuci i zmieleni na proch.
ps
Niektore posty piszace wciaz o sciemie sa zalosne, szkoda to komentowac.
Dnia 2014-02-07 o godz. 12:16 ~Martin EWP. napisał(a):
> Tomek-na tym walorze jest już dużo przegranych osób, którzy
> wyprzedawali akcje w przedziale 30-35 groszy-stąd takie a
> nie innej treści posty .
ja o tym wiem....a gdzie gamon 4,5 .. ??:) gdzie Sena? ahaahh
Musisz kursu tego waloru pilnować-możliwy dalszy wzrost ale i też możliwy wodospad cenowy.Obserwuj w czasie rzeczywistym i podejmij stosowną decyzję. Zobacz poprzednie wykresy, punkt graniczny,wolumen obrotu-po prostu zrób analizę zachowania tego waloru z poprzednich notowań szczytowych.
spokojnie ,każda spółka ucieka i chce być notowana powyżej 0,50 zeta .teraz to norma i tu też tak będzie i to z sowitą nawiązką.cierpliwości, a będzie dobrze.ruszają teraz nawet te spólki które są wyceniane na kilka groszy i też wyjdą powyzej 0,50 zeta.spoko ludziska, bedzie dobrze-koniec kwartału się zbliża.nie ma innej drogi ucieczki trzeba pchać,.Ktoś za długo zbierał i wiedział po co .napewno nie po to zeby zarobić 100 procent.Na tej spółce naprawde jest niesamowity potencjał.
Ale to nie istotne ile jest na kupnie. Kupno i sprzedaż ustawia sternik
tak jest na każdej spółce, na każdej spółce jest sternik. i sądzę gdyby sternik zdjął akcje ze sprzedaży to by było ze 2 akcje na sprzedaży.
Gdy sternik rusza do góry podłączają się inni z kupnem i windują kurs do góry.
czasami jest tak że sternik sprzeda inwestorom po 39gr a po chwili zacznie od nich odkupować po 45gr. potem sternik winduje kurs do 70gr a potem znowu on sprzedaje inwestorom po 60gr a i tak jest zarobiony i tacy jak my zostajemy na peronie z akcjami lub bez nich. A jeśli nikt nie sprzedaje to on sam ustawia sprzedaż i od siebie odkupuje lub sam sobie sprzedaje. Tak jest na każdej spółce. Tych sterników może być trzech i oni sami miedzy sobą grają. Czasami im po drodze trafimy się "My" co my im sprzedamy lub kupimy od nich.
4,5-każdy ma swoją metodologię-ZWRACAM SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ NA OFERTY KUPNA-SPRZEDAŻY-TY MOŻESZ PATRZEĆ NA FUSY OD KAWY ALBO W SZKLANĄ KULĘ-tO Twoja już sprawa.
4,5-mnie natomiast bardziej interesuje lewa strona-to ilu i jaka jest ilość akcji do kupna-przy braku popytu kurs spada-zapamiętaj moje spostrzeżenie.Natomiast prawa strona jest rzeczą wtórną.Jeżeli mimo tego spostrzeżenia się różnimy -to znaczy ,ze każdy z Nas ma inną filozofie gry na giełdzie.Ważne ,by obie były skuteczne I przynosiły zyski mój drogi adwersarzu.
Sternik stawia na sprzedaży duże ilości akcji bo chce aby wzrost był na dużych obrotach
jeszcze 5 lat temu też patrzyłem ile stoi na kupnie- a to nie ma znaczenia ile stoi na kupnie a ile na sprzedaży.
jeśli chcą wzrostu lub spadku to tak zrobią jak zechcą.
Gdyby chcieli spadku to by inny wykres wykreowali.
Teraz jest taki wykres że spadać nie ma prawa. Będzie się piąć w górę powyżej 60gr. ja już tyle wykresów widziałem że wiem co będzie wystarczy że spojrzę tylko na wykres.
4,5-spójrz na chwile na notowania-przed chwila było ponad tysiąc akcji na kupnie ,na sprzedaży ponad 32tyś, akcji-jaka była reakcja rynku ?Sprzdaz ponad tysiąca akcji.Teraz jest prawie równowago-39 groszy i 41 groszy.I teraz jest mozliwośc sprzedaży za 41 groszy by podnieść kurs.Jak sam widzisz-w[g mojej teorii.
Będzie mi Twoich wpisów bardzo brakowało :(.
To oczywiście żart. Wreszcie przestaniesz wypisywać te farmazony typu: godz. XX:XX to i to. A może wyjedziesz na dłużej? Nie da się?