witam na pokladzie.piekna umowa.budowlanka najgorsze ma za soba wiec juz powinno byc tylko lepiej.ale to po ile pozbyli sie akcjii remaku/4 zl/ to skandal
po poteznym kontrakcie na 75 mln zl spolka otworzyla sie na zero i byla nawet na minusie.sytuacja b.dziwna ale juz teraz jest tak jak powinno-widly.spolka matka most.w-wa rosnie na poteznym obrocie.miejmy nadzieje ze i dla plocka skapnie sie troche z jej kontraktow energytycznych
Też o tym myślałem dzisiaj, M-Płock powinien zyskać i na Opolu i na Jaworznie, do 3 tygodni będzie okazja do świętowania dla całej grupy. Dziś nieśmiały wzrost, czekamy...
dzieki dawcy kapitalu na otwarciu po 14.29 znowu wrocilem do plocka.w przeszlosci kilka razy go mialem.obecna cena strasznie kuszaca wspomagana b.duzym kontraktem.spokla matka most.w-wa wg mnie niedlugo zlamie trend spadkowy.historycznie patrzac most.plock byl spolka ktora placila najwieksze dywidendy wsrod spolek gieldowych i nie oszukiwala inwestorow.w poziomie dywidend i ich cyklicznosci tylko zielonogorska novita moze z nim sie rownac
Wawa i Płock łamią trend, myślę że to będzie rok obfity w kontrakty przemysłowe... Widać że nie ma dużo akcji, gorące głowy oddały po 14 pln, chyba razem po te 14,29 kupiliśmy. Pzdr i zapraszam też na Warszawę...
Nie podniecać się poczekajcie jeszcze jeden kontrakt o wielkości porównywalnej do piątkowego czeka na podpisanie.
A co do zmiany trendu to macie racje.
jeszcze troche i zmiana trendu dlugoterminowego na m.plock stanie sie faktem.sytuacje na spolce bedzie implikowac spolka-matka-most.warszawa.ktory wlasciwie ucieka spod topora.gdyby ie gotowka ze spolki matki z hiszpanii juz dawno bylaby w tuskolandii pod lodem
pern ''przyjazn'' planuje remont 9 duzych zbiornikow na rope naftowa.oferty przetargowe ruszaja.link-wnp.pl.most.plock w tym sie specjalizuje,wiec na pewno tez wystartuja