• jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~roman [91.142.203.*]
    to nie poker i za 20 gr juz nie kupisz takie ilości jak sprzedałeś po 24-27
    pokaż printsc z datą dzisiejszą ze masz więcej niz 200k jak taki cwaniak
  • Re: jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~roman [91.142.203.*]
    i co dzis oddales kolejne 50k??? widziałem jak cwaniakowałeś ze masz 300K na fix
    ale juz napewno tyle nie masz ,, jeszcze troche i bedziesz upowal odnas,,,,,
  • Re: jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Te 342K to moje.....................będzie sprzedawane w okolicach złotówki...................
  • Re: jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~LOLEK [178.43.194.*]
    Dnia 2014-02-06 o godz. 16:28 ~roman napisał(a):
    > to nie poker i za 20 gr juz nie kupisz takie ilości jak
    > sprzedałeś po 24-27
    pokaż printsc z datą dzisiejszą ze
    > masz więcej niz 200k jak taki cwaniak

Jakie 200k, Free float to niecałe 3872000 sztuk, kurs zachowuje się jakby wogóle akcji nie było w wolnym obrocie, to gdzie są te akcje? ponad 2 lata są kombinacje na kursie, akcje skupowane.
    Ciekawe od kogo Łukawska Barbara kupiła 611 159 sztuk, niby od jakiś dwóch osób bo wiadomo że jedna byłaby poza progiem 5%.

Komuś bardzo zależało że poświęcił tyle czasu na zbieranie akcji
    Aer ostatnio bardzo się rozwija ( wejścia kapitałowe )
    Kapitały rosną, zyski rosną, wskaźniki atrakcyjne na maxa ( mało spotykane )
    Jeszcze do tego Zarząd Emitenta podjął decyzję, o podjęciu prac nad opracowaniem nowej strategii grupy na lata 2014-2016.

Nie wiadomo dokładnie jaka będzie strategia, myślę że będzie to profesjonalnie przygotowane, może po takich informacjach znajdzie się jakiś duży inwestor.

Ja osobiście wiem że dobrze zrobiłem inwestując w AER.

pozdrawiam

• Re: jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    No to mam prawie 10% ff
  • Re: jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~roman [91.142.203.*]
    no to 3 lutego skad ten obrót był prawie 10% free floatu?? jak niema akcji naa rynkau??
    dobrze ze juz popyt się otwiera z automatu przy 24 gr ....
    na nową strategie trzeba mieć kasę
    więc układanka jest taka ===== > że sprzedadzą swoj pakiet w indata pakietówką za jakies 1,5zl i tu będzie kasa i po takim infie zacznie się wzrost jak przy dotacji 3 lata temu tylko tu już będa szły infa o strategi i się zatrzyma wtedy przy 1,2 a nie przy 65 gr.....

i pewnie na tych etapach się pożegnamy :) mam nadziej ze to się wydarzy do wakacji
  • Re: jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~stahoo [31.175.152.*]
    Ja też mam coraz większą wiarę w tę spółkę. Wcześniej obawiałem się, że to drugi Avtech. Teraz po trochu dokupuję. Dziś wpadło po 0,23 :)
  • Re: jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~LOLEK [178.43.194.*]
    Dnia 2014-02-12 o godz. 18:26 ~roman napisał(a):
    > no to 3 lutego skad ten obrót był prawie 10% free floatu??
    > jak niema akcji naa rynkau??
    dobrze ze juz popyt się
    > otwiera z automatu przy 24 gr ....
    na nową strategie
    > trzeba mieć kasę
    więc układanka jest taka ===== > że
    > sprzedadzą swoj pakiet w indata pakietówką za jakies
    > 1,5zl i tu będzie kasa i po takim infie zacznie się wzrost
    > jak przy dotacji 3 lata temu tylko tu już będa szły infa
    > o strategi i się zatrzyma wtedy przy 1,2 a nie przy 65
    > gr.....

i pewnie na tych etapach się pożegnamy :) mam
    > nadziej ze to się wydarzy do wakacji

Stąd taki obrót bo jak mają duże ilości akcji to częścią grają.

pozdrawiam
  • Re: jacus nie piernisz ucieklo ci ponad 150k we wtorek Autor: ~16 [74.63.112.*]
    Czy ty myślisz, że po dobrym raporcie nikt spoza tej domniemanej 'szajki' nie kupił akcji?
    To byłby fenomen w skali światowej.

[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.