• Sito Autor: ~wig20 [83.23.79.*]
    Potrząsają kursem niczym sitem, ciekawe ilu uliczników wytrzyma to trzęsienie ziemi ...mocno buja, przyznacie.
  • Re: Sito Autor: ~pikas [62.182.145.*]
    fakt, buja mocno. obroty też wreszcie całkiem dobre. powinno być dobrze, tak liczę
  • Re: Sito Autor: ~zarobas [95.49.75.*]
    Ja podejrzewałem, że nie przejdzie 1,66 za jednym razem. Myślę, że niżej nie zrzucą jak do 1,53, chociaż wydaje mi się, że to na zastraszenie. Styczeń się skończył, a ING ma 1,6% może zechce dokupić, ale nie podnosząc znacznie kursu. Teraz grają o wyniki więc jak to oni to trzeba będzie do tego przywyknąć.
    Wy macie większe doświadczenie, więc możecie się z tego śmiać, że głupoty wypisuje, ale każdy odpowiada za swoje pieniądze. ... obyśmy mieli ich jak najwięcej
  • Re: Sito Autor: ~wig20 [83.23.79.*]
    nie tylko ING, ma też dm raiffeisen, ciekawe czy się dogadują czy walczą z sobą ..
    Mam wrażenie, że na tych oporach będą starali się zebrać akcje. Chodź dzis ewidentnie walenie w rynek.
  • Re: Sito Autor: ~zarobas [95.49.75.*]
    Wskaźnik faktycznie pokazuje dystrybucje, ale jakby to było tylko walenie to przy obrotach 2x większych niż przez ostatnie dni byśmy byli już z 0,15zł niżej, a tak to jest równowaga , o już łapczywie biorą po 1,62zł, hehe.
  • Re: Sito Autor: ~o0o [89.76.235.*]
    sranie w banie, jaka dystrybucja :-P
    Duona ktos zbiera!
    gdyby tak nie bylo dzis bylo by -7% a nie +1,5
    jak inaczej wytrzasnac pieniadze od ulicy jak trzymanie kursu za morde i straszenie zwalą ?

Potwierdzam ze Raiffeisen DM ma duona! ING tez raczej bedzie zwiekszac zaangazowanie sądzę.
    A jesli tak jest to moze byc mala wojna o akcje a co za tym idzie,,, raczej nie bedziemy pompowani do gory na silę.
    Trzeba być cierpliwym, spokojnie, kto trzyma i wytrzyma, zarobi,,, oj zarobi na DUONIE!!!
  • Re: Sito Autor: ~wiatrak [89.68.102.*]
    trochę zachwiałem ale wyszliście na plus to dobrze ...kopiec jest mocny!!!!
  • Re: Sito Autor: ~adam [46.149.245.*]
    do konca miesiaca tu bedzie 2zl bo papieru coraz mniej w obrocie a perspektywy dobre delikatnie mowiac
  • Re: Sito Autor: ~o0o [89.76.235.*]
    delikatnie mowiac :D hehehe
    chyba mowiac bardzo zajebiscie delikatnie :D

tu nie ma zadnyc hzlych sygnalow, wszystkie kontrolki migaja na zielono! full power i do przodu ;) ta firma to gazowy PLAY, wejdzie na rynek gazowy jak PLAY na telekomunikacyjny i z tych samych powodow, bo prawo bedzie ja wspierac!
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.