No i odbiorę jak zresztą zawsze. A tak a'propos głupio by było, żeby spółka na długo utrzymała się powyżej nominału, nie sądzicie, że musimy trzymać krótko w ryzach zarzą i pokazywać im kto tu rozdaje karty?
------------
Pozdr. myślących akcjonariuszy - JAcek
Mam dużo i tanio, sam to ciągałem nawet któregoś razu po wpisie na tamtejszym forum. Moim zadaniem będzie zasypywanie już delikatnie powyżej nominału. Zobacz jak to robiłem na śmieciuchu o nazwie jantar, nie przebili 10 gr. a dobrałem po 6 i 7. Nie wolno na NC pokazywać, że spółka chodzi pow. nominału bo z tego są tylko nieszczęścia. Dlatego od lat (od 2011 roku) pisałem, że musi wszystko spaść w medianie o 80-90 %.
Osobiście w sukces aer nie wierzę w ogóle, choć daj im niebo jak najlepiej, grać gram bo mam ilości przemysłowe tego kwita, mocno zresztą przeze mnie ogranego ostatnimi laty.
Pozdr. Jacek
Nie wierzcie im. Kupili 150 tys, sprzedali faktycznie 100 tys, są nadal 50 tys papieru do przodu, które odebrali.
Głupi nie są i zbierają papier powoli, bo po co płacić więcej jak można po nominale dokupić przed prawdziwym odpale za 2-3 tygodnie jak pójdą nowe infa ze spółki (a pójdą).
Dnia 2014-02-06 o godz. 14:41 ~Foks napisał(a):
> Lol i bardzo dobrze, że utrzymujesz po takiej cenie.
Ps.
> Pomysł z dobrym(maro66) i złym gliną, respekt.
Tak się zastanawiam, skąd takie zamiłowanie do papierów, które wg Jacka są bezwartościowe :) i granie na kilka groszy. Podejrzewam, że prawdziwy obrót z ostatnich kilku miesięcy czyli bez udziału "animatora" to jest łącznie jakieś kilkanaście może dziesiąt tysięcy max, niby nie ma popytu, straszenie na S ale jak przyjdzie co do czego to popyt się pojawi na zdecydowanie wyższym poziomie. Pozdrawiam.
P.S Jeszcze co do raportu to dziwię się, że jakieś pozytywy zaczęły być opisywane na forum dopiero po 4 kwartale, już w 3 widać było poprawę...
jzg to to samo co jadzia, nikt inny z wymienionych tutaj
Jak się jest 2 lata i 3 miesiące na spółce to się wie.
Co do kursu to się nie ma co podniecać. Papier wzrośnie o ile się wykupi od Jacka to co zrzuca - czyli +/- 200K. (~stahoo mógł dorzucic ok. 30K)
On tylko straszy, ale coraz słabszy jest - mocny był tylko na forum.
Dnia 2014-02-06 o godz. 13:17 jacek_z_grochowa napisał(a):
> No i odbiorę jak zresztą zawsze. A tak a'propos
> głupio by było, żeby spółka na długo utrzymała się powyżej
> nominału, nie sądzicie, że musimy trzymać krótko w ryzach
> zarzą i pokazywać im kto tu rozdaje karty?
------------
> Pozdr. myślących akcjonariuszy - JAcek