• a co tu taki zastój Autor: ~tenconicniewie [86.63.102.*]
    dlaczego to spada...ktoś mi mądrze wyjaśni ?
  • Re: a co tu taki zastój Autor: ~poinformowany ;) [78.30.98.*]
    http://biznes.newsweek.pl/sytuacja-na-ukrainie-sankcje-dla-janukowycza-newsweek-pl,artykuly,280081,1.html
  • Re: a co tu taki zastój Autor: ~jak [85.193.243.*]
    Analitycy ING Securities rekomendują "kupuj" dla akcji Industrial Milk Company

Analitycy ING Securities w raporcie z dnia 2014.01.24 wydali rekomendację "kupuj" dla akcji Industrial Milk Company. Cena docelowa jednej akcji Industrial Milk Company została ustalona na poziomie 15.00 zł. W dniu wydania rekomendacji cena akcji Industrial Milk Company wynosiła 11.11 zł. dlatego!
  • Re: a co tu taki zastój Autor: ~thommat [213.238.94.*]
    Zle postawili przecinek...
  • Re: a co tu taki zastój Autor: ~wieslawgd [213.192.67.*]
    jest ryzyko żę hrywna b. się osłabi w stosunku do dolara i euro ,wzrośnie inflacja , a imc gro produktów sprzedaje za hrywny a długi mają w dolarach i euro , poniał ? też mam ,dokupiłem , i nie wiem co robic ?
  • Re: a co tu taki zastój Autor: ~jaro_252 [31.60.53.*]
    IMC ma większość sprzedaży w dolarach, sprzedaje na eksport. Tak więc na osłabieniu hrywny tylko korzysta. A czego spada? Nie wiem. Może OFE wystraszyły, bo przed rozliczeniem ktoś ładnie sypał
  • Re: a co tu taki zastój Autor: ~wieslawgd [213.192.67.*]
    jaro ,o ile pamiętam to połowę sprzedaży eksportowej muszą wymienić po kursie państwowym ,a jakom masz pewność że populistyczny nowy rząd nie wprowadzi obowiązku pełnej wymiany po kursie ustalonym przez państwo.Stąd moje rozterki.
[x]
IMCOMPANY 2,00% 30,60 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.