żenią papier bez pardonu po 0,39, niestety tak to wyglada na razie.pewnie ci sami co pociągneli wczoraj w końcówce.dziś dokładają porcjami w tej cenie.tak to widzę.a wy co na to?
przecież możesz sprzedać, zostaw giełdę bo się nie nadajesz, skamlesz non stop, nie masz papieru teraz masz papier, jęczysz że tu lipa, jak nie będziesz cierpliwy to nie zarobisz, 100% w dwa dni chciałeś, daj sobie spokój lepiej, szanuj forsę no chyba że wydobywasz ropę tak jak Krauze
oj aldus.. aldus... Ty klamliwa szujo... raptem nie spada to chlop papier ma :D buahaha no i biedny zaluje ze dzis nie sprzedal.... wal kto Ci zaluje... no ale co? jak sie nie ma :D
juz wczoraj jakis pajac trabił z rana ze po 10 inf i gdzie go masz , nie mozesz zrozumiec ze ktos sobie zrobił zawieruche po to tylko zeby upchnac towar , teraz zrabie spowrotem kurs i kiszona az nazbiera ponownie
a do infa to nie sadze zeby było tak szybko , niby finalizacja to wszystko musza sprawdzic 10 razy
mysle ze jeszcze ze dwa miesiace , a do tego czasu to jeszcze nie raz beda takie zabawy
aldus.... nie posraj sie tylko ze szczescia ze jest minus :D ustaw i czekaj sobie gdzie chcesz tylko nie skomlej mi tu co chwila...
akurat autorytetem nie jestes wiec nie wiem czy ktos Twoich rad poslucha... przydalaby sie taki porzadny ruch w gore aby takich jak Ty sie pozbyc... hmmm... chociaz nie wiem czy i tak bys nie pisal :D
Oj aldek nawet ci się w twojej groszowej makowce malutkiej nie mieści jak BARDZO się mylisz :-) hehe Bo taka jest pusta... nara groszolapie oj zostaniesz ty na peronie a my ci pomagamy hihi
Alduś, widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, napiszę ci więc już trzeci i ostatni raz że siedzę tutaj już od półtora roku z pakietami po różnych cenach i średnią 0,45. Nie psioczyłem na spółkę i nie jestem "nagle zapakowany"
Mam papier od półtora roku, rozumisz ile to jest półtora roku? Słyszałem że psy nie mają świadomości upływu czasu, ale o ludziach jeszcze nie ;]
aldus... czy Ty jestes ulomny czy jak? jak sie obraca 10tys akcji to sobie mozna skakac :D jak Ty aldus i szukac szczescia ze spadnie... znajac jak to tu na razie wyglada to nie sadze aby ktos kupil po 40 i wyzej i teraz oddaje...
takie numery iles tam razy nie przejda ;) ale zawsze mozna sie ustawic i czekac... moze bedzie moze nie ;)
hahah... wiedzialem ze wpadniesz tu na chwile... w przeciwienstwie do Ciebie nie siedze i nie pisze ciagle tego samego na forum... ustaw sie z tymi 10 tysiakami i siedz cicho i czekaj i zarabiaj skoro masz taka strategie... pieniadz lubi cisze... czy ja zarobie czy nie to moja sprawa i Ty nie bedziesz mnie uswiadamial...
mam tyle ze sie to nie nadaje na takie Twoje zabawy... desperat zawsze sie jakis znajdzie co odda ale ile razy to mozna walkowac? przyjdzie info czy w te czy w tamto strone i bedzie koniec zabawy...