• wymiana na 0,39 Autor: ~zaniepokojony [31.11.231.*]
    żenią papier bez pardonu po 0,39, niestety tak to wyglada na razie.pewnie ci sami co pociągneli wczoraj w końcówce.dziś dokładają porcjami w tej cenie.tak to widzę.a wy co na to?
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~lolek [31.11.172.*]
    Masz rację , pewnie jesteś bardzo mądry i bogaty.

pozdrawiam
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~marre [85.238.222.*]
    kur...a skad te nicki uswiadamiajace ciagle sie pojawiaja? nastepny pewny.... guru gieldy... a moze dobra kule masz?
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~aldek [83.28.27.*]
    no tylko wy jestesta chłopaki takie guru , ale nic dziwnego jak sie jest zapakowanym to sie traci jasnosc umysłu

ja tam załuje tylko tego ze dzis nie ozeniłem tego ale pal szesc

no i juz popychaczyk z 38 zniknał a po co on był , nie nie po to zeby kupic tylko po to zeby nagonic naiwniaków zeby wybrali z 39

pogadamy za pare dni

• Re: wymiana na 0,39 Autor: ~wilk [37.109.81.*]
    przecież możesz sprzedać, zostaw giełdę bo się nie nadajesz, skamlesz non stop, nie masz papieru teraz masz papier, jęczysz że tu lipa, jak nie będziesz cierpliwy to nie zarobisz, 100% w dwa dni chciałeś, daj sobie spokój lepiej, szanuj forsę no chyba że wydobywasz ropę tak jak Krauze
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~bez nazwy [80.54.42.*]
    podobno jest zgoda na 0,37
    oj aldus.. aldus... Ty klamliwa szujo... raptem nie spada to chlop papier ma :D buahaha no i biedny zaluje ze dzis nie sprzedal.... wal kto Ci zaluje... no ale co? jak sie nie ma :D
    ty to wróc do podstawówki polecam

napisałem ze załuje ze dzis tego nie opyliłem troche wyzej tylko wczoraj ale i tak koło 20 procent wpadło to wystarczy

i co sprawdza sie powoli to co pisałem , a skamlec bedziecie jeszcze bardziej jak sie zaczna zrzuty
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~UWAGA [83.4.156.*]
    zrzuty? A spadek od ostatniej podbitki do 29 groni to co?To nie był zrzut? Tu juz nie ma z czego zrzucac bo info w drodze
    juz wczoraj jakis pajac trabił z rana ze po 10 inf i gdzie go masz , nie mozesz zrozumiec ze ktos sobie zrobił zawieruche po to tylko zeby upchnac towar , teraz zrabie spowrotem kurs i kiszona az nazbiera ponownie

a do infa to nie sadze zeby było tak szybko , niby finalizacja to wszystko musza sprawdzic 10 razy

mysle ze jeszcze ze dwa miesiace , a do tego czasu to jeszcze nie raz beda takie zabawy
    aldus.... nie posraj sie tylko ze szczescia ze jest minus :D ustaw i czekaj sobie gdzie chcesz tylko nie skomlej mi tu co chwila...

akurat autorytetem nie jestes wiec nie wiem czy ktos Twoich rad poslucha... przydalaby sie taki porzadny ruch w gore aby takich jak Ty sie pozbyc... hmmm... chociaz nie wiem czy i tak bys nie pisal :D
    wiesz mam to gdzies

wystarczy ze mam racje

a ty nie myslisz kolego , bo jak sie zapakowałes na górce i wisisz to sie nigdy nie mysli

za bardzo chesz tu zbic fortune , tylko zobacz prawie kazdy juz to wywalił
    nikt sie tu nie odzywa oprócz ciebie
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~Januszek [195.182.207.*]
    I tu sie mylisz. Ja mam od roku i czekam I jest nas trochę. Bezie info i grajkowa ekipe wyleszczy.
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~adasko [94.254.144.*]
    Oj aldek nawet ci się w twojej groszowej makowce malutkiej nie mieści jak BARDZO się mylisz :-) hehe Bo taka jest pusta... nara groszolapie oj zostaniesz ty na peronie a my ci pomagamy hihi
    tak pierdu pierdu

ja obserwuje i gram na tym wiecej jak rok juz , brak starych ników
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~mm [185.26.180.*]
    Ja siedzę półtora, i sporo stałych jest. A do głowy ci nie przyszło ze ludzie nie mają czasu ujadać na forum non stop?
    no ty tez psioczyłes na spółke a teraz co nagle jak zapakowany to wszystko cacy jest
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~mm [83.24.104.*]
    Alduś, widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, napiszę ci więc już trzeci i ostatni raz że siedzę tutaj już od półtora roku z pakietami po różnych cenach i średnią 0,45. Nie psioczyłem na spółkę i nie jestem "nagle zapakowany"

Mam papier od półtora roku, rozumisz ile to jest półtora roku? Słyszałem że psy nie mają świadomości upływu czasu, ale o ludziach jeszcze nie ;]
    ja tez gdzies tyle... bylem cierpliwy na dawnym Beefsanie... to i tutaj moze sie oplaci ;)
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~0,29 gr [213.241.61.*]
    to co jutro na pozegnanie ostatni pocalunek 0,25
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~0,29 gr [213.241.61.*]
    to co jutro na pozegnanie ostatni pocalunek 0,35 pardon
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~as [46.186.1.*]
    za aldka i 4.5 > !!!!
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~aldek [83.28.25.*]
    i kto sie tak wyzywał ???? bo siedza tu po półtora roku i nie znają zagrań spekuły

pisałem sprzedac wczoraj po 40 to wyzwiska latały

ja tego gniota to już znam bardzo dobrze , jakby miało isc do góry nie robiliby takiej przemiałki tylko byłoby spokojne zbieranie

teraz wycisna was przy mozliwe sporo nizszych poziomach i powtórka
    aldus... czy Ty jestes ulomny czy jak? jak sie obraca 10tys akcji to sobie mozna skakac :D jak Ty aldus i szukac szczescia ze spadnie... znajac jak to tu na razie wyglada to nie sadze aby ktos kupil po 40 i wyzej i teraz oddaje...
    takie numery iles tam razy nie przejda ;) ale zawsze mozna sie ustawic i czekac... moze bedzie moze nie ;)
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~aldek [83.28.34.*]
    widzisz ułomny to jestes ty , a to dlatego że nie przyjmujesz do wiadomości pewnych oczywistych spraw

mozliwe ze to dlatego że wkur,,wiasz sie ze wisisz tu od półtora roku na haku i ciagle czekasz na ten wielki odpał

a zwykle jak tak kazdy czeka na ten odpał to go w końcu nie ma

i co jakie jeszcze wyzwiska wymyslisz

bo jedynie ty sie tak sierdzisz ze ci sie prawde mówi
    hahah... wiedzialem ze wpadniesz tu na chwile... w przeciwienstwie do Ciebie nie siedze i nie pisze ciagle tego samego na forum... ustaw sie z tymi 10 tysiakami i siedz cicho i czekaj i zarabiaj skoro masz taka strategie... pieniadz lubi cisze... czy ja zarobie czy nie to moja sprawa i Ty nie bedziesz mnie uswiadamial...
    mam tyle ze sie to nie nadaje na takie Twoje zabawy... desperat zawsze sie jakis znajdzie co odda ale ile razy to mozna walkowac? przyjdzie info czy w te czy w tamto strone i bedzie koniec zabawy...
  • Re: wymiana na 0,39 Autor: ~aldek [83.28.29.*]
    hahah sie usmiałem , tak tak ty nie siedzisz

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.