jutro walne i wybór nowych członków RN potem układ nowa emisja i zaczynamy drugie życie no i jeszcze nowa ustawa o OZE branże czeka ożywienie bo trzeba jakoś uniezależnić się od ruskich na zachód nie ma co liczyć bo oni Putinowi to by do d..y wleźli bez wazeliny szansa dla nas to łupki i OZE zresztą eksperci to potwierdzają tylko rządzie nie spieprz tego
bge co Ty za bzdury opowiadasz, tutaj nie będzie żadnego układu kolego. Raczej pewna likwidacja...... Gołym okiem widać jaki tutaj był przekręt. Czy Ty rzeczywiście jesteś taki naiwny czy świadomie ludzi w błąd wprowadzasz??? Jeden cwaniak już tutaj taki był, zwał się jurek....
To jest forum więc Ty szanowny olo nie będziesz mi wskazywał co mam pisać a tym bardziej robić! Jak chcesz tego bankruta to postaw na 0,18 na kupnie ze 100 tys. akcji. Już widzę jaki z Ciebie odważny gość...... tylko pisać umiesz nie zaś działać.
nowa RN jest więc pora brać się do roboty co prawda budowa dzisiaj biogazowni jest mało opłacalna ale fotowoltaika czy termiczna utylizacja osadów dennych mogą przynieść korzyści pozwalające na kontynuowanie działalności.A więc panowie do roboty i nie spi......ć nadarzającej się okazji
chyba Radku nie doceniłeś spółki powstanie jak feniks z popiołów branża perspektywiczna w świetle ostatnich wydarzeń niech tylko przepchną ustawe w sejmie a będzie dobrze bo na razie cała branża zamarła
Ale co ja widzę_spółka już pochowana/skremowana/etc_a tutaj podwójny dołek zaliczony i mega upen_sziok.
Czyżby jednak wieści o rychłeś śmierci były przedwczesne i będzie mozna co nieco zarobić na trupie ???