zgadza sie , nakupił po 31 32 , teraz na fali nadziei ze w tym tygodniu juz info , podbił lekko a ci juz sie podniecili i rzucili sie na papier i orzenił ich jak zwykle
Jeżeli skończył Pan gimnazjum, i uważał Pan na lekcjach jęz. polskiego to wie Pan, że "ożenić" piszemy przez "ż". W przypadku odebrania gorszej edukacji proszę nie wypowiadać się na forum, tutaj rozmawiają dorośli ;)
Dnia 2014-02-03 o godz. 21:01 ~aldek napisał(a):
> spokojnie kolego to ty masz problem ze nakupiłes tego
> towaru na poprzedniej podbitce prawdopodobnie odemnie i
> teraz modlisz sie zeby odrobic straty
mi wystarczy ze
> jestem na plus nie na minus i dalej do przodu , a 4,5 nie
> jest moim kumplem , choc kazdy na niego pluł a spadek kursu
> przewidział
tak ze troche szacunku
i infa nie ma
jutro
> jeszcze paru leszczy sie złapie na ta podbitke i wszystko
> wróci do normy
trzeba umiec obserwowac kurs kochany w
> krótkim i dłuzszym okresie
wczesniej kazda próba
> podskoczenia kursu była gaszona poniewaz ten kto robi teraz
> ta podbiteczke jeszcze wystarczajaco nie nazbierał
> obecnie stwierdził ze ma dosc , poza tym ma kasy na to zeby
> robic takie podbiteczki
i wy od niego wszystko nosem
> wciagniecie a on znowu sprowadzi was do rzeczywistosci
rekin gieldy sie znalazl. Nie pisz nic bo jestes zwykla szuja.
Ojojjj... lyknij sobie cos dla spokojnosci... kupowalem po takich cenach pewnie nie od Ciebie bo o takich to mozesz sobie tylko pomazyc... kto wygra? nie wiem... jestem dobrej mysli... ale nie jestem taki pewny i upierdliwy jak Ty...
dlatego tez nie cierpie takich idiotow co to wszystko wiedza... trzeba umiec sie wypowiadaca nie tylko pieprzyc w kolko to samo...
zarzekales sie ze nie kupisz tych akcji nie tak dawno a tu co... raptem jak rosnie to masz i na wzroscie sprzedales :D niezle nakupiles po te 32gr skoro poszlo raptem 10-11tys po Twoim oznajmieniu ze sprzedales gniota :D
nie - raport wiadomy bez znaczenia, kurs chłodzony a nie zmrożony - jesteśmy po prostu na wyższym piętrze lekka zadyszka, jak tu długo będziemy zależy od terminu infa