na 5 letnim pięknie widać wybicie z formacji odwróconej RGR opór na 1,05 pękł jak zapałeczka i ten piękny wolumen, małe opory na 1,30 do 1,40 powoli z marszu zasięg wybicia z formacji 2,0zł.
Dokładając pozytywne otoczenie i infa ze spółeczki " brawa dla Pani Prezes" i tu (możemy śmiało klaskać przed kompem nikt nie widzi) moim zdaniem to będzie jedna ze spółek ww 2014 która da niezły zwrot z inwestycji, ALE CIERPLIWYM !!!!!!
jestem pod wrażeniem tego kursu, pamiętasz jak był po 0,30 groni to tylko Ty i Ja byliśmy optymistami ale gęby im się zamknęły , a jak tam Ramzes czy jak mu tam było i Ania zyją jeszcze na forum.
A to dopiero początek
To inwestycja na 3 lata
Horyzont minimum 2016 r
Nie dac się wyleszczyc i poczekac na prawdziwe konfitury.
ja mysle, ze co poniektórzy nie wiedzą kim są akcjonariusze Wilbo jak Kanigowski czy Antosiewicz z legionowa pod Warszawą
Powiem tylko , ze własciwie pół Legionowa i Jabłonny to własciwie do nich nalezy.
Wszystkie hurtownie i zakłady produkcyjne.
W swoim czasie Jabłonnabyła kiedys najbogatszą gmina w Polsce
Bogatszą niz Zakopane
Potencjał jest olbrzymi i skoro oni sie zainteresowali to nie pozostaje nic innego jak jechac z nimi na tym okrecie
Cierpliwi zarobia KROCIE i tłuszcz będzie kapał im po brodzie
Nawet dla ich dzieci starczy i nie będą musieli w zyciu pracowac :-)))
Dlaczego jest taki odległy termin ogłoszenia wyników?
Czy po to, żeby wtajemniczeni wcześniej mogli skorzystać, czy może dlatego żeby przed ich ogłoszeniem coś przygotować?
A jak tak - to co?