• do niejakiego andrzeja Autor: ~janek [94.254.194.*]
    Masz zdrowie tak pisać z prezesem.Przecież widać, że to on pisze pod różnymi nickami.
    Zobacz co to za gość, czuje się pokrzywdzony,brnie pod prąd,wszyscy winni tylko nie on
    w raportach pisał prawdę,wyniki były prawdziwe tak jak i majątek spółki.
    Najzabawniejsze jest to , że on w to wierzy i pisze z przekonaniem.To inni mu nie pozwolili
    działać.Działanie polegałoby na żonglowaniu akcjami w celu podbijania kursu, raporty dalej
    były lipne, ale on się tym nie przejmuje, tak jak nie przejmuje się grożącymi karami
    licząc na tzw.zawiasy.Przeliczy się.
    W ogóle to powinieneś oddziaływać na niego psychologicznie tak jak robili to
    towarzysze radzieccy np .Dzierżyński lub obecnie rosyjski OMON.
    Z ludźmi jego pokroju tak tylko można, normalne podejście uczciwe on wykorzysta bez
    skrupułów.To taki człowiek.
    Tyle mojej rady i bez tego będzie się działo.Zobaczymy czy kurator się pojawi,to będzie ciekawostka.
  • Re: do niejakiego andrzeja Autor: ~andrzej [82.139.189.*]
    Poleciał tu też tekst o nie sprzedawaniu akcji, pamiętam coś takiego z ust prezesa, nie sprzedawać akcji bo odkupi je fundusz z belgii od wszystkich w wezwaniu po 1 zł.
    Czy ten skup już się odbył?.
  • Re: do niejakiego andrzeja Autor: ~andrzej [82.139.189.*]
    i jeszcze jedno niejaki jan vel prezes serenity ma czelność oznajmiać ludziom, że nie warto się szarpać bo w spółce już nic nie ma, posprzątane itd, nic bardziej mylnego , wg ostatnich raportów finansowych nawet jak były lipne to spółka miała mieć spore aktywa i tyle będzie musiała mieć jak odpowiednie organa będą ją badać, a nie wykluczone, że już badają,nie może prezes spółki wyjmować gotówki ot tak sobie, tak jakby to miała być zapomoga.
    nie tędy droga prezesie, kasa ma się znaleźć, a jak to nie rodzina jest majętna i odda bo ma z czego
  • Re: do niejakiego andrzeja Autor: ~jan [37.128.6.*]
    jak bardzo sie mylisz dowodzi fakt przypisania mi prezesury :)) rozbawiles mnie.

Jestes opetany obsesja ninawisci i podejrzliwosci .
    Skup sie na zarabianiu kasy kolego ,a nie na zemscie (ty to nazywasz sprawiedliwoscia. hahah)

Mnie interesuje sprawiedliwosc o ile moge liczyc na zwrot kasy ,a tu studnia i be z echa.

Nie trac energii na glupia zemste ,nic ci z tego nie przybedzie.
    Ja przlknalem starte i odrabiam gdzie indziej taka uroda gieldy.
    Ty po prostu sie nie nadajesz do tej zabawy z dwoch pwodow:
    -zainwestowales w smieciowa spolke i pewnie zbyt duzo kasy.(pewnie z niedouczenia i chciwosci)
    -twoja psychika jest nie adekwatna do tego rodzaju gry.Po prostu jestae slaby i do tego msciwy .

Bardziej mi psaujesz na terroryste lub rewolucjoniste:))))

nie pisz juz wiecej bo sie osmieszasz.

krotko mowiac nie nadajesz sie .

[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.