• Zbieranie pakietowe.......! Autor: ~Tim [46.77.124.*]
    Niektorzy wiedza i zbieraja!!!
  • Re: Zbieranie pakietowe.......! Autor: ~Glenek [81.219.15.*]
    Scenariusz generalnie jest podobny od dłuższego już czasu: zbieranie w przedziale 18 pln wzrost w okolice 20 na koniec seji niewielkimi zleceniami, mocniejszy zjad znowu do 18 następnego dnia i tak w kółko. Ja sądzę że okres smażenia tego papieru powinien niedługo się skończyć.Ktoś cierpliwie i systematycznie zbiera sobie akcje i jak bedzie już miał dosyć to dopiero wtedy ruszy. I napewno według mnie nie będzie powolnego wzrostu tylko szybki 100% skok na wartości akcji w krótkim przedziale czasu.
  • Re: Zbieranie pakietowe.......! Autor: ~wili [95.40.184.*]
    oby!
  • Re: Zbieranie pakietowe.......! Autor: ~Obserwator [194.150.251.*]
    Zbierane trwa... Widać to była kilka dni temu gdy obroty podchodziły pod 3 mln zł
    Alez tu nie ma nic z wiary! To jest spolka ktora wyszla z dolka i ktora ma perspektywy przed soba. Logika podpowiada ze na takich wlasnie papierach lubia wszyscy grac, to tylko kwestia czasu Ja tu wczesniej napisalem o tej hiszpanskiej Indrze jako jedynym partnerze dla Sygnity i stalo sie, no moze jeszcze nie do konca tak jak napisalem wczesniej, ale wyszlo.To tez byla czysta logika myslenia z mojej strony.Nie wiem kiedy ale stawiam dobre wino/piwo kazdemu jesli w polowie tego roku przynajmniej nie podwoi swojego kursu ten wasz dawny computerland.
    Trzymam za słowo. O piwo już nie będę się upominał.... zakupię sobie sam..
    No tak, ale mam nadzieję że jak moja prognoza się spełni to dostanę od paru osób z tego fórum dobre hiszpańskie tinto!
  • Re: Zbieranie pakietowe.......! Autor: ~xxx [213.192.73.*]
    To już nie zabawa, ale konkretne zakupy !
    dziś całkiem nieźle... ponad 700 tys. obrotu i kończymy na wzroście. Umocnimy się na poziomie 20 zł i idziemy wyżej
  • Re: Zbieranie pakietowe.......! Autor: ~Katoo [178.235.223.*]
    No właśnie pakiety latają dość spore. Co prawda te przesypywanie z prawej do lewej kieszeni pod koniec roku to łatwo jest zrozumieć o tyle te ostatnie batony mnie zastanawiają. Jestem na tej spółce od wielu, wielu lat i nie mogę sobie przypomnieć podobnej sytuacji. Mam pewną teorię, ale to tylko luźne przypuszczenia, więc nie warto się podniecać....chociaż może spółka powróci to poprzedniej wyceny i pozycji na polskim rynku IT.

Mam tylko nadzieję, że fundusze nie przesypały na słupy i nie zacznie się tradycyjne napier...nie sygnetami i kastetami.

• Re: Zbieranie pakietowe.......! Autor: ~szes [81.219.15.*]
    Ciekawostką jest że w ostatnich tygodniach wszystkie większe obroty były robione z rąk do rąk w pakietach przy praktycznie niewielkiej % zmianie ceny.W tym tygodniu widać że dzieje się podobnie. Czy ktoś ma racjonalne wytłumaczenie na to zjawisko?
[x]
SYGNITY -1,84% 96,00 2025-12-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.