mi tez! co podjedzie kurs do 1,47 to nagle takei stawiaja na pokaz zapory do gory ze hej,,,,, a po co ? czyzby ktos chcial pokaza,,, nie pojedzie wyzej,,, oddajcie tutaj ?
przeciez gdyby komus zalezalo na oddaniu akcji puszcal by kurs coraz wyze, widna w gore i spust! a nie trzymal za morde na takim marnym poziomie.
Niedlugo bedzie grubo
gpwmaster ma racje, tez tak uwazam.
panowie połóżcie się do łóżeczek weżcie tabletki bo doktor na was nakrzyczy macie ładne białe pidżamya że kratki w oknach to nic takiego jutro pozwolą wam znowu pobawić się na klawiszach w komputerze i pani pielęgniarka pogłaszcze po główce i będzieci e znowu czuć się wspaniale Jako psychiatra stwierdzam u niektórych panów podwyższenie osobowości własnej zaostrzone sytuacyjnie.u kilku syndrom --Ottella+ zazdrość że koledzy mogą coś wygrać a jeszcze kilku z was ma depresję endogenną i tak wam się wspaniale żyje jak by was nie było byłbym bezrobotnym kocham was moi żywiciele
coś mi się wydaje ,że kawfanik cię czeka!!!! ,psychol wszedł na forum bankiera i specjalnie na duona żeby rad udzielać ----------------coś nie tak!!! jaki cel ? .........jak podejrzewam to ci nikt nie odpowie!!!! psycholom się nie odpowiada jak i terrorystom ......ja jestem zwolniony bo jestem też psychol który ma chęć zainwestowć w duona !!!!
panie WIATRAK moja diagnoza jak ulał pasuje do sz,Pana -wywołałem temat a Pan się jak dziecko dał złapać- nawet pseudonom wybrałeś Pan pod chorobę tylko na litość boską nie mścij się Pan na żonie i dzieciach- nie bij ich Pan za mnie