wystaw na chwile może akurat ktoś kupi :) Ja w takim pakiecie nie łyknę za taką cenę, ze względu na płynność - i stan posiadania bo już mam tego tyle, że jak tak dalej pójdzie to będę szczęśliwym posiadaczem pakietu z którym trzeba się ujawniać;)
Jak chcesz 200k wysypać w rynek to w 2-3 dni cena zejdzie na 14-15gr ale masz z głowy - musisz pamiętać, że to NC i tu nie ma już płynności, a dodatkowo weszło sporo "DT" w ostatnim czasie którzy liczyli na kilkanaście % w krótkim czasie a teraz zostali z akcjami, chcą się ich pozbyć, a nie ma komu kupować :)
Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem akcji Spółki.
W miarę możliwości będę zaglądał na forum Hurtimexu, liczę oczywiście na spory zwrot z inwestycji ...
jak kupiłeś po 18 gr to gratulacje, ale jak Ci krzykacze z forum faktycznie mają tyle do wyrzucenia to nie ma sensu blokować 18gr tylko dać im swobodę działania ;)
Dnia 2014-01-30 o godz. 08:54 s1mody napisał(a):
> jak kupiłeś po 18 gr to gratulacje, ale jak Ci krzykacze z
> forum faktycznie mają tyle do wyrzucenia to nie ma sensu
> blokować 18gr tylko dać im swobodę działania ;)
- s1mody ; sprzedał akcje petrola i przyszedł sprzątać na hurtku ;..........
Dzięki, jeśli kurs się będzie podnosił z dnia na dzień będzie czego gratulować ... narazie to wedle powiedzenia -----> cena nigdy nie jest tak nisko, żeby nie mogło być niżej.
Zarząd Hurtimex SA (\"Spółka\") informuje niniejszym, iż w dniu 30.01.2014 roku Spółka otrzymała podpisaną ugodę z firmą T&N GARMENT LIMITED z siedzibą Chinach w sprawie rozliczenia zadłużenia Spółki z tytułu dostaw towarów w latach 2008-2009 na kwotę 91.899,65 EUR. Wynegocjowana ugoda jest efektem skutecznie realizowanej restrukturyzacji historycznych zobowiązań wobec dostawców w oparciu o uznanie przez nich roszczeń Spółki głównie w zakresie terminowości realizacji zleconych kontraktów. W wyniku przedmiotowej ugody Spółka zobowiązana jest do zapłaty 45.000 USD w trzech kolejnych miesiącach: styczeń, luty, marzec bieżącego roku, odpowiednio kwot w wysokości 25.000 USD, 10.000 USD i 10.000 USD. Uregulowanie przez Spółkę powyższych płatności oznacza automatyczne zwolnienie z zapłaty pozostałego długu oraz naliczenia odsetek w związku z powstałym przeterminowaniem. Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu ASO - \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect\".
Osoby reprezentujące spółkę:
Znowu dobre info z pozytywnymi wieściami,a mimo to kurs w czarnej dupie...nie wiem jakie by musiały napływać wieści by na tej spółce zaczęły sie pozytywne ruchy...
Chińczycy umorzą część kasy, ale to ciągle jak na taką spółkę nie jest na tyle duży zastrzyk kasy, żeby coś się ruszyło z kursem.
Moim zdaniem na tym poziomie spółki jaki aktualnie mamy akcje oddadzą tylko Ci, którzy muszą.
Przy tej płynności inwestując w spółkę 2-3 mln złotych przejmuje się resztki akcji z rynku i winduje kurs na 1zł spokojnie...
Zarząd Hurtimex SA (\"Spółka\") informuje niniejszym, iż w dniu 03.02.2014 Spółka otrzymała podpisaną umowę:
1. - datowaną na dzień 20.01.2014, gdzie jako franczyzodawca, zawarła z kontrahentem (prowadzącym działalność gospodarczą), jako franczyzobiorcą, umowę na świadczenie usług w zakresie przedstawicielstwa handlowego (umowa franczyzy) w odniesieniu do lokalizacji lokalu-sklepu o powierzchni 60 m^2 w znajdującego się w Płońsku (województwo mazowieckie). Spółka (franczyzodawca) powierzyła franczyzobiorcy prowadzenie składowania i sprzedaży dostarczonych przez siebie towarów, w szczególności odzieży dziecięcej marek: TUP-TUP oraz marek z portfolio KFG (Kids Fashion Group).
Przygotowanie lokalu, dostosowanie jego wyposażenia, zatowarowanie oraz uruchomienie sprzedaży nastąpi w połowie marca 2014 roku.
Cześć Wszystkim,
nie żebym kogoś zniechęcał czy coś, ale raczej się pospieszyliście z zakupami po te 22gr.
Ten który postawił kupno po 20 gr raczej sprzedawał to co postawił na 22...
Ja czekam spokojnie, jeszcze kilka dni do wyników więc zobaczymy;)
Szczekaczy, którzy tyyyyyle chcieli sprzedawać tych akcji jakoś nie widać, nikt się konkretnie nie odezwał - po co wy siedzicie na tym forum i zamęt robicie?
Jak ktoś jest tak jak ja niewyspany po weekendzie to widźcie, że nie jesteście sami hehe http://kiszona.pl/obrazek.php?6979