Spadek z poziomow 4,50-4,60 nie jest skutkiem tego ze to juz koniec wzrostow na spolce bo fundamentalnie w spolce dzieje sie coraz lepiej co pokaze raport za rok 2013 oraz strategia zarzadu na kolejne lata. Kurs zaczal spadac przez tych co liczyli na raport sprzedazowy a nie doczekali sie oraz tych co spanikowali bo szeroki byl na czerwono przez pare sesji. Trzymac akcje bo spolka jest tania wskaznikowo i nie sluchac tych co juz nie maja akcji.
myslenie tych co juz nie maja akcji jest takie ze jak oni sprzedali to ma spadac ahahahah. Sami bedziecie ciagnac kurs znowu do gory bo sie niedoczekacie kolejnych spadkow
Ta obsuwa może mieć związek z raportem na który większość z was czeka.To że pare osób kupiło 3,70 -3,80 nie jest pocieszeniem w obecnej chwili,bo nikt na dniach drożej od nich tego nie kupi.Ja nie ukrywam że obserwuje,ale to jeszcze nie są te poziomy.
Ja niestety kupowałam w przedziale 3,9-4,20 takze jestem teraz w plecy a nie zdąrzyłam sprzedać :/
Takze tez zachęcam jak Kuba i Tomek do kupowania. Juz nawet nie chce na tym zarobić tylko sie tego pozbyć w okolicach kupna i zapomnieć.
Takze kto tylko wierzy, ze nie ma jakis kłód, które mogą runąć nam przed nogami i nie przejmuje sie, że więcej wiedzący i więkści od kilku tygodni właśnie wychodzą to zapraszam do kupowania w górę. Jeśli nie ma takich, też to rozumiem... to trudno, będę ostrożniejsza na przyszłość. Być może ci co kupią do góry pomogą i mnie, Kubie i Tomkowi.
dzieki
a.
Agatko zaden wiekszy nie wychodzi. Drobnica uwalila kurs bo nie dostala raportu sprzedazy za IV kw i spanikowani bo szeroki byl na czerwono. Trzymaj akcje bo one beda rosnac. Spolka jest tania. A fundamentalnie bedzie coraz lepiej. I nie wierz tym co pisza ze juz czas na wychodzenie. Pozdrawiam
Ale trochę mnie to zaczęło zastanawiać, że od połowy grudnia prawie 10% akcji zostało sprzedanych (już na samym kierunku ku dołowi). Jakby do tego tylko doliczyć sprzedawane akcje w momencie jak pod koniec listopada euforycznie rynek kupował pod informacje...od tych co zaczeli ostro wychodzić przy zwiększonych obrotach, to będzie już ok. 20% wszystkich akcji. Jak na 2 miesiące to chyba niemało.
Tzn jeśli Ty mówisz ze to drobnica, to ja chciałbym być taką drobnica z takimi pieniędzmi :).
Intuicyjnie jakoś wydaje mi się, że to niestety kilku większych pod różne puszczane w rynek dobre i pseudo dobre informacje sprzedawało akcje wiedząc, że ogorm informacyjny pobudził drobnicę, np. taką jak ja :/ a jak już emocje poopadały i nei było popytu to zaczął sprzedawać w dół i przemieliło się 20% akcji.
Jeśli jest tak jak mi intuicja podpoiwada to nie wygląda to dobrze :/
no ale postaram sie wzbudzać Twoj optymizm w sobie i jakoś doczekać jak będzie wyżej i sprzedać.
Twoja sprawa co zrobisz. Ja tam wiem swoje...i trzymam bo spolka jest niedowartosciowana...C/WK to 0,40....C/Z poki co 12 ale po raporcie za 2013 rok bedzie duzo nizej. A branza gdzie dziala TFONE bardzo perspektywiczna
do JayD
- odrobinę sprzedałam, z tych akcji które kupowałm poniżej 4. niestety większa czesc była powyżej 4 takze może dziś się uda....mam ogromną nadzieję że sie uda wyjśc i zapomniec o cyrku. przynajmniej trzymam kciuki.
Do Agaty
Agato czy ty jesteś Waclawem? Chcesz rozwalać kolejne forum czy jedziesz ideolocznie czy ktoś ci płaci za podgrzewanie konfliktów i dyskusji? Od Magnificencji masz ignore więc te zaczepki nic nie dadzą . Ale pamiętaj że są jeczcze inni. Wacława ja nie toleruje a jak przeholujesz to i Król Jerzy się zjawi może nawet Pseudoerwin.