• pare wnioskow Autor: ~Kuba [94.251.213.*]
    Spadek z poziomow 4,50-4,60 nie jest skutkiem tego ze to juz koniec wzrostow na spolce bo fundamentalnie w spolce dzieje sie coraz lepiej co pokaze raport za rok 2013 oraz strategia zarzadu na kolejne lata. Kurs zaczal spadac przez tych co liczyli na raport sprzedazowy a nie doczekali sie oraz tych co spanikowali bo szeroki byl na czerwono przez pare sesji. Trzymac akcje bo spolka jest tania wskaznikowo i nie sluchac tych co juz nie maja akcji.
  • Re: pare wnioskow Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    myslenie tych co juz nie maja akcji jest takie ze jak oni sprzedali to ma spadac ahahahah. Sami bedziecie ciagnac kurs znowu do gory bo sie niedoczekacie kolejnych spadkow
  • Re: pare wnioskow Autor: ~zaniepokojony [31.11.231.*]
    Ta obsuwa może mieć związek z raportem na który większość z was czeka.To że pare osób kupiło 3,70 -3,80 nie jest pocieszeniem w obecnej chwili,bo nikt na dniach drożej od nich tego nie kupi.Ja nie ukrywam że obserwuje,ale to jeszcze nie są te poziomy.
    z jakim raportem? raportu sprzedazy nie bedzie...raport wynikowy bedzie w marcu....obsuwa jest z powodów ktore napisal Kuba. I ma racje.
  • Re: pare wnioskow Autor: ~zaniepokojony [31.11.231.*]
    No rzeczywiście 15 maja raport , to na spokojnie po 2,5 przed Wielkanocą pewnie kupie.
    za rok 2013 raport bedzie 21 marca.....to sie ustaw na 2,50 i czekaj w nieskonczonosc haahah. Marzyciel hahah
  • Re: pare wnioskow Autor: ~Agata [188.33.193.*]
    Ja niestety kupowałam w przedziale 3,9-4,20 takze jestem teraz w plecy a nie zdąrzyłam sprzedać :/

Takze tez zachęcam jak Kuba i Tomek do kupowania. Juz nawet nie chce na tym zarobić tylko sie tego pozbyć w okolicach kupna i zapomnieć.
    Takze kto tylko wierzy, ze nie ma jakis kłód, które mogą runąć nam przed nogami i nie przejmuje sie, że więcej wiedzący i więkści od kilku tygodni właśnie wychodzą to zapraszam do kupowania w górę. Jeśli nie ma takich, też to rozumiem... to trudno, będę ostrożniejsza na przyszłość. Być może ci co kupią do góry pomogą i mnie, Kubie i Tomkowi.
    dzieki
    a.
    Agatko zaden wiekszy nie wychodzi. Drobnica uwalila kurs bo nie dostala raportu sprzedazy za IV kw i spanikowani bo szeroki byl na czerwono. Trzymaj akcje bo one beda rosnac. Spolka jest tania. A fundamentalnie bedzie coraz lepiej. I nie wierz tym co pisza ze juz czas na wychodzenie. Pozdrawiam
  • Re: pare wnioskow Autor: ~Agata [188.33.193.*]
    No chciałabym być taką optymistką jak ty :-)

Ale trochę mnie to zaczęło zastanawiać, że od połowy grudnia prawie 10% akcji zostało sprzedanych (już na samym kierunku ku dołowi). Jakby do tego tylko doliczyć sprzedawane akcje w momencie jak pod koniec listopada euforycznie rynek kupował pod informacje...od tych co zaczeli ostro wychodzić przy zwiększonych obrotach, to będzie już ok. 20% wszystkich akcji. Jak na 2 miesiące to chyba niemało.
    Tzn jeśli Ty mówisz ze to drobnica, to ja chciałbym być taką drobnica z takimi pieniędzmi :).
    Intuicyjnie jakoś wydaje mi się, że to niestety kilku większych pod różne puszczane w rynek dobre i pseudo dobre informacje sprzedawało akcje wiedząc, że ogorm informacyjny pobudził drobnicę, np. taką jak ja :/ a jak już emocje poopadały i nei było popytu to zaczął sprzedawać w dół i przemieliło się 20% akcji.
    Jeśli jest tak jak mi intuicja podpoiwada to nie wygląda to dobrze :/

no ale postaram sie wzbudzać Twoj optymizm w sobie i jakoś doczekać jak będzie wyżej i sprzedać.
    Twoja sprawa co zrobisz. Ja tam wiem swoje...i trzymam bo spolka jest niedowartosciowana...C/WK to 0,40....C/Z poki co 12 ale po raporcie za 2013 rok bedzie duzo nizej. A branza gdzie dziala TFONE bardzo perspektywiczna
  • Re: pare wnioskow Autor: ~JayD [31.174.7.*]
    No i jak tam Agatko sprzedałaś?
    Dziś miałaś szanse :)
  • Re: pare wnioskow Autor: ~Agata [188.33.69.*]
    do JayD
    - odrobinę sprzedałam, z tych akcji które kupowałm poniżej 4. niestety większa czesc była powyżej 4 takze może dziś się uda....mam ogromną nadzieję że sie uda wyjśc i zapomniec o cyrku. przynajmniej trzymam kciuki.
  • Re: pare wnioskow Autor: ~Profesor Trykany [37.31.191.*]
    Do Agaty
    Agato czy ty jesteś Waclawem? Chcesz rozwalać kolejne forum czy jedziesz ideolocznie czy ktoś ci płaci za podgrzewanie konfliktów i dyskusji? Od Magnificencji masz ignore więc te zaczepki nic nie dadzą . Ale pamiętaj że są jeczcze inni. Wacława ja nie toleruje a jak przeholujesz to i Król Jerzy się zjawi może nawet Pseudoerwin.

[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.