• do przemyślenia !!! Autor: ~mędrzec [164.127.179.*]

DDSA: Terminy przekazywania raportów okresowych w 2014 roku

Zarząd Spółki D&D S.A. w upadłości likwidacyjnej informuje, że raporty okresowe w roku obrotowym 2014 będą przekazywane w następujących terminach:  raport kwartalny za IV kwartał 2013 r. - 13 lutego 2014 roku;  raport kwartalny za I kwartał 2014 r. - 14 maja 2014 roku;  raport roczny za 2013 r. - 29 maja 2014 roku;  raport kwartalny za II kwartał 2014 r. - 13 sierpnia 2014 roku;  raport kwartalny za III kwartał 2014 r. - 13 listopada 2014 roku. Ewentualne zmiany dat przekazywania raportów okresowych będą podane do wiadomości w formie raportu bieżącego. Podstawa prawna: §6 ust. 14.1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu ,,Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect\".
    Osoby reprezentujące spółkę:

Piotr Ligus-Syndyk
  • Re: do przemyślenia !!! Autor: ~mędrzec [164.127.179.*]
    dla tych ,którzy piszą negatywnie oraz tych piszących pozytywnie a także dla tych ,którzy w ogóle nie chcą z jakichś przyczyn żeby pisać o spółce !!!
  • Re: do przemyślenia !!! Autor: ~mędrzec [164.127.179.*]
    pomyśleć,popatrzeć :):)):)poczytać.
  • Re: do przemyślenia !!! Autor: ~janek.kos [150.254.212.*]
    nic z tego nie wynika musieli podac i podali. nie wiadomo czy spolka bedzie jeszcze notowana w lipcu bo maja 6 mcy a ty sie podniecasz harmonogramem

oswiec nas co takiego w tym niezwyklego ze walnales 3 wpisy sam ze soba?!?
  • bedzie notowana,nie po to investcon zwiększał zaangazowanie Autor: ~NVESTcon Group SA [31.174.159.*]
    po co biegasz po wątkach skoro uważasz,że nie warto? nie masz kasy na zakup? idź na inną spółkę ujadać :) albo sprzedaj za grosze :):) własnie po to sa ye manewry:) sam po 1 grosz dzisiaj wystawiałem :)oddaj po ile ci dadzą i idź na wig20 ,pewnie nie stać cię na jedną akcję kghmu nawet ! o D&D się nie martw :0cierpliwi zostaną wynagrodzeni abur..i takie jak ty oddadzą za grosze :):):)
  • Re: bedzie notowana,nie po to investcon zwiększał zaangazowanie Autor: ~NVESTcon Group SA [31.174.159.*]
    SPRZEDAJ JAK MOŻESZ TERAZ i po zawodach :):)a nie ujadaj tylko jak wsiowy burek na noc spuszczony z łancucha
    tylko nicki zmieniasz
    jak jest tak super to czemu nikt nie kupuje i znow leci ubrales sie i tyle koniec kropka
    pisz sobie z roznych IP i tak kazdy wie ze nagniasz bo nie masz jak wyjsc
    akurat to ty oddasz po 2-3 gr a nie ja bo ja tego nie mam co najwyzej rozwazam kupno ale nie w tej cenie i jeszcze nie teraz moze przez licpem spekulacyjnie podbija zanim ich z gpw zdejma
  • Re: do przemyślenia !!! Autor: ~hektor [83.7.224.*]
    IP kolego bys chociaż zmienił BOSHE... ja tylko nad jednym sie zastanawiam czy nie wejśc patrząc na Drewexa co tam odwalają...
    i sam siebie osmieszasz - sam sie ciskales ze ktos pisal zeby nie pisac na watku a jak ja pisze negatynie podajac fakty to mi kazesz stad znikanc i nie pisac

to jak to jest ma przestac podawac niewygodne dla ciebie fakty ze nic tu sie nie dzieje ze nie ma zadnego inwestora ze nie zapdl wyrok ws castoramy bo nie opchniesz tego ci sie po 10gr nalykales???
  • jak pisałem ,mnie te ceny nie interesują,powyżej 20,30 groszy tak Autor: ~mędrzec [31.174.159.*]
    w zależności od sytuacji i jak będzie GRUBY działał. Nikogo nie namawiam,ale ktoś sam napisał,że kupiłby ,ale nie po tej cenie?:)po co ? skoro "to" nic nie warte? to żadna cena nie jest dobra:)wy nie musicie kupować,przyjdzie czas i wg.mnie kto inny kupi :) pozdrawiam
  • Re: jak pisałem ,mnie te ceny nie interesują,powyżej 20,30 groszy tak Autor: ~hektor [83.7.224.*]
    30 gr to możesz pomarzyc... i tak prędzej czy później sprzedasz swoje marne 30000 papierów mi lub komuś innemu stawiam że po 4-5 gr
  • Re: jak pisałem ,mnie te ceny nie interesują,powyżej 20,30 groszy tak Autor: ~mędrzec [31.174.159.*]
    a po co ci one? te papiery ? przeciez nie warto? czy warto? hie,hie,hie byznesmen nastepny co to miliony kupuje :):):)
  • Re: jak pisałem ,mnie te ceny nie interesują,powyżej 20,30 groszy tak Autor: ~hektor [83.7.224.*]
    już Ci mówie Ty wcześniej kupiłeś moje przeszło 27 000 papierków i kogoś jeszcze za 10 gr. ja je kupiłem za 4 więc coś tam drobnego zarobiłem tak... i teraz Ty znów mi sprzedasz swoje papierki tym razem troszke więcej za 3-4 tak jak mówiłem tak a ja je opyle znów Tobie po tym razem 11-12 gr bo bedziesz myślał przebiło 10 gr. to pójdzie na 20-30 gr. i znów się zawiedziesz... UCZ SIE "PROFESJONALISTO" DZIĘKUJE ZA UWAGE WIĘCEJ Z TOBĄ NIE ROZMAWIAM:)
  • Re: jak pisałem ,mnie te ceny nie interesują,powyżej 20,30 groszy tak Autor: ~janek.kos [150.254.212.*]
    to masz problem bo to nie moze 10 gr przebic i tu nie ma zadnego GRUBEGO chyba ze dla ciebie leszcz co sie podjaral i zassal 100k za 10 tys zl pod wyrok ktorego nie ma to grubas.
    nikt tego nie ruszy to ma 2mln zl straty jak wygraja z castorama to ok wtedy spolka bedzie czysta i moze jakas spekulacja bedzie
    a czemu mnie akcje ineresuja po np 3 gr spekulacyjnie pod podbitke kolejna na np 6-7 gr
  • Re: jak pisałem ,mnie te ceny nie interesują,powyżej 20,30 groszy tak Autor: ~MAX [31.174.159.*]
    po 5 groszy grubasie hektorze to pare kilo od wystraszonych kupisz ,śmie...u ,janek kos hektor to GRUBY buhahhaahhhhahhaaaaaa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.108.63.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do przemyślenia !!! Autor: ~ŚMIEĆ DXD [188.33.190.*]
    NIE CHCE matko......jebco żeby się dali zrobić ciula takim penerom jak ty,na foreverenie nie masz zcego szukać? bo cię gnoja szujo???????
[x]
DXD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.