• nemex, bede bral cie - cie ? ehe Autor: ~abc [87.116.246.*]
    to co bierzecie jednak ? żeby nie było ... oświadczam że z nutką ironii ale jednak chciałem wam na dobrze i ostrzegałem ... trudno , niektórzy przekonają się dopiero jak obudzą się z ręką w nocniku.
  • Re: nemex, bede bral cie - cie ? ehe Autor: ~Kuba [80.53.240.*]
    Śmieszny jesteś.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.116.246.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ghc [46.113.108.*]
    śmieszny jesteś, skasuj wątek bo niewygodne odpowiedzi na Twoje bzdurne pytania zaczynają się pojawiać :)
    już wiesz pajacu dlaczego LH sprzedaje akcje?
  • Re: Autor: ~sobowtór [37.30.41.*]
    A m0oże po prostu napisz, jaki jest według Ciebie powód sprzedaży, zamiast bawić się w zagadki.
  • Re: Autor: ~ghc [46.113.108.*]
    no nie wiem, może dlatego że już ich nie chce?
    a może dlatego, że tak?
    a może autobus się popsuł?
    hmm

już wiem! dlatego, że abc ich przestraszył! ;)
  • Re: nemex, bede bral cie - cie ? ehe Autor: ~abc [87.116.246.*]
    przecież już napisałem dlaczego led sprzedał akcje ... nie rozumiem czemu musze to powtarzać..
    Led sprzedał swoje akcje po około 5% słupom którzy teraz będą walić to w rynek . a jak wiadomo nie przekraczając 5% nie trzeba informować o sprzedaży , więc słupy sprzedadzą 4,99% a formalnie nikt nie będzie o tym wiedział.
    aha i dla bystrych którzy twierdzą że ktoś ich chce wyleszczyć akcji :) po co komuś wasze akcje ? ile może tego być ? kilka -kilkanaście mln ? przecież nemex może emitować miliard nowiutkich i to komu zechce ... nawet ledowi za żarówki na papierze :)
    Nie rozumiem was kompletnie ... jak można myśleć że ktoś akcje z rynku zbiera haha... jak tyle jest do wydrukowania .
    powiem jeszcze że ciężko idzie im pchanie tego w rynek więc stąd są te podbitki ostatnie
  • Re: nemex, bede bral cie - cie ? ehe Autor: ~Kuba [83.20.234.*]
    Rzeczywiście, ale dużo dali rade upchnąć na ostatniej podbitce. Mój znajomy (osoba w żaden sposób nie powiązana z zarządem Nemexa) sam wywalił akcji za 20 000 a takich osób którym taki procent zarobku wystarczył było więcej pewnie - to jak myślisz, ile oni mogli upchnąć w rynek na tej podbitce ? Powiedziałem to już na tym forum kilka razy - nawet jeśli Twoja teoria jest prawdziwa to Nemex będzie potrzebował nie tylko dużo większej podbitki, ale będzie też na jakiś czas musiał wygenerować regularne obroty. Wtedy sprzedamy.
    przez rok czasu już sporo upchneli , zaprzeczysz ? już 3 takie podbitki były .
    Oczywiście że nie będzie mega podbitki o której marzysz bo wtedy każdy by chciał wywalić. Po to też są małe podbitki, tak aby ludzie się podniecali że coś się dzieje i kupowali. Duża podbitka też nie jest możliwa z podowu małych obrotów i małym zainteresowanie spółką, żeby zrobić dużą podbitkę trzeba troche zainwestować samemu a przy małym zainteresowaniu to tylko by stracili więc taka opcja nie wchodzi w grę . raczej obstawiam za jakiś czas kolejną na 30gr.
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.