• Oswiadczenie Zarzadu... Autor: ~Karol [91.212.223.*]
    jak dla mnie wazne sa te zdania co ponizej:

Zarząd TelForceOne S.A. podjął decyzję o oficjalnym opublikowaniu strategii intensyfikacji działań Grupy Kapitałowej TelForceOne, kontynuującej obecne trendy wzrostowe i zawierającej założenia prowadzonej polityki informacyjnej. Stanie się to niezwłocznie po publikacji raportu rocznego za 2013 rok.

Zapowiada sie bardzo pozytywny raport za rok 2013....rok 2014 bedzie jeszcze lepszy.......i ci co sprzedaja to wspolczuje ich glupoty
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu...-calosc Autor: ~Karol [91.212.223.*]
    Dzień dobry,

w odpowiedzi na Państwa wątpliwości, przekazuję krótkie oświadczenie:

Zarząd TelForceOne S.A. podjął decyzję o oficjalnym opublikowaniu strategii intensyfikacji działań Grupy Kapitałowej TelForceOne, kontynuującej obecne trendy wzrostowe i zawierającej założenia prowadzonej polityki informacyjnej. Stanie się to niezwłocznie po publikacji raportu rocznego za 2013 rok.

Obecnie Zarząd koncentruje się na pracach zmierzających do szybkiego przygotowania i publikacji jednostkowego i skonsolidowanego raportu rocznego za 2013 rok, dającego najbardziej kompleksowy obraz sytuacji operacyjnej i finansowej spółki dla inwestorów. Jego publikacja przewidziana jest na 21 marca 2014 roku i została przyspieszona w stosunku do początkowych planów opublikowania tych raportów w maju bieżącego roku.

Mając na uwadze znaczącą ilość opublikowanych w IV kwartale 2013 roku komunikatów bieżących, dotyczących realizowanych umów handlowych oraz relacji prasowych związanych ze wzrostowymi efektami rynkowymi, Zarząd zdecydował o zaniechaniu publikowania wstępnych szacunków kwartalnych wyników jednostkowych sprzedaży za IV kwartał 2013 roku.

Pozdrawiam,

w imieniu TelForceOne S.A.
    Paweł Płócienniczak
    relations@telforceone.com
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu...-calosc Autor: ~jozek [188.33.13.*]
    cwaniaki, grają nami jak chcą, jak im wygodnie. mimo ze spolk amala to i nawet calkiem pokaźna ulicę mają za nic!
    pewnie czegos nie chca od razu powiedziec bo im nie wygodnie teraz i ze niby tez nie bedą wynikow sprzedazowych publikowac. znow kurs uwali sie do 2 zeta. zenujący są. miejmy nadzieje ze nie chodzi o mozliwośc dodruku albo innego truposza bo wtedy to chłosta powinna być i sie nigdy z tego nei wykaraskamy.
    echhhh
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu...-calosc Autor: ~karol [91.212.223.*]
    to ze nie dali info o sprzedazy to nie ladnie......ale nie wydaje mi sie zeby byly jakies trupy w szafie. Ja tam trzymam akcje bo jest pod co rosnac....a spolka bardzo tanio wyceniana .
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu...-calosc Autor: ~Kuba [94.251.213.*]
    co za idioci sprzedaja po takich cenach..no porazka
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu...-calosc Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Kurs ewidentnie dołowany, na końcówce ktoś wywala. A co tam kupiłem pare tysi dzisiaj i od tego wariata też :)
    Pozdro dla cierpliwych inwestorów, nie mylić pojęcia ze spekulantami
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu...-calosc Autor: ~jozek [188.33.13.*]
    niestety z przykrością Maras muszę stwierdzić, że poniekąd tym wariatem mogłem byc dla Ciebie dziś i ja :(
    miałem nie sprzedawać i trzymać, ale nerwy mi juz puściły. Obroty spore w ostatnich czasach, coraz większe, zrobiło sie już bardzo niebezpiecznie. Także wolałem dziś toche sprzedać. Zbyt duże teraz ryzyko dla mnie, że zejdziemy ponizej 3 zł. Wtedy musiałbym kisić to przez nawet kilkanaście miesięcy i czekać na powrót. Nie chce stracić uprzednio ciężko zarobionych pieniędzy.
    Odkupie za jakis czas.
    Sorki, bo sam pare razy sugerowałem opanowanie i trzymanie (co jeszcze częściowo robię). Zarząd cwaniakuje i już jest gorzej niż żenujący. Jest skrajnie nieprofesjonalny i beszczelny. Rozumiem ze tez chcą sobei zarobić na giełdzie, ale są minimalne granice przywoitości (w tym utrzymania zaufania akcjonariuszy mniejszych) których nie powinno się przekraczać. Nigdy nie wybieli sie już i nei ma co liczyć ze jakiś wiekszy inwestro/fundusz tutaj zawita.

zaufałem...zawiodłem.
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu...-calosc Autor: ~Kuba [94.251.213.*]
    ale wlasnie przez takich jak ty kurs pikuje w dol....ok zarzad dal ciala ale wyniki za rok 2013 beda rewelacyjne...branza perspektywiczna....po wynikach powinny byc nowe krotkoterminowe maxima czyli pekne 5 zeta...jestem tego pewny bo akcji malo wiec latwo bedzie szlo do gory. I ponizej 3 zeta nie spadnie...bo juz teraz jestescie debilami ze sprzedajecie po takich cenach...wspolczuje glupoty!!!!!!!!!!
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu... Autor: ~b-b [37.31.74.*]
    WYNIKI BĘDĄ PRAWDOPODOBNIE OK ALE MAM OBAWY CZY NIE BĘDĄ CHCIELI ZROBIĆ EMISJI I WTEDY BEDZIE KISZONKA JAK NA VEDI!!!
    PONADTO CHOLERNE RYZYKO Z GIEŁDĄ W USA!!!
  • Re: Oswiadczenie Zarzadu... Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    wszyscy sie podniecaja USA a jak u nich trwala ostatnio super hossa gdzie indeksy osiagaly nowe maxima u nas byl boczniak lub spadki......teraz w USA korekta i co..u nas tez ma byc korekta? korekta czego? chore to jest wszystko. Chore ze nie licza sie fundamenty spolek a spekulacyjne gry!!!!!!!!!!!!
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.