DZENZERSKY jako posel do sejmu(werchowna rada) wnioskuje o zlikwidowanie PODATKU !!! od tranzakcji papierami wartosciowymi i deryvatami. (na Ukrainie)
Nasuwa sie pytanie czy aby Pan Wiktor nie zamierzal puscic swe 75%w "tlum"
LISHEN BATTERY-- poczytaj z kim będą działali i ile wynosi inwestycja,,,teraz będziesz wiedział ,że te infa z bankami i nagonka na spółkę była celowa,,ja poczekam ,,wiem że LISHEN to potęga,,, jak wyjdzie ten projekt wspólnie z westą to będzie koniec akcji po 0,46 groszy,,,,pozdrawiam
Dnia 2014-01-25 o godz. 17:37 ~kumaty napisał(a):
> DZENZERSKY jako posel do sejmu(werchowna rada) wnioskuje o
> zlikwidowanie PODATKU !!! od tranzakcji papierami
> wartosciowymi i deryvatami. (na Ukrainie)
Nasuwa sie
> pytanie czy aby Pan Wiktor nie zamierzal puscic swe 75%w
> "tlum"
aleś ty NIE kumaty ---- 75% udział Dzenerski ma Westa ISIC spółce zarejestrowanej w Luksemburgu a nie w Dniepropietrowsku czy na ukraińskiej giełdzie a o niej mowa we wniosku zmiany prawa....ale z ciebie gamoń podstaw logiki brak, zero rozumowania..bałwan do kwadratu
,,,Zdaniem analityków nowoczesne zamknięty cykl produkcji urządzeń elektronicznych wymaga specjalnych akumulatorów kwasowo ołowiowych. I jest jednym z wiodących światowych producentów takich baterii Chin, a w szczególności, firma Lishen baterii. Firma weszła w pierwszej dziesiątce największych na świecie producentów baterie litowe (6%) udział w rynku roczny dochód w wysokości około 295 mln $.
,,,jeszcze cuś,,,kumaty resztę znajdziesz na internecvie o firmie,,,uwierz mi ,,chinczycy na darmo nie wchodzą w ten rejon do tego z westą,,,,
Projekt ustawy o zmianie Kodeksu Podatkowego Ukrainy (dotyczących poprawy systemu podatkowego i zachęcających procesów inwestycyjnych)
Numer, datę rejestracji:
3449 z dnia 21.10.2013
Rejestracja sesji:
3. Sesja VII zwołanie
Przedmiotem inicjatywy ustawodawczej:
MP z Ukrainy
Twórca (y) rachunku:
Dzenzerskyy D. VII zwołanie
Główna Komisja:
Komisja ds. Podatków i Polityki Celnej
Inne Komitety:
Komisja Polityki Przemysłowej i Inwestycji
Komitet Budżetowy
Komisja Walka z przestępczością zorganizowaną i korupcją
Komitet Integracji Europejskiej
Tekst ustawy i dokumenty:
Projekt ustawy 21.10.2013
Prezentacja 21/10/2013
Objaśnienia: 21/10/2013
Wykres porównania 21.10.2013
witam ,co myślisz o tej firmie LISHEN? dla mnie osobiście to dużo lepsze info niż ten zakład do odzysku ołowiu,,jak dojdą do porozumienia i współpracy z westą może być ciekawie,,,
Dnia 2014-01-25 o godz. 18:51 ~wojtek napisał(a):
> witam ,co myślisz o tej firmie LISHEN? dla mnie osobiście
> to dużo lepsze info niż ten zakład do odzysku ołowiu,,jak
> dojdą do porozumienia i współpracy z westą może być
> ciekawie,,,
JANUKOWICZ mięknie i chyba sam nie wierzy że aż tak to się potoczyło...
Prezydent Ukrainy Wiktor Janukowycz zaproponował jednemu z liderów opozycji Arsenijowi Jaceniukowi objęcie stanowiska premiera - podała w sobotę agencja Interfax-Ukraina z powołaniem na minister sprawiedliwości Ołenę Łukasz.
Prezydent Ukrainy Wiktor Janukowycz zaproponował opozycjoniście Witalijowi Kliczce stanowisko wicepremiera ds. nauki i kultury - poinformowano w sobotę wieczorem na stronie administracji prezydenckiej w Kijowie.
Prezydent Ukrainy Wiktor Janukowycz zgodził się na powołanie grupy roboczej ds. zmian w konstytucji, która rozszerzy kompetencje parlamentu kosztem ograniczenia kompetencji prezydenta - oświadczył wiceszef administracji szefa państwa Andrij Portnow.
Prezydent Janukowycz zgadza się na uchwalenie ustawy o amnestii dla wszystkich uczestników trwających od listopada protestów pod warunkiem, że opuszczą oni zajęte bezprawnie gmachy rządowe w całym kraju - informuje administracja prezydenta Janukowycza.
..sytuacja wymknęła mu się ,nie ma kontroli,,,więc niedługo wszystko się wyjaśni,albo ustąpi sam albo ludzie go powiozą,,,,a co do tego naszego infa o lishen!!!gdybym ja pracował w weście w marketingu,,,zrobiłbym z tego majstersztyk,akcje fruwały by po kilka złotych minimum jeszcze w lutym,,,wszystko owiane tajemnicą,,nikomu z nich nie zależy,żeby nawet podać te info na stronie westy,,,za rok się dowiemy ,że łączą siły i stają się potęgą -nowe baterie,,,a założę się Karlsmen ,że to właśnie oni te udziały nabyli,,już były fuzje na naszej giełdzie i kurs leciał daleko do góry,,,tu może w przyszłośći być podobnie,,,pozdrawiamm, miłej niedzieli...