jak myślicie co się stało z akcjami które były w obrocie w listopadzie i grudniu?
wtedy obracało się sporo akcji, do leszcza nie mogły pójść bo skoczków jak na lekarstwo, na forach totalna cisza, kurs stoi w miejscu na poziomie 45-50 gr czyli w cenie emisyjnej
samo nasuwa się że komuś (w domyśle Prezesowi) są te akcje bardzo potrzebne, w spółce wciąż trwa chyba konflikt co do dalszej jej przyszłości, każda akcja jest na wagę złota
jak myślicie?
jaki ten rok będzie?
Spółka ciągle sie rowzija i widać jej profesionalizm, brakuje jeszcze konkretnego infa, jakies wspolpracy wiekszej czy kontraktu, ale przyjdzie czas i na to.
akcji nie było już przy kursie ok 70 ale jeszcze leszcze skoczki coś mieli do oddania.... i oddali a ktoś chętnie pozbierał.. MATJAS jakiś czas temu pisał że papier do 70 to promocja a że nie pisze to nie znaczy że go tu nie ma..teraz na wykresie tygodniowym utworzyła się świeca objęcia hossy i jest to b mocna świeca zapowiadająca wzrosty , są jeszcze inne sygnały na wskaznikach które potwierdzają wzrosty ... w wrześniu przed mocnym ruchem kursu na północ po świecy objęcia hossy była jeszcze ważka wzrostowa doji a teraz jak będzie ?? poprzednie wzrosty nastąpiły na tydzień przed raportem kwartalnym a i teraz raport kwartalny niebawem..myślę że jeszcze kilka dni w bezruchu lub boczniaku nas tu czeka.. i start na dychacza ))
a co można myśleć?
dziecinada
ja myślałem że to jakiś dzieciak groszołap blokował niejednokrotnie kurs a tu proszę, to członek gra o 1 (jeden) grosz
kupił 25k po 18 gr
dzień później sprzedał po 19 gr.
żenada, nic dziwnego że nie ujawnia nazwiska bo przynajmniej rozumie że zrobił z siebie pośmiewisko i nie chodzi mi o to że obecnie akcje są o 180% droższe
to jest dziecinada
o tym drugim co sprzedał 1000 akcji to nawet nie chce mi się pisać, na waciki potrzebował najwyraźniej
na dzisiaj to tak właśnie wygląda ale jakby się przenieść do 28 sierpnia to taka blokada na poziomie 18 była jak najbardziej wskazana a że sprzedał po 19 jak był kupiec to sprzedał i ustawił się zapewne ponownie na 18 bo wtedy było realne zagrożenie że kurs może spaść jeszcze niżej .. na teraz papier jest wyzbierany niemal co do sztuki a ..moim zdaniem.. mocno tu obecna spółdzielnia z fluida szykuje się do odpału a to pod super raport kwartalny jak i w marcu pod nowe informacje o zatwierdzeniu wniosków o dofinansowaniach projektów a być może w międzyczasie jakieś inne pozytywne infa się pojawią..))
nie wiem kto tu wlazł, czy spółdzielnia czy ktoś zupełnie inny i z zupełnie innymi aspiracjami
ale fakt jest taki że w wolnym obrocie powinno być 1,7 mln akcji a nie ma prawie nic
trzymanie tego co my mamy nie jest specjalnie ryzykowne bo to nie wydmuszka, nie szajs który jest na giełdzie po to żeby drukować akcje i nic poza tym nie robić, nie prowadzić żadnej działalności
spółka się rozwija, ma fajne pomysły a wzrost organiczny przełoży się na wzrost kursu
a jak przypadkiem jest tu jakaś spółdzielnia to może i będą jazdy
ale raczej przed wejściem do obrotu akcji Mikołajuka
spółdzielnia jest tu już od dawna czyli przynajmniej od 35 gr.. a z innej grupy MATJAS kiedyś napisał na forum Pakademii..https://www.bankier.pl/forum/temat_re-pak-jest-info-wytrzepali-leszcza-z-papiera,13555157.html będzie się działo ))
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-pak-jest-info-wytrzepali-leszcza-z-papiera,13568531.html i jak tu coś kupić jak nie ma wolnych akcji..coś powyżej 1 zł może się pokaże..
zrobił czy nie zrobił ale coś ugrał poza tym jest to obraz który pokazuje jak ten papier zrobił się łakomym kąskiem i jak trudno jest wejść w posiadanie większej jego ilości a na teraz możemy jeszcze spojrzeć na kurs 5x bo z końcem tygodnia ten kurs pozostanie już tylko historią ))