oczywiście nie obce mi są obawy przedstawione na forum, jednak obstawiam wzrosty i to na zasadzie odcięcia od akcji, i to do poziomu ceny w jakiej prezes zbył swoje akcje
Dnia 2014-01-24 o godz. 10:14 ~bez nazwy napisał(a):
> oczywiście nie obce mi są obawy przedstawione na forum,
> jednak obstawiam wzrosty i to na zasadzie odcięcia od
> akcji, i to do poziomu ceny w jakiej prezes zbył swoje
> akcje
jesteś pewien, że prezes sprzedał po cenie, którą podał w komunikacie? :)
jesteś na pewno ale leszczem
Mnie zastanawia jedno a mianowice po wiadomosciach gdzie spelnione zostaly kolejne etapy i obrót był naprawdę duży nie pojawiła sie informacja o zwiększeniu/zmniejszeniu stanu posiadania.
Przez te kilka dni przemienił sie cały FF wiec jeżeli bedzie wybicie to tylko wtedy kiedy te osoby co ten obrót zrobiły postanowiła ze juz czas a kiedy to bedzie,moze za miesiąc a moze za rok bo jestem na 90% pewien ze do czerwca kasa nie zostanie przesłana na rachunek powierniczy.
jak maja dostac kredyt to dostana do konca marca moim zdaniem. bo z inf wynika ze zostalo tylko kilka etapow papierkowych. ale ja nie wierze ze cokolwiek dostana.hehe
Dnia 2014-01-24 o godz. 18:05 ~Nwa napisał(a):
> Mnie zastanawia jedno a mianowice po wiadomosciach gdzie
> spelnione zostaly kolejne etapy i obrót był naprawdę duży
> nie pojawiła sie informacja o zwiększeniu/zmniejszeniu
> stanu posiadania.
Przez te kilka dni przemienił sie cały FF
> wiec jeżeli bedzie wybicie to tylko wtedy kiedy te osoby co
> ten obrót zrobiły postanowiła ze juz czas a kiedy to
> bedzie,moze za miesiąc a moze za rok bo jestem na 90%
> pewien ze do czerwca kasa nie zostanie przesłana na
> rachunek powierniczy.
nastepny ciemniak. Kiedys pisales ze wogule nie ma PCG....a teraz juz zmieniasz zdane...a i jaka imponujaca pewnosc ze nie bedzie do czerwca...WOW...chlopie ty to musisz byc wyjadacz gieldowy ahah
Widze nwa,ze chyba na sam koniec w Prometheuszu sie zatrudniles. Sypiesz infami z pierwszej reki. Moze zaproponuj im zmiane strony internetowej na ktora pomstowales. Aha i sprawdz czy telefony im dzialaja bo inwestorzy z Bankiera dzwonia bez skutku.
Co do terminu konczenia finalnych etapow to teraz mamy czesc2 czyli cedowanie praw - zajecie dla Departamentu Prawnego badz odpowiednich Kancelarii. Mam nadzieje,ze dlugo to trwac nie bedzie. Przewiduje zamkniecie calego projektu w tym kwartale, kto wie moze i wczesniej.
Rekomendacja moja - trzymac, a jak ktos gotowke jeszcze posiada skupowac bo wciaz tanio jest. mimo,ze wielu juz skreca od czekania to papier niedlugo bedzie deficytowy a wtedy siegnac trzeba bedzie znacznie glebiej do kieszeni.
Masz rację Znachor , takie czasy jak teraz za chwilę się skończą a wtedy jak przewidywali co poniektórzy powinniśmy mieć szybkie odcięcie od akcji na tych poziomach i kto wie gdzie będzie można jakiś większy pakiet kupić. Czekaliśmy tyle to co nam zależy - grunt że już niedowiarki coraz bardziej wierzą że to nie kolejny wałek tylko konkret który zmieni tą spółkę w konkretnego gracza na rynku nieruchomości komercyjnych.
........zabawa w kuło ciagle na czasie , celowe zaniżanie kursu by odkupic taniej ,poprostu sami sobie zrzucają papier ,zawsze jakis grosz wpadnie zanim nastąpi prawdziwy odjazd to cykliczne podbitki .
Po prostu mało tzw. drobnych jest tutaj długoterminowo , większość ma ochotę na parę kółek i pa pa - ten czas oczekiwania powoduje że i oni tutaj nieźle zarobią ( oprócz oczywiście tych co kupują na podbitkach z nadzieją że to już a jak kurs samoczynnie później opada to sprzedają mając nadzieje na odkupienie o wiele niżej - później znów kupują jka ruszy itd ;) )
........oczywiście kiedy spłyną decydujące infa wtedy stały cykl zostanie zaburzony porzez zwiększenie popytu no wiekszą akumulacje z obawy przed pozostaniem bez kwita .
A co ważniejsze to popyt nie wyłączy się po 3h, "strach" pomyśleć jak ssanie będzie działać np. 3dni jak po 3h może być 50%. Oczywiście obiektywny nie jestem bo zapakowałem się tak że tylko Fluida mam więcej niż tych akcji ale wiem że warto tutaj poczekać :) a jak jest okazja to jeszcze skubać.
To pomyśl Aldek dlaczego robią to przy kursie 33gr a nie jak było 55gr no i proszę Cię ja jestem też drobny leszcze a kupuje po 50k , 25k przecież to nie są jakieś magicznie duże pieniądze nawet jak na rynek NC :) Przedwczoraj trochę się bawiłem na fixie , i jednak trochę akcji na kupno stoi bo jak wystawiłem na S 100k po chyba 28gr to równowaga była na 29gr więc ta 100 byłaby spokojnie wciągnięta :) na razie akcje parkuje przy 3.7 żeby ładniej na zleceniach wyglądało - pewnie tam nie dojdzie przynajmniej ja nie doczekam ze wszystkimi akcjami ale rewelacyjnie wygląda w tabeli zleceń ;)
To oboje trzymajmy kciuki , ja jednak na za wiele nie liczę dlatego zakupy mam już zrobione i w razie W nie będę gonił króliczka ;) Jak się uda jeszcze taniej kupić to tylko sobie pogratuluje - na pewno nie będę z tego powodu rozpaczać.
jak będzie podany zaległy komunikat Collateral A A o przeniesieniu własności ci co sprzedają zostaną w dwie sesje odcięci od akcji.No risk no fun.Jaka część portfela to już każdy sam musi zdecydować.
napisze sobie cos raz na miesiac lub dwa a tu takie podniecenie od razu sie robi, ze informacje z pierwszej reki mam lub uwierzylem w PCG :))
znachorze drogi,
nie wiem co to jest PCG bo nie ma o nim wiele informacji w necie a te strony co podawales sam juz sie zorietowales ze nie dzialaja i nie sa aktualne.
poza tym czy musze wierzyc w to co Ty zeby wyrazic wlasną opinie tutaj na forum? nie wydaje mi sie.
nie mam akcji i jesli bede chcial kupic to jedynie spekulacyjnie.
nawet jesli prawda jest ze spolka Depend dostanie posrednio kase na zakup nieruchomosci to zanim bedzie generowac z tego jakikolwiek zysk to musi troche minac a z takim prezesem jak H. Kluba za sterami daleko nie zajedziecie.
jesli chcesz byc nadal pewny ile akcji ma Twoj głowny akcjonariusz wystosuj prosbe o sprawdzenie kto na ten moment ma i ile akcji spolki DEpend.
jak sie troche postarasz to sie dowiesz.
nwa!
Wyplacili ci juz Krawce dywidende na PSW? Dlaczego sugerujesz brzydko,ze Kukolewski pozbyl sie akcji? Na jakiej podstawie skoro nie bylo komunikatu. Jesli celowo wprowadzasz akcjonariat w blad to przestepstwem pachnie. I jak uwazasz,ze po infie o otwarciu linii kurs nie urosnie to dupa a nie inwestor jestes delikatnie rzecz ujmujac.