• oto post ściemniacza dxd Autor: ~inwestor [5.173.27.*]

Autor | ~dxd [95.108.63.*] 2014-01-21 17:21 Zobacz wątki dotycząc

zamknij sie i przestan naganiac i latac po watakch ma urosnac urosnie bez twojego pisania!!!
  • Re: oto post ściemniacza dxd Autor: ~inwestor [5.173.27.*]
    nie zdążył się okupic ponieważ foreveren spada!!! i kasa zamrożona
  • TYPOWY PIES OGRODNIKA TEN DXD Autor: ~inwestor [5.173.27.*]
    J.W.
  • Re: TYPOWY PIES OGRODNIKA TEN DXD Autor: ~inwestor [5.173.27.*]
    A KARKONOSIK MNIEJ CHAMSKI ,ALE NASTĘPNY PIES OGRODNIKA !!!!!!
  • A KARKONOSIK MNIEJ CHAMSKI ,ALE NASTĘPNY PIES OGRODNIKA !!!!!! Autor: ~inwestor [5.173.27.*]
    J.W.
  • Re: oto post ściemniacza dxd Autor: ~dxd [95.108.63.*]
    chlopie bredzisz tu potrzeba dziecinnej kasy i masz 5 lub 10% a do 12 gr stoii towaru ile chcesz wiec jak bym chcial to biore i nie musze czarowac zeby kupic

a pisalem to takiego samego idioty jak ty co lata i sam ze soba pisze i sie brandzlowal ze uroslo i sam kupil i zaczal nagonke to mu napisalem ze z jego czy bez jego nagonki jak ma urosnac to urosnie

obys oddal po 5zl koniec kropka pisz sobie co chcesz po to masz forum - tylko gadanie sam ze soba niezby dobrze swiadczy o twojej psychice
  • Re: oto post ściemniacza dxd Autor: ~inwestor [5.173.27.*]
    TY SIĘ O MOJA PSYCHIKĘ NIE martw naganiaczu z foreverena :):):):)inni piszą po 500 x i im jakos uwagi chłepcze nie zwracasz,dlaczegóż więc przejałeś się wpisem na D&D. KTOŚ ZAKUPIŁ PARE KILO PO 10 W CHWILI GDY KTOŚ BRAŁ CAŁE 100 ,takich jak ty,którzy biorą tylkoza minimum milion zł,to 99,99% ,mniejsi nie kupują ):):)hie ,hiehiehie
  • Re: oto post ściemniacza dxd Autor: ~ciekawy [94.254.194.*]
    Widzę inwestorze że jesteś w temacie więc żądamy ci kilka pytań ty powinieneś znać odpowiedź
    1 spółka na dzień dzisiejszy z tego co wodze ma 2.3 mln długu
    2 niedawno zmieniła postępowanie układowe na likwidację
    3. Dziś na fixie można było kupić 100k po 9 gr to tylko 9k zł dlaczego nie brałeś?
    Wobec powyższego wytłumaczy mi dlaczego to ma rosnąć jak widać że to do piachu idzie moim zdaniem to konwulsje przedsmiertne. Jak hestia coś co będzie miało wpływ na przyszłość to proszę oświeć mnie i innych potencjalnych inwestorów mogących włożyć tu parę groszy sklon nas do zakupu tego waloru. Bo takie gadanie bez argumentów nie ma sensu
  • Re: oto post ściemniacza dxd Autor: ~W JAKIM CELU [164.126.82.*]
    ktos wczoraj brał na początek 100 kilo po 10 groszy i dalej jest kupowane ;) nie musisz kupować,;)tym bardziej ,że w upadłosci !!! ba ,nie powinieneś kupować !!!;):)inna sprawa,że na takich zdołowanych spółkach się najlepiej zarabia-patrz dzisiejszy choćby przykład FOTY !!! :):)przedtem MEDIATELA,GANTA,zresztą masz łeb to kombinuj :):):):)ja cię za raczkę nie bede prowadzi ;)za raczkę to wnuczka prowadzami wnuczusię na spacerek ;):)nie musisz kupować ,nikt cię do tego nie zmusza !paniał?
  • Re: oto post ściemniacza dxd Autor: ~ciekawy [94.254.193.*]
    Ktoś dzisiaj chciał wydalić 100 k po 9 gr w jakim celu? nie porównuje śmieciami z nc w likwidacji do spółek z głównego w układzie! Pytam się jeszcze raz czy ty wiesz o jakiś przesłankach mogących mieć wpływ na sytuację spółki ? Czy tylko lyknoles 10k bo 10 gr i pijesz piane aby ktoś ci to odkupił ? Tak szczerze wiesz coś czy tylko szczekasz? Bo mi to wygląda na odbitek przez leszczyka który zamykał się towaru po 4-5 gr i teraz go chce upłynąć zanim spółkę zdejma z notowań. Panial o co mi chodzi? Czy dalej będziesz pisał brednie niczym nie poparte i bredzlowal że jakiś grubą wydał 10k na podbitke??
  • Re: oto post ściemniacza dxd Autor: ~no [188.33.190.*]
    jak ma urosnać to urośnie:):)a urośnie!!!! mimo dxd i hektora starań
[x]
DXD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.