• Zenada Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    zenada na calego....fajnie sprzedawac na stracie? nie wierze ze ktos po konsolidacji 3 miesiecznej w przedziale 4,20-4,90 ma zysk sprzedajac ponizej 4,20....a wystarczylo zeby zarzad pokazal wyniki sprzedazy za IV kw i byla by duza szansa ze juz mielibysmy kod 5.xx...a tak to gamonie wala na lewo.
  • Re: Zenada Autor: ~b-b [46.205.39.*]
    NIECH SPRZEDAJĄ!!
    PAPIER PRZEJDZIE W MOCNE ŁAPKI I POLECIMY NA 5 ZETA
  • Re: Zenada Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    w srednim terminie nie boje sie o kurs....ale jak by zarzad inaczej sie zachowal to juz teraz bysmy mieli te 5 zeta.
  • Re: Zenada Autor: ~mpi [78.8.241.*]
    Dokładnie, to lubi się tak kisić. Trzeba teraz bardziej obserwować obroty niż kurs.
  • Re: Zenada Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Jeden z drugim pewnie mysli, że do marca nic się nie wydarzy, więc "wyskoczą" na chwilę na inną spółkę/spółki, bo nie ma się co kisić... A że płynność mała to taki efekt. NIestety prawda jest taka, że każdy ma wolną wolę :/ W przeszłości zdarzało mi się "wyskoczyć" raz czy dwa małymi kwotami i niestety, zawsze plecy, więc teraz siedzę na d..ie.
    ja jeszcze licze ze do wynikow pojawi sie jakies fajne info ze spolki...
  • Re: Zenada Autor: ~Kuba [94.251.213.*]
    trzeba liczyc na jakies info bo do wynikow tutaj z kursem debile zrobia miazge. A spolka wciarz wskaznikowo bardzo tania. Ale oczywiscie debile musza sprzedawac. TRzymajcie mnie bo nie wytrzymam jaki mamy glupkowaty akcjonariat!!!!!!!!!!!
  • Re: Zenada Autor: ~zbychu [77.115.61.*]
    Akcjonariat też, ale i zarząd, który wg mnie działa na szkodę mniejszościowych.
  • Re: Zenada Autor: ~Kuba [94.251.213.*]
    ostatnie ruchy w okolicach 4,30-4,60 to bylo sypanie tych co wiedzieli ze nie bedzie raportu o sprzedazy....i teraz wykorzystaja to ze debile im sypna ponizej 4 zeta....odkupia...przyjda wyniki ktore patrzac co bylo po III kw a IV kw jest zawsze w tej branzy pozytywny i wyniki beda napewno super...kurs pojdzie w gore....i beda zarobieni...i wszystko za zgoda zarzadu...zenada
    co za debile sprzedaja po takich cenach. Wspolczuje glupoty
  • Re: Zenada Autor: ~zb [188.147.132.*]
    Nie gadać tylko sprzedawać bo nie mogę kupić.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.212.223.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.