• nowa emisja po 3grosze Autor: ~ala [94.254.144.*]
    Tu też będzie nowa emisja po 3 grosze bez pp
  • Re: nowa emisja po 3grosze Autor: ~ktoś [46.148.0.*]
    zobaczysz jaki będzie cienki śpiew za tą emisje po 1,06 - Gniady z ekipą ma już raptem 56% czy mu to wystarczy do obrony -czy może podzieli się losem z Kiszką ?
  • Re: nowa emisja po 3grosze Autor: ~ktoś [46.148.0.*]
    zobaczysz jaki będzie cienki śpiew za tą emisje po 1,06 - Gniady z ekipą ma już raptem 56% czy mu to wystarczy do obrony -czy może podzieli się losem z Kiszką ?
  • Re: nowa emisja po 3grosze Autor: ~xxx [91.60.208.*]
    dobre jaka wiedza skąd te informacje czyżby podsłuchiwanko a może etat ,tutaj kawka ,ciasteczko dla władzy ,a uszy słuchają i info sprzedają w imię wspólnoty akcjonariuszy pod hasłem z 25 lat wstecz ,,SOLIDARNOŚĆ'' tak rozumiem ,popieram w końcu UNIA -dziękuje rozumiem te przejecie ,troskę , życzę miłego podsłuchiwania i przepraszam czy są tez jakieś nagrania ? tak trochę się zmartwiłem co to będzie ?
  • Re: nowa emisja po 3grosze Autor: ~xxx [91.60.208.*]
    a może wersja jest 3 zl tylko po przez łącza informatyczne wyszło 3 grosze ,trzy każdy zrozumie ,ale złoto czy grosz a może stos groszy i wyjdzie MEWA na salony świata podobno już jest na pokazach Światowych takie informacje również czytałem Świat pojęcie wieloznaczne ,może USA lub tez Mongolia a może tu i tu ,dobrze że nie Wszechświat bo tu już trudniej zgadnąć i znaleźć , a tak Google maps i szukamy gdzie jest MEWA pozdrawiam to tylko fikcja - przesadziłem przepraszam
  • Re: nowa emisja po 3grosze Autor: ~max [77.254.99.*]
    podeprzyj tę tezę dowodem a nie pitolisz i wprowadzasz w błąd naiwnych, póki co taniej nie kupisz i zapomnij
  • Re: nowa emisja po 3grosze Autor: ~ala [94.254.146.*]
    Moze jestem przy źrudle wiedzy. Emisja może być po 2 grosze wyłącznie dla nowego udziałowca. Ci obecni zrobia darmową emisję jako wynagrodzenie za wyniki.
  • Re: nowa emisja po 3grosze Autor: ~es [77.254.254.*]
    Szkoda że nie jesteś przy słowniku ortograficznym może byś wiedziała jak się pisze źródło!!
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.