Oj ciezko bedzie juz kupic po 0,21 zl sadze ze teraz to tylko mozna ustawiac zlecenia na 0,23 i czekac lub brac po prawej bo jesli wejdzie na widly to te pakiety po 10000 i wieksze pewnie zniknal. Ja jeszcze kupilem po 0,21 i teraz cierpliwie czekam.
Ciekawe czy dzisiaj nie przewalą tego pakietu na 25 gr. ? Chyba celowo ustawiona zapora ..? Wszystko możliwe. Obroty przyzwoite, ale to jeszcze nie to!!! Potrzeba nam obrotów na poziomie przynajmniej 0,5 mln zł.
Chyba już 0,24 będzie trudne do przejścia acz nie niemożliwe. Duże ilości na sprzedaży na 0,25 i 0,26 straszą. Nikt nie jest w stanie przewidzieć dalszego rozwoju wypadków. Sporym negatywem jest bardzo duża ilość akcji.
Szanse na przebicie oporów 0,26 rosną. Ujawnił się jednak popyt na 0,24, niezbyt nachalny, na szczęście, ale jest. Czekamy na reakcję podaży. Czy będzie?
Sa duże szanse na taki scenariusz. Pakiety na poziomach 0,25, 0.26 0,27 coraz bardziej się kurczą a poziom 0,24 jest zbierany na bieżąco moim zdaniem pakiet poziomu 50/100 k to tylko kwestia czasu i wtedy zaczniemy marsz może nawet na gorne widly oby tak bylo. Pozdrawiam
Jakie przewidywania na przyszły tydzień? Przystanek na 24-26, korekta czy może dalej północ i 3 na przedzie? Mi wydaje się, że mimo już ponad 150% wzrostu, to dopiero początek. Cieszą zwiększające się obroty i to że ktoś ładnie zbierał z prawej w piątek.
Jestem ustawiona po 0.23gr i nie chcą mi sypnąć, żałuje ze sprzedałam a teraz cięzko tanio kupić, a widze ze to moze być długi tręd wzrostowy . Pozdrawiam inwestorów.
A co tu prorokować? Papier wydaję się być mocny i cały czas kupowany ale w każdej chwili może nastąpić korekta. Chociaż z racji atmosfery niepewności na forum widoki dobre. Jeżeli dość szybko, jedna lub dwie sesje, nie przebije 0,27, to pewnie na zasadzie analogii z poziomami w okolicy 0,20 cofnięcie się kursu i drugi atak na opór. Ale równie dobrze może dzisiaj lub jutro wystrzelić.