Miluh, pomimo tego że nie wygląda to najlepiej, chyba szybciej zobaczysz 1 zł na PMI, niż tutaj. Chociaż na newbananie wszystko może się zdarzyć. Zresztą nie jesteś w fanclubie Formuły więc się nie udzielaj na wątku, minimalne wpisowe do klubu to 500 akcji, jak je będziesz miał to zapraszamy.
Co do tajemniczego inwestora można się domyśleć a manewry przypominają PMI. Zrobią porządek na PMI i oczywiście pozytywny dla drobnych akcjonariuszy to tu też będzie dobrze. Tak myślę.
nadwoje babaka wróżyła,popatrz co się stało ze spółkami typu f8
VIF
UNITED ITP
mały free ,tajemniczy inwestor,wielkie plany ,zmiany profilu...itp.
każda z tych firm leci w dół lub szoruje po dnie..
nie ukrywam mam ochote na kupno ALE NIE ZA TAKĄ KASĘ!!!:)
W końcu ktoś mądrze pisze
Weź im jeszcze uświadomić że to są dwie stacje a trzecia to udzialy 50%
Ze maja wiecej zobowwizan jak naleznosci.
Wszystko jest napisane w raporcie.
O jakim ty tajemniczym inwestorze piszesz ?
Z kursem zrobią co będą chcieli. Mogą zrobić kolejna pompkę nawet do 10zł a przy okazji nabija kolejnych Enwestorów. grunt to uświadomić sobie żeby tego już nie dokupować i zrozumieć ze to ostatnia szanse żeby wyjść
nie wiem skąd te brednie, że Matyjas ma jeszcze cokolwiek wspólnego z PMI...!!!!
już dawno nie ma tam nic do powiedzenia i nie będzie miał...
a kurs formuły nie ma nic wspólnego z PMI a już w ogóle z Unitedem i innymi...
ludzie myśleć!!
a że kurs wróci i sporo przebije swoje szczyty to jest jasne jak słońce - tylko głupcy i bezmyślni tego nie widzą...
powiem tak, jeszcze 5 miesięcy zawieszenia .Zacznijcie odliczanie , potem odwieszenie na 2 dni i kolejna zawieszenie .TM ma pmi oraz 8formuła i nie pisać bzdur.
Gratuluję optymizmu Odwieszenie ? Wykluczenie będzie Proponuję nie czekać tylko złożyć w odpowiedniej prokuraturze bardzo dobrze opracowany wniosek. Zajrzyjcie na forum pmi jaką pracę wykonali mniejszościowi tutaj nikt się nie ruszy.