• Ostatnie wzrosty Autor: ~Obserwator [194.150.251.*]
    Przez ostatnie 5 dni weszliśmy na poziom 19,70 zł (z 18,00 zł), co daje wzrost ponad 15%. To zwykłe odrabianie ostatnich spadków czy przygotowanie pod większe tąpnięcie ?? - oczywiście w góre.
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~Obserwator [194.150.251.*]
    Tylko Ja to widzę ?
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~Otto [89.69.174.*]
    Jest cicho, ponieważ strach zapeszyć. Nie wiadomo czego się spodziewać. W sumie obroty nie za duże, ale może to być powolne skupowanie pod przyszłe wyniki. 19 Lutego
    wyniki za III kw.2013. Wszystko wskazuje, że będą dobre.
    Dziś obroty już sporo większe... na godz. 15 mamy ponad mln zł, jak na SGN to dużo.
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~wili [31.1.208.*]
    Co to dziś za gwałtowny ruch do góry.
    no i po wzrostach. obroty mizerne...brak zdecydowanych przełomów. Dalej będziemy tak poruszać się w 19-21 zł ?
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~Katoo [109.241.81.*]
    No ładnie, teraz się nikt do padliny nie przyznaje i wszystkim głos odebrało,he,he :) A miało być tak super po amerykańsku, czy hiszpańsku. Myślę, że 2014 zamknemy niżej niż 2013, bo ktoś mocno z tymi pakietami "kompinował" na początku roku, no ale ja jestem na Syfzgnity od 2009, więc dla mnie rok czy dwa to bez znaczenia. Może kiedyś 18PLN to będzie wypłacane w postaci dywidendy....

BTW. Kto idzie na Walne?
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~vater [79.163.102.*]
    Ja się przyznaję, mam tego sporo, kilka tysi.
    Dobrałem ostatnio między 18,50 - 19,00
    Dziś nikt już nie chce sypać, zaraz popyt wzrośnie.
    Ale, jak zwykle, co niektórzy zaczną brać na górce, jak ja będę sprzedawać.
    No cóż, każdy robi jak chce.

• Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~Katoo [109.241.81.*]
    Przed dwoma minutami zgłosiłem chęć uczestniczenia w Walnym przez moje kochane BM. Jak się wkurzę to odwołam Geya i ten cały teatrzyk :) Zanim jednak wywołam rokosz posłucham co Szanowny Zarząd ma do powiedzenia...mam umoczone blisko 10k, więc zaczynam się interesować Sygnetami na poważnie a fakt, że nie będzie transmisji "na tucznika czyli żywca" odczytuje bardzo negatywnie. Jakby się jeszcze ktoś wybierał to proszę dać znać...można obgadać to i owo przy zupie chmielowej :D

Pozdrawiam
    Katoo
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~melania [90.181.184.*]
    Niestety jestem zagranica takze piwka sie nie napijemy i tym bardziej mnie boli brak transmisji.

Caly czas obawiam sie ze p. Guy jest lepszym prezentatorem niz prezesem (presenting over performing) no ale dobrze - jeszcze 1-2 kwartaly ma szanse. Po roku we funkcji, przy czym firma juz przez poprzedniego prezesa byla wyprowadzana na prosta, bedzie juz najwyzszy czas aby te wizje zaczynaly byc widoczne we wzroscie zysku.

Ale im dluzej czekam na ta poprawe wynikow tym bardziej to wyglada na podtrzymywanie nadzieji drobnicy. Teraz czekamy na aktualizacje strategii a prezes sugeruje ze beda wyzsze cele dlugoterminowe. Byloby swietnie ale zobaczymy na przelomie kwietnia i maja czy znowu jakies jednorazowe nieprzwidziane wydarzenia/ zmiany w strukturze deklarowanych celow itp. nie zaciemnia nam tych rzekomych wspanialych wynikow.
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~wili [5.174.90.*]
    Trochę dziś odbijamy, ładnie.
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~Katoo [109.241.166.*]
    Odbicie jednak nie wyszło...wszystko po staremu...chabeta z motylimi skrzydełkami. Ścierwo nad ścierwami - do piachu na dwa metry i przygrzebać liśćmi.
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~wili [31.1.199.*]
    Niestety coś w tym jest.

Ładne odbicie przed południem, a potem padaka
  • Re: Ostatnie wzrosty Autor: ~zdziwiony_inwestor [109.125.193.*]
    Padaka to dopiero będzie.... niestety.
    Nie widać mocy w tym papierze.... ale nadzieję trzeba mieć zawsze.
[x]
SYGNITY -1,42% 104,00 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.