MM jak w jednym momencie , koło 11 ustawiłem na kupnie 25k po 33gr - szkoda nie łykać jak ktoś chce oddawać w tej cenie ;) Co poradzisz jak ktoś kupi , nie urośnie tydzień to go akcje parzą w rączki.
Dependziak na zaciąganie był czas - długoterminowcy mają już dawno tyle ile chcieli - teraz pozostaje tylko jeszcze korzystać jak jest okazja i kasa. Mi osobiście nie chce się już łykać z prawej po co jak i tak za chwile ktoś ciśnienia nie wytrzyma i nasypie tam gdzie chcesz - jak się nie uda trudno - jak pisałem swoje już dawno mam co chciałem.
Dnia 2014-01-22 o godz. 09:57 ~Vladimir napisał(a):
> jeszcze za drogo, 0,25 mogę dać
Czekać zawsze możesz a nuż Ci się uda - tylko na prawie każdym poziomie jest trochę czekających - sam mam jeszcze dwa koszyki na dla mnie irracjonalnych poziomach. Zanim dojdzie ( o ile się uda) do Twojego poziomu to trochę akcji musiałby ktoś wywalić ;)
niestety będą łamać ten poziom, skoro "inwestują" w stratę to trochę to jeszcze potrwa, a hobbiści nałykali się ostatnio papiera i poklepali po plecach jak tanio wpada do koszyczków................. no chyba, że jutro lub najdalej do piątku coś się wydarzy
Ja już coś to 29gr albo 0,29zł ;)
A niech spada co za problem to raptem parę groszy niżej a jak odbije nawet te odbicia co ostatnio były to już całkiem ładnie wyglądały - chcesz czekać czekaj tylko później nie narzekaj że się nie udało kupić :)