ma tutaj wejść? spółka całkiem ,całkiem i do spekulacji i rozmowy / wydobycie ?złoża? ostatnie obroty ? zakup pakietu? czyżby? coś tam prawdy w plotce nieraz jest:):):)ostatnie obroty szczególnie? i te złoża?
Panowie gryby złoża wypaliły to setka i bez patro jest nasza. Jeśli złoża by wypaliły i patro to wykożystałby to zapewne pisali by o formule w podręcznikach :-):-):-) Policzcie o jakiej wartości potencjalnych złóż pisza, Dajcie chociarz 10% z puli dla formuły plus smykałkę Patro i zapewnienia o niedrukowaniu oraz dewidendzie. Kosmos się kłania. Ale to tylko założenia.
Dnia 2014-01-18 o godz. 18:53 ~Ra napisał(a):
> Panowie gryby złoża wypaliły to setka i bez patro jest
> nasza. Jeśli złoża by wypaliły i patro to wykożystałby to
> zapewne pisali by o formule w podręcznikach :-):-):-)
> Policzcie o jakiej wartości potencjalnych złóż pisza,
> Dajcie chociarz 10% z puli dla formuły plus smykałkę Patro
> i zapewnienia o niedrukowaniu oraz dewidendzie. Kosmos się
> kłania. Ale to tylko założenia.
Tak "król parkietu" z odpowiednią ceną akcji - dolne partie. Nie jestem samarytanką jak ktoś mnie tu na forum nazywał. Poczekamy i zobaczymy kto ma rację.
mam bardzo niską średnią zakupu, już wystawiłem całość na sprzedaż, zaczynając bodajże od 7> po kilkaset szt. oby szło w tym kierunku ;-) ostatnie zlecenie mam na 30 zł z godziny 16:47 jeśli na interii obserwujesz zlecenia, wszystko do modyfikacji w zależności od rozwoju sytuacji, nie jest powiedziane że nie wywale za tydzień po 3 zł ej bo będą złe infa ze spółki
Tak kożystam z interi. Też mam niską ale nie rozkładałem na zlecenia, bo nawet ostatnio gdy na kupnie było po najwyższej cenie 5.81 -36 szt. to z ukrytego ktoś wciągnołby wszystko co mam, sprawdzałem to już wielokrotnie.Więc dla mnie to kolejny znak zbiòrki.
Wyznaczyłem sobie próg s, gdy zejdzie na stałe poniej 4, chociarz b.dużo zebrane jest w przedziale 5-6 i wyżej. Te 7000 to chyba straszak.
Dnia 2014-01-20 o godz. 22:48 ~Ra napisał(a):
> Nikt jeszcze nie odpowiedział wprost na to pytanie na tym
> formu. Dziwna to ekipa naganiaczy.
Patrowicz
Dnia 2014-01-20 o godz. 08:45 ~atrakcyjny kazik napisał(a):
> do stressbas-po 1 zeta to kupisz po resplicie
> ;):):)jedziemy na 10 potem może resplit i wtedy się
> doczekASZ!!! :):):)