Ten split nie będzie w przyszłym tygodniu ani za dwa raczej więc nie wiem w czym widzisz ptroblem aby byli odwrotnie niż piszesz i będą tu wzrosty a nie spadki przekonany się już od poniedziałku tak sadze
tak no to pacz;
EFH podjęcie ustawy o resplicie z dnia 20-12-2012 zobacz kolego co działo się z kursem .
Dzień resplitu był dopiero po 1,5 miesiąca bo jak wiadomo wszystkie instytucje muszą zatwierdzić . Moim zdaniem będzie pompka z takim FF dojedzie do 80 gr lub wyżej a co po resplicie da około 8/ 9 zł i na takim poziomie będzie trzymany .
Sprawdź sobie zachowanie kursu a zobaczysz że nie kłąmię
Jeśli przebije 0,53 to jest git i będzie szło następny etap to przebicie lini szyi 63 gr . W tedy możemy liczyć na złotówki . Zobaczymy co jutro się będzie działo lecz w Piątek ktoś zbierał i może jutro popchnie dalej , papieru na tych poziomach nie wiele i mało kto go oddaje .
Powodzenia i życzę wam jak i sobie by kurs poszybował tak jak to napisał kolega w temacie z 1 do 10 po resplicie ale złoty !
Możesz mieć rację właśnie przejrzałem wykres .
Co do resplitu to może on być nawet za trzy msc więc na razie nie martwił bym się na zapas ,zresztą sami wiemy że miesiąc temu papier latał koło 2 zł i dokłądnie tak może być za kolejny miesiąc a jesli przebiło by linie szyi 63 grosze na dniach to wcześniej jest to możliwe .
Ja niestety kupiłem po 93 grosze i bym zarobił to jeszcze sobie poczekam . Też pozdrawiam
Ja w 90% mam rację . Przez ostatni rok rzadko się mylę tyle tylko żeby urosło do tego poziomu raczej nie powinniście na razie wystawiać zlecen na S i nie zasypywać na oporach to będziemy mieć złotówki przed resplitem .