mi to wygląda jak na kolejne świnie do koryta , możliwe że za niedługo jakaś podbitka może być żeby je nakarmić . ale trzeba być czujnym bo 4x może być tak samo że nawet nie zdążycie się porządnie popodniecać a już kurs wróci na swoje miejsce :)
Ale w tym przypadku myślę że nie masz racji. Czyli co, Milecki dzwoni do takiego Schneidera i mówi "Steffen, dawaj na v-ce prezesa, zaraboisz na podbitce 20k ojro" ? Przecież by go wyśmiał :D
mam nadzieję swoją drogą że Steffen to jest ten z firmy Jenabatteries GmbH albo Roth & Rau AG
Nowy, śmieszny komunikat (to cytat z Ciebie) a Ty już zmieniasz zdanie? Możliwe 0,4x? Jeszcze wczoraj byłeś pewien powolnego opadania kursu. A przecież nic wielkiego się nie stało. Spółka nie zaczęła nagle zarabiać.
Ty masz jeden argument. A właściwie jedną wersję zdarzeń. I w kółko to powtarzasz. A o mnie nie wypowiadaj się bo nie wiesz kiedy i po ile kupiłem akcje. Jak za miesiąc nie będzie efektów ostatnich komunikatów dotyczących zakupu działek i zmian we władzach spółki a kurs nie przekroczy 0,20 to przyznam Ci rację.
Nie zakładaj się, bo choć też jestem przekonanny, że na Nemexie sporo zarobimy, to jednak miesiąc to jeszcze za wcześnie na efekty. Raczej przygotujmy się na trzymanie akcji jeszcze ze 2 lata minimum. Szybkie wzrosty to szybkie spadki, lepiej nie kurs sobie powoli i stabilnie bije do góry.